Új hozzászólás Aktív témák

• pikszel

addikt

válasz Dluinet #2738 üzenetére

Akkor a másik helyen miért tudták megoldani hibátlanul? Talán mert akarták? Ha kézzel vágták, akkor úgy. 200 db névjegy volt egyébként. Nem tudom, hogy költségben jelentkezett-e különbség, mert az nem az én dolgom, de az még mindig kérdés, hogy a kifutó méretét miért sikerült levágniuk, azaz hogy lett a 9 x 5-ös méretből 8,6 x 4,6 cm...

Mondok mást. A fiamnak készíttettem pólót, vasalható fóliából vágott mintával. Az elől lévő minta se középen nem volt, se vízszintesen. Viszont az első vasalás miatt a nyakrésznél meggyűrődött a póló, és a hátsó minta, ami pont oda került volna, az úgy lett rávasalva, hogy áthidalta a gyűrődéseket. Mondta a fiatal hölgy, hogy semmi gond, megoldja. Erre visszatette egy kicsit a vasalóba, majd kivette onnan és kihúzta a gyűrődéseket, ezzel persze eltorzítva a mintát. Úgy gondolta, hogy az úgy jó lesz, összehajtogatta és betette nekem egy szatyorba, de azt mondta, hogy nem kell kifizetni, beszéljem meg a főnökkel, akit történetesen ismerek.

„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”

Új hozzászólás Aktív témák