Új hozzászólás Aktív témák
-
RobinHD
tag
Sziasztok!
Sajnos a laptopomon felejtettem a külső HDD-m és alvó módba lépett a laptop.. felébresztve a külső HDD fájlrendszere összeomlott, és RAW-ként mutatja a windows. Nekiálltam itt visszaolvasottak alapján a easeUS data recoveryvel lementeni az adatokat. Szépen megtalálja az adatok 90%+ -t az eredeti fájlnevekkel eredeti helyükön eredeti mappáikban. előnézetben sok száz fájt megis tud nyitni, s látszólag minden jó. itt jönnek a gondok: amikor végére ér a keresés utána lefut egy 1-2 perces ""adatok rendezés alatt" üzenet, majd az összes eredeti néven és mappákban megtalált fájl elérhetetlenné válik... és kimentve sem lehet öket megnyitni.. ám ugyan ezek a fájlokat megtalálja fájlnév nélkül rendezetlen formában.. amiknek új neveket ad (gondolom fájl belső infoi alapján) és ezeket hiba nélkül ki lehet menteni... ez miért van?
másik észrevétel: 10%nál leállítva a keresést, úgy hiba nélkül ki tudja menteni az eredeti mappákban eredeti fájlnevekkel a fájlokat... nyilván ennél nem talál meg mindent még, de meglepően sok fájlt már megtalál (1,36TB-os formázott partición 1 TB.. ami kb meg is felel az eredeti helyhasználatnak) és ezeket vissza is tudom nyitni (persze mindet még nem próbáltam mert 50 ezer fájlról van szó..) de több ezret már megnyitogattam és látszólag nincs gond..
tapasztaltatok már ilyet, és mi lehet ennek a magyarázata? köszönömPrivátra illik válaszolni! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 7db 14TB Seagate Exos X16 SATA3 kisker garis
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)
- Eladó Thosiba 3,5 1TB os HDD 100/100% os
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-