- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- DIGI internet
- Adobe Photoshop
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
- Milyen program, ami...?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
GmanLives videójából illetve neten olvasva jutottam erre a következtetésre, szerintem ezek épp elég bizonyítékok arra, hogy csak így játszás nélkül kijelentsem hogy egy szar port.
My Abandonware illetve Archive.org-on megtalálható a PC-s változat, vagy vadászni kell egy fizikai kiadást.
[ Szerkesztve ]
PSN: KalacskepuXY
-
senior tag
Ez olyan lehet mint a képemen a legfelső, csak lehet a modell szám más. Sok féleképpen meg lehet őket különböztetni, dobok be majd képeket!
#8786 ρσгτσ: Na ezt én is néztem már, sajna az a baj hogy nem mindegyik slim-vel lehet megcsinálni alaplap kialakítás miatt. Csak SCPH-790XX-vel lehet megcsinálni. De nekem is bejön, de eddig itt magyarban nem igen futottam össze ilyen konzollal.
Ez pedig az egyik FAT a kettő közül. Ekkora az egész alaplap, erről jelenleg az olvasó, kontroller / memóriakártya foglalat illetve a hdd bővítő hiányzik, ja meg persze a bekapcsoló gomb szalagja. Sokat kéne vele tökölni mire összeállna belőle valami, de mint írtam is a lehetőségek szerintem adottak.
A meghajtót azért raktam oda hogy érződjön a mérete.
[ Szerkesztve ]
PSN: KalacskepuXY
-
arty
veterán
Előbb-utóbb lesz 9000-re is...
Ha profin forrasztasz és csak 1 konzolon retrózol, akkor jó megoldás, de külső scaleren nem agyaltál helyette? (áfával és szállítással 64k most a basic hdmi, ha jól látom, de ennyiből egy ossc is megvan aliról akár...)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Aramir
őstag
Ezek nem pasztázva vannak, hanem thermal pad van a chipeken, nem biztos, hogy pasztával meglehetne oldani, a padok aránylag vastagok, gondolom anélkül nem feküdne fel a chipekere a fémlemez, inkább a ventit pucold ki, lehet tele van kosszal, és már nem úgy hűt, mint kellene.
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
Corleone33
senior tag
ez fura
nekem max akkor szokott hangosabb lenni a konzol amikor pl betölt mentéseket vagy ehhez hasonló, de ilyent még sose hallottam.
nemrég kezdte el ezt csinálni vagy már huzamosabb ideje?
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Rx
aktív tag
ez a baj nálam is, hogy időt kellene szakítani
ha már játszunk akkor a 360-al toljuk, viszont amikor egy hétig szervízben volt akkor elővettük a ps2-t és a v-rally val toltuk megállás nélkül, rekordokat döntögetve
a god of war 1-2-t feltétlenül ki szeretném végezni, az utóbbit már elkezdtem egyszer, csak öcsém letörölte a mentésim, szóval kezdhetem majd az elejétől
meg persze van jó néhány cím amit érdemes lenne végigtolnikeep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
szimszonos
őstag
Lelkes újoncként én meg azt javaslom hogy nézd át mégegyszer a szabályzatot hogy ami kimeríti a szabályzatot mert nem igazán vagy tisztába mert ha jól látom a bíráló hsz-em óta minden hozzászóló a másolt lemez meg a chippelt gépekről ír.Mi ez ha nem warez?Kicsit merülj el a szabályzatban és ne egy embert kritizálj kedves lelkes újonc.
-
Brian_GT
őstag
Eredetiből nincs, csak a PS3 alá vezették be a wireless-t, utángyártottban tudsz keresgélni...dee ha csak a távolság a gond, akkor egy hosszabító kábellel olcsóbban kijössz. Persze ha mindenképp a kábel a gond, akkor marad az utángyártott vásárlása.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
tomgabor
senior tag
Amikor elindul a lemez akkor feljebb tekeri a fordulatszámot.
Vettem hozzá talpat, hogy állítva legyen, azóta talán jobb.
Akkor ehhez is készítek ilyet [link][link] de szerintem ezt is letiltotta a kedves Sony. Nem ajánlom a FAT gépeket most töltik be a harmadik évüket és jön a YLOD. Konzolt csak újonnan érdemes venni már megtapasztaltam, lehet hogy 2x annyi de megéri
MÁS: hol lehet szerezni Magna Carta: Tears of Blood játékot.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
köszönöm a listát, úgy látom, hogy a játékaim 100%-a nem támogatja
gt4-ben mondjuk a futó feliratoknál és a km/h-óránál észrevehető egy halvány szellemkép... olvasható és nem is erre figyelek főképp, tehát inkább most még sört veszek hétvégére kábel helyett ...aztán március elején veszek egy ilyet azért: hátha ez a szellemkép megszűnik (végülis kompoziton a 3 vezetékből 2-n audio megy, tehát 1 marad a videóra... itt pedig színenként 1-1 vezetéken mehetne az analóg jel) jelen pillanatban 2-3ezer huf is megterhelő lenne...
ui: hm, project zero3 támogatná pal-on keresztül... egyik ismerős istenítette mindig (gameplay-ekből nekem is tetszett), felírom a listára a címet hm: shadow of colossus... szaporodnak itt a címek, csak nem lesz időm mindenre... (code veronica is megvan, de a gt4 jobban leköt egyelőre a kelleténél)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
sellerbuyer
őstag
Nagyon köszi a tippeket, kipróbáltam őket. A power gomb lenyomva tartására annyit reagál a gép, hogy bekapcsol majd azonnal kikapcsol. A ModBo menüjében valóban át kellett állítani a régiókódot 8-ról 2-re, de sajnos ez sem segített. Azért mégegyszer köszi a tippeket!
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
PS2-re nem volt sok. Most nagyon nem is tudnék mit említeni. PS2-re Age of Empires volt az tuti, meg volt pár távol keleti stratégia. A címét is megtaláltam: Romance of the Three Kingdoms. PS1-re van C&C és X-Com. Kb ennyi, konzolra nem nagyon volt ilyen. Látom van PSP-d arra is emlékszem valami stratégiára valamelyik 576-ból, de már nem emlékszem a címére.
Körökre osztott RPG-ből sok van ezekre a gépekre, de körökre osztott stratégia? Pasz, ja de, beugrott. Volt valami "Panzer". Ennyi tellik fejből, guglizni nem tudok, melóhelyen korlát van... :S
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
-
rudymester
senior tag
Én úgy tudom, hogy nem minden játék támogatja a komponens kábelt. Találtam is egy listát:
HD és 16:9 támogatású játékok listája (angolul)Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
L3zl13
nagyúr
Elég durva gép kell PCSX2-vel a megfelelő sebességhez (Core2 3GHz környéke), + egy modernebb, de nem feltétlenül csúcskategóriás VGA, bár nagyobb felbontásoknál már az is fontosabb.
Alapból elég könnyű PAL/NTSC-nél jobb felbontásokat elérni, de egy fullHD febontás azért már nem egyszerű.A játék támogatottságától függően (vannak-e még benne grafikai bugok) nagyon jó eredmény érhető el. Az általad felsorolt játékok, ha jól látom mind játszható kategória, de ez még nem jelenti azt. hogy tökéletesen bugmentes az emulációjuk.
Aki hülye, haljon meg!
-
-
rudymester
senior tag
Használt gépet én már nem vennék, inkább gyűjtögetnék és egy újba fektetnék be. Az a biztosabb, soha nem lehet tudni, hogy egy használt mennyire volt megkímélve. Max ismerőstől érdemes így beszerezni egy gépet. Egy jó RGB kábel segíthet a jobb képminőség eléréséhez.
Más:
Sikerült poliroztatnom a MGS 1 első lemezét. Elég durva karcok voltak rajta. Eleinte lassan töltött, később már a játék menüéig sem jutottam el. A gépi polir segített, szépen fut. Vicces, hogy egy kis nyoma maradt a lemezen a gépnek, de ez egyáltalán nem befolyásolja a beolvasást. Igazából csak neon fényben látszik, valószínűleg a fekete lemezen nem lehet létrehozni ezt a tükör felületet.[ Szerkesztve ]
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest