- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Na tegnap téliesítettem a FAT ps2m
A helyzet az, hogy a telekre vettem, de nem vittem ki-ellopták a tvt ugye- és most ugy döntöttünk, csak jövőre veszünk tv-t, igy semmi értelme kinthagyni. Fogtam, beleraktam egy zacsiba az összes cuccával együtt, lezártam a zacsit, tavasszal előveszem aztán kiviszem és lehet tolni -
k.
őstag
válasz rudymester #1415 üzenetére
Hát akkor azért nem megy. Csak chippelt -vagy eleve NTSC-s régióból származó- gép viszi a cuccost.
-
k.
őstag
válasz simplicity #1411 üzenetére
Nemrég volt -kb 1 éve- egy ps1em ami chippelt volt. Rákötöttem 2 lcd tv-re, raktam bele NTSC játékot, és mindegyik színes volt.
-
k.
őstag
válasz simplicity #1409 üzenetére
Egy fenét fekete-fehér.
A régi CRT tvken fekete fehér, amik nem kezelik. LCD tvn semmi baj sincs vele. -
k.
őstag
válasz simplicity #1403 üzenetére
Nyugodtan hányhatsz, attól még ilyen lesz....
Nekem speciel tetszik.
-
k.
őstag
Nu, gondoltam ide is leírom:
Vettem a telekre egy FAT ps2-t. 3900as széria, vagyis orig japán
Hibátlanul működik, sosem volt még szétszedve-szétfogom sajna, belül poros-. 12k volt, megérte maximálisan. Aztán vettem hozzá egy távirányítót mert dvd filmekhez lesz főleg, ugye a telken ellopták a dvd lejátszókat, na ez oda lesz. Namost a westendben a Sony szalonban vettem hozzá álló tartót is. Gyári Sony, volt kemény 500 forint Vicces volt kicsit, épp elöttünk adtak el egy 60 colos Braviat, meg egy BD házimozi rendszert, erre odaállitottunk az 500 forintos cuccért.. A távirányítóhoz kell egy vevő-ebben nincs beépitett gyári még- azt már megrendeltem a vateráról.2k lett, nem is drága. Tudom, összesen igy már bőven egy slim árát költöttem rá, de akkoris FATet akartam, méghozzá japánt, ez pedig teljesült, így nagy az örömA hozzá kapott joy is kiválló, kicsit megkarcolták pár helyen-szerintem a bolt volt, sajna nem tárolták öket külön, hanem össze volt sok más cuccal rakva. Hangja az mint a porszívó, de nem zavar, jó látni, hogy mikor fekszem és nézem a filmet, valami legalább dolgozik
No egy kép róla:
A képen a szintén aznap vett új Sony egerem is tartózkodik 18k nem is volt nagyon vészes érte, gyönyörű, és kényelmes -
k.
őstag
No, ennek a csomagnak annyi. Nemrég betörtek a telkünkre, elvitték a csomag nagyrészét-gép, az egér, 2 joy, link kábel és még pár stuff- plusz a kis ps1em. Szóval maradjunk annyiban, hogy műszaki cikk alig van kint. A fenti asztalt-tv dvd, hifi- pl ugy lepakolták hogy gyak üres volt...
Na mind1, csak a bizti fizessen... -
k.
őstag
Volt pisztolyom is, de azt eladtam régebben. Megjegyzem a Sony maga sosem gyártott pisztolyt. Ha konkrétan azt is a csomagba raktam volna, akkor járt volna hozzá még 2 namco irányitó is, mert akkor Sony&Namco pack lett volna
Ez a 2. szürke ps1em. Az elsőt kaptam, és ahhoz akartam donornak venni egyet. Hát ezt megvettem, és jobb állapotban volt mint az eredeti. Azt eladtam, a stukival együtt -
k.
őstag
válasz james001 #1349 üzenetére
Én is megválok az orig szürke ps1emtől. Az összes gyári tartozék megvan hozzá, amit valaha kiadtak-kivétel a tv kábelek, abból csak a gyári van hozzá-.
Ehun vane:
Ultra-mega-giga-fullbrutál ps1 pack -
k.
őstag
Igazából azért drágább szerintem a központi szalon, mert elég jó helyen van és gondolom a bérleti díj drága, és nem a fél millás tvre terhelik le amiből havi 1 elmegy, hanem ezekre.
Nekem is megvan az enthusia, majd fogok is vele játszani késöbb,mostmég gt4.
Csöndben jegyzem, hogyha a 3ra igy reagálsz akkor a 4től eufórikus sokkot kapsz. Egyszerűen az még durvább. Tudod az nfs shiftet reklámozták azzal, hogyha falnak mész, akkor egy pillanatra megszédül a sofőr. Gt4 rég tudta
A régebbi ps2-t elvileg tényleg zavarhatja a dualos dvd. Szimplán azért van, mert amikor azt készitették-2001-02 fele- akkor még ritka volt és nem igazán készitették fel erre. Viszi a cucc csak mondjuk előfordulhatnak olvasási hibák.[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
válasz salival #1294 üzenetére
2 ezret ha dualshock és 1500 ha sima. Persze csak ha szép állapotúak..
Itt a nagyon ritka joyokról beszélek:
Dual analog
Analog Joystick
Na ezek érnek rendesen. -
k.
őstag
válasz Poll Tamás #1290 üzenetére
Én játszottam, bár még csak 2 játékkal, azis a 2 medal of honor
De nekem is bejönnekJövőhéten felteszem a ps kollekcióm-elég durva az összes gyári joy, tartozék megvan- képeit mivel eladom öket. Braviat szerenék venni és kell a zs-meg mert eleve eladásra vettem öket-. A ps1et nem hagyom el, van egy ps oneom kijelzővel-elég ritka- makulátlan állapotban.
Apró megjegyzés: Döbbenetes, hogy egy adott cucc értékét egy sima takaritás is mennyire megdobja. Vettem már ps1et ami gyakorlatilag gyári új! és 7 ropit kért érte a csávó. Miért? Neki nem kell, koszos poros menyjen ennyiért. Lepucoltam és like new(mai értéke kb 20 ezer forint). Aztán szereztem joyokat áron alul csak azért mert koszosak voltak. Hibátlan kiválló az összes de mivel koszos-és szartak rájuk- ezért olcsón odaadták. No nembaj, nekem lesz nem kevés hasznom belőle de azért meglepő. Volt olyan is, hogy egy joyt hibásként tett fel az eladó, de mivel baromi ritka ezért megvettem. Ofkorsz hibátlan, csak lusta volt 4 hirdetés szövegét átirni ezért igy tette fel.2 ezerért vettem egy legalább 10 ezret érőt......
-
k.
őstag
válasz Uchiha Obito #1282 üzenetére
Hát nemigazán.
Illetve igen támogatja a Japán(és talán az amerikai) verziója. Az eus semmiképp sem. -
k.
őstag
válasz Cart'manus #1276 üzenetére
Nyugi nézhető.
Nekünk egy 32 colos bravia van nagy tvként és simán lehet rajta ps2zni.Mondjuk megemlitendő, hogy a ps1et a tv rühelli, ugyanis annyira kicsi a cucc felbontása, hogy belaggolt a tv tőle-szószerint, 10 fps-el ment a ps1 játék, mivel ki kellett nagyítani plusz mindenféle javitó cumót elvégeznie, és kicsit megfeküdte a gyomrát.
-
k.
őstag
válasz Phoenix05 #1233 üzenetére
Tehát, ugy tudod megállapítani, hogy slim vagy fat, a lemezt egy kis tálcára teszed rá-mint a pcknél- vagy pedig a gomb megnyomásakor felnyilik a cucc és ott rakod be. Plusz a slim baromi vékony.
Ha pedig slim és a kezdetektől nem mennek, akkor sajna azt kell mondanom, hogy igen feleselgesen adtál ki pénzt. A helyzet az, hogy csak eredeti Sonyt érdemes venni-és csak hivatalos helyen, pl media markt, Sony szalon, t többi helyen sokszor kamut árulnak- mert a többit nem szeretik.A másolt lemez pedig itt cinkes téma, de ahhoz vagy chippeltetned kell-vannak boltok amik vállalják,(általában sarki zug konzolosok, de vigyázz mert kárositja sokszor a ps2-t) de ezt én nemtudom nekem nem módositott a gépem- vagy pedig a kártyára kell tenni egy filet-erre is vannak emberek akik végzik, de sajna konkrét személyt nem tudok mondani-
-
k.
őstag
válasz rudymester #1230 üzenetére
Platinumshop
Náluk van lemezpolíroztatásra lehetőség! -
k.
őstag
válasz Phoenix05 #1223 üzenetére
A kérdés az, hogy a régebbi szintén rossz kártya eredeti-e(Sony) vagy pedig nem. Illetve a másik fontos, hogy Slim vagy Fat ps2ről beszélünk-e mivel a slimek rühellik az utángyártottakat. És persze a Végén: Eddig működött-e vagy most állt elő a helyzet. Ha új a gép, és a kártyák nem gyáriak(64mb-s Sony pl nincs is) akkor az inkompatibilitás jött elő.
-
k.
őstag
válasz nokia párti #1209 üzenetére
Na vártam is, hogy mikor térsz vissza. Nekem is lenne majd mutogatni valóm-emlitem ide a ps1 egeret!(dobozos) a sony FlightSticket(akkora mint 2 ps1 széltébe).és még mást is.
Most feküdtem rá a gt4re(gt4p kivégezve, suli miatt kevesebb időnk volt ismerössel tolni) szóval van még kaland -
k.
őstag
Újabban kicsit elhanyagoltam a ps2-t ugyhogy most, hogy a gt4p-t befejeztem, jöhet a normál gt4 a haverommal-együtt toljuk egyes részeit én egyes részeit ő-. Meg még megakarom venni az NFS hot pursuit 2-t meg majd késöbb egy két COD-ot is. Szóval brr sokminden kell még. A bajom igazábol az, hogy szeretnék psp-t de reálisan semmi értelme, hiszen a ps1 ps2 ps3 trióra annyi minden kell még, hogy nemgyözöm kinézni és megvenni őket
-
k.
őstag
Ez addig igaz, amig nem olyan játékkal tolod ps2n amit ps2-cd formátumban irtak ki. Van ugyanis pár olyan-nekem is pl-. Jellemző rá, hogy a ps2 felveszi a turmix hangját és üvöltve pörgeti a cumót. De semmi baja nem lesz töle, szimplán ilyen.
-
k.
őstag
válasz Odin_James #1134 üzenetére
Én lcdn is toltam. Normális a képe, csak egy jobb kábel-kompozit!- kell hozzá!
-
k.
őstag
válasz Viktor77 #1122 üzenetére
Én egy 32 colos braviara kötöttem a kis ps1emet nemrég. Hát ami érdekes volt, hogy a kép szó szerint laggolt. Nem birta lekezelni ezt a kis felbontást a tv-720ps-. Szóval menni biztos, hogy menni fog de hogy irtó ronda lesz az fix.
rudymester:
Az összes ps3 viszi a ps1 játékokat. Csak a ps2eseket nem.Azt csak a 60gb-sok.[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
válasz Sirandrish #1094 üzenetére
Ha autós akkor gran turismo sorozat pl.D
FPSnél sok van, killzone, codok egyrésze meg medal of honorok, hogy csak a legismertebbeket említsem.
Jah és grat hozzá. Slim lett? -
k.
őstag
válasz szalairobert #1036 üzenetére
Valamit leszögezek az elején: Ez fejcsere lesz, nem lehet megjavitani máshogy.
Ha sokat CD-t hallgat(vagy ps1es és ps2es CD-s játékot játszik) az ember, akkor egy idő után sajnos a fej hozzászokik a CD-hez és más nem fog menni:S -
k.
őstag
válasz ticzi01 #1010 üzenetére
Szerintem felejsd el.
A régi FAT ps2re lehet linuxot tenni-drága-kb 15 ezer forintos vinyó adapter és 3-4 ropis network adapterrel--
TEhát 15 ezer forint a gép és legalább 20 még hozzá a dolgok. Szóval tágan számolva 40 ezerböl lennél meg winchester nélkül.
Elvileg megoldható de mint látod drága. -
k.
őstag
válasz theboobaq #957 üzenetére
Alapvetően-ahogy irtad is- a fat ps3 és fat ps2 néz ki jól. DE:
Sajna azok már lehasználtak, meg hát öregebbek.
Nem szeretik annyira a DL-DVDt(pl gt4 is ezen a lemezen van)
A CD-t meg főleg(pár régebbi játék), szóval kicsit problémásabbak. Én tervezem hogy egyet beszerzek a telekre de hogy fő használatra nem vennék az biztos. Te is tegyél igy, vegyél egy slimet jó áron aztán mehet a móka -
k.
őstag
Esetleg akkor azt kellene, hogy ismeröstöl szerzel egy memkarit és egy joyt kölcsönbe(gyáriakat lehetőleg, de nem feltétel) aztán kipróbálod, hogy ez a joy megy-e a másik kártyával és igy tovább....
Más nem jut eszembe, csak az hogy probálgatni. Utálom az ilyen hülye "na de most miért jött elő" tipusu problemokat, a hajamat tépem én is mikor itthon ilyen előfordul -
k.
őstag
válasz nokia párti #935 üzenetére
Pont az a gáz hogy felismerik őket.
Egyébként pont azért hittéritek ezerrel hogy csak hivatalos helyről memkarit, mert sokan benézik ezzel. -
k.
őstag
válasz nokia párti #933 üzenetére
De ugye a csomagolása egyiknek sem ilyen volt:
hanem ilyen ugye?:
Mert a fölső beza hamis. Sajna sokan bedőlnek neki-nekem is kináltak már- de nem az a csomagolás fake. -
k.
őstag
válasz nokia párti #931 üzenetére
Nekem a héten érkezik egy szép kék(gyári tokkja is megvan) ps1 memkari. A tervem az, hogy idővel a ps3hoz veszek egy memkari adaptert és a ps3on tolom majd a ps1es játékokat, majd a mentést visszamentve a kártyára a telken hagyom.
Pl jóljöhet majd ha mondjuk a gt1et itthon végigviszem és a telken meg haverokkal mondjuk multiznánk -
k.
őstag
válasz nokia párti #927 üzenetére
Igen teljesen az nem kell aggódni. Sajna a CDnél felhangosodik.
Nekem is van CD-s játékom és megy tőle minta robotgép.@Kem:
Igen nem kezeli. De miért is kezelné, tök más a felépítése. A ps1en blokkok vannak és minden egyes program blokkokat foglal le. Namost a ps2es kártyánál meg simán mondjuk 2 megát. Tehát nem fog menni. 2000 forint egy Ps1es memkari a vaterán, én is vettem egyet nem hal bele az ember.[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
Haver olvasson használatit!
(Bocsi kikivánkozott ) -
k.
őstag
válasz nokia párti #920 üzenetére
Elvonási tünetek vannak már?
Pl:
Kézremegés, akaratlanul is joystick tartást imitáló kézfej pozíció vagy kórós sony és playstation emlegetés?
Ha ezek valamelyike is előfordul sürgőssen kapcsolja be termékét és használja! -
k.
őstag
válasz nokia párti #915 üzenetére
Hát igen
De én attól még szeretem eztis de ha jó pénzt adnak érte akkor nem leszek rest eladni
Egyébként valószínüleg azért is jön be jobban a "slim" mivel modernebb formájú és ezek nekem jobban fekszenek. De tény hogy mindegyik minőségi
Egyébként remélem hogy ezévben beszerzek jópár ps1es stuffot. Jövőre már inkább ps3ra fogok vásárolni de mostmég a ps1 és ps2 a király nálam. No a ps3 is megy rendesen mint DVD/BD lejátszó -
k.
őstag
válasz nokia párti #913 üzenetére
A mázlim az hogy kevés játék érdekel rá, amik meg érdekelnek(GT sorozat, colin rallyk medal of honor, driver, gtak) azok mind vannak szépszámmal
Eredeti állapotúra csinálnám meg. Leet egyszer eladom mivel nyáron elvile egy ps one-t szerzek mivel kicsit jobban tetszik mint ez. Meghát ez igy most kb 15 ropit ér-dobozokkal együtt értve- -
k.
őstag
válasz nokia párti #911 üzenetére
Ezt tanusíthatom. Néha alig hiszem hogy mennyire olcsók a cuccok.
A hétvégén még dolgozom a ps1en-alaplap csere hogy ne chippelt legyen-, kap egy dobozt stb stb
Ugyanis vettem vaterán egy szépet amiböl átcserélem a dolgokat aztán azt eladom az utángyártott cuccaimmal együtt
Aztán majd mutatok képeket. -
k.
őstag
válasz Anyukedvence #908 üzenetére
1.
A warez tilos.
2.
"Mit tegyek ha van még 1 Db üres Dvd-m és nincs 6-7 ezer forintom a bolti cuccra?
"
Spórolsz -
k.
őstag
válasz nokia párti #901 üzenetére
Haver azóta kevésbé ér rá én nekem meg nincs kedvem úgyhogy 97,5%.De azért nemsokára befejezzük
Mod:
Jah igen most kevesebb a ZS és inkább ilyet veszek akkor. Aztán kb 1 év mulva ugis veszek egy pspt-
A ps3 még hosszú ideig nem lesz olcsó konzol. Nekem viszont kell majd egy mindig. Most ez a ps2[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
válasz nokia párti #899 üzenetére
Orig meg lehet nyugodni
Egyébként az én 4900 forintos sixaxisomat nem űbereli. Annyiért még mindig alig hiszem el. De nagyon szép mégegyszer grat.
Tanács:
Youtubeon nézz ilyen vidiket. Megmondom öszintén volt ahol felismertem a tied de a képed lapaján eredetinek tűnik.
Egyébként most szereztem egy ilyet:
Cod WAW
Nekem bejön, a graf tűrhető és élvezetes a játék.
2 ezer volt vaterán, cd galaxis és tsainál 12.[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
válasz nokia párti #894 üzenetére
Nem rossz
Grat. Kérnék egy képet a hátuljáról. Eredetiség ellenőrzés(ezeket keményen hamisítják). főleg a modellszámot fotózd le légyszi.
Egyébként nagyon széép -
k.
őstag
válasz blazsey2 #875 üzenetére
Örülök is nagyon neki. Mostmég nem állok neki mert elöbb befejezzük ismerössel a gt3at aztán a TDU jön majd utánna ez és a gt4p(az laza).
PS3on is hamraosan kész a gt5p márcsak az uncharted 1 van aztán egy ideig kifújt a ps3 gaming. Egyszerűen nincs annyi pénzem-blu-ray iróra gyüjtök- amennyibe egy jó ps3 játék kerül-amit nem kapok meg ps2re olyanra értem- igy inkább filmet nézek róla és majd késöbb veszek rá -
k.
őstag
blazsey2-nek:
Befutott az idei év első játékszállitmánya-egy ideig az utolsó- hozzám:
Azért is lett beszerezve mert nagyon ajánlottad és kemény 2500 forintért bukkantam rá a vaterán még december végén úgyhogy eldöntöttem hogy megveszem
A boritó német de a játék természetesen angolul is "tud"A másik dologért irány a GT topic
-
k.
őstag
válasz Red_Bull #862 üzenetére
Ez nemigaz! Én magam is lcdn tolom és szép a képe ( a gyári alap kábellel!)
Kipróbáltam szüleim Sony Braviaján(komoly kis tv ) és ott is szép a kép. És szintén az alap kábellel, szerintem lehet még javitani egy profibbal. Neked is annyi kell, hogy veszel egy kompozit kábelt és már szebb lesz a kép. Szóval nem lesz messze ps3 szint de szép tud lenni -
k.
őstag
válasz nokia párti #857 üzenetére
Még mindig veszteséges gyártani a ps3at. Emellé még mindig nem termelt elég hasznot, plussz mire totálisan kihasználják még eltelik pár év. Szóval a sony nem 5 évre tervezi neaggódj. Fogadunk 3 millióba hogy 10 évig piacon lessz a cucc?
-
k.
őstag
válasz nokia párti #855 üzenetére
Dehogy is. A sony többször is kijelentette hogy kb 10 éves életciklusra tervezik a ps3at. Nem kell parázni amig(és még jó messze vagyunk tőle) nem lesz szép nyereség a gépen addig gyártásban marad.
-
k.
őstag
válasz nokia párti #852 üzenetére
Megfogják. Nemtudom emlékszel e a sony bumeráng joystickjára:
Na ez volt az eredeti ps3 joy. Namost ezt bemutatták és nagyon sok ember hőzöngött ,hogy ez mi a f&&&@]]í][Đ...
Na erre a sony fél évvel késöbb bemutatta a Sixaxist. Szóval nem kell parázni szerintem mégegyszer nem csinálnak ilyet -
k.
őstag
válasz nokia párti #850 üzenetére
Kiváncsi vagyok mi lesz a "ps4"nél.
Úgyanis azért valamennyire biztos kell változtatni , hogy megmaradjon az új gép új joy érzés de lévén a 4es számot a japók és még sokan mások rühellik ezért ds4 nemigazán lehet. Szóval jöhet egy új sixaxis mondjuk -
k.
őstag
válasz nokia párti #840 üzenetére
Az hótziher.Csak abban nem vagyok biztos ,hogy mikor kezdünk bele. Lehet azért hogy az 1 és a 2 után közelít majd az 5 és inkább arra ugrunk át. Aztán ha az megvan akkor jöhet a 4. De 2 éven belül be akarom az összes GT-t fejezni.
-
k.
őstag
válasz nokia párti #838 üzenetére
Hát mamár minden lehet. De akkor légy oly kedves és klónozzál nekem is mondjuk egy 1 millás tvt hozzá egy házat meg házimozi rendszert meg egy működő!! 60gigás ps3at meg ilyesmiket. Na aztán elismerem totál a klónozást.
-
k.
őstag
válasz nokia párti #835 üzenetére
Viszont legközelebb ne csinálj ilyet a ps2vel mert azért ezt nem díjjazza túlzottan.Szóval hívj át valakit oszt toljátok együtt de 2-3 napot azért(én megfogom csinálni szerintem de amekkora Sony fan vagyok alanyi jogon kussolnia kell és működnie).
-
k.
őstag
válasz nokia párti #835 üzenetére
Még csak 94% a 3 ugyhogy azt toljuk még. De kicsi csavar lesz.
Tehát ugy gondoltam hogy:
először 4 prologue
aztán 1 aztán lehet hogy 2 de lehet hogy 4
Szóval nem a 4 jönne mostmég kicsit ugrálgatunk itt
Bár most a fő az 5 prologue befejezése lesz ezután. Meghát januárban GTA trilogy díszdoboz beérkezik majd szóval lesz még pár dolog -
k.
őstag
válasz nokia párti #833 üzenetére
Uhh ekkora pechet:S
Sajna a gépet nem erre tervezték. Mondjuk egyszer én is kifogom próbálni majd ha a 24 órásat toljuk haverral de az nem 2 hanem 3 nap lesz. De az fix hogy elötte szellőzös helyre rakom.
Egyébként meg tényleg fő a nyugalom ilyenkor. Sajnos ilyen előfordul nem lehet mást csinálni. -
k.
őstag
Na ma meghajtottam rendesen a ps2t. Ment a test drive unlimited rendesen
Kaptam egy motoros játékot is CDs a stuff és meglepően( a cd miatt ugye) felhangosodik a ps2 mikor megy a játék. Egyébként eléggé B kategóriás mivel 300 mega. Megnéztem a vaiomban -
k.
őstag
válasz nokia párti #823 üzenetére
Még 3000 sem kell.1500 forintból is lehet jókat vásárolni.
Ma a ps2 tipikusan ez az olcsón jót konzol. Olcsó és szerintem nagyonis jó. Melyik másik konzolhoz szerezhetek be 10000 forintból 6 játékot? -
k.
őstag
válasz blazsey2 #810 üzenetére
Gázol a halál
Semmi bajom nem lenne vele ha nem lenne az elején monoton. Egyébként a ps2höz képest tényleg nagyon szép
Egyébként ma már egész jól ment szóval majd azért tolom de ma nincs hozzá kedvem.
Igazábol a hosszú pálya zavar nagyon.Érsd ma is majdnem befelyeztem az egyiket de abba kellett hagynom. Ceckpoint ugye nem mentödik ergo kezdhetem az egészet elölről. -
k.
őstag
válasz nokia párti #808 üzenetére
a játék neve az hogy black. Namost kicsit monoton a drága. Nem tudom eddig nem tul pozitiv a tapasztalatom a psre kijött fpsekböl. De hát egy cod vagy medal of honor azért remélem változtat majd rajta.
-
k.
őstag
válasz nokia párti #806 üzenetére
Meg kitörhet a 3. világháború és ha ak47essel meglövik a karit azt tuti nem birja ki
Nekem meg tököm kivan a blackkel.Jó kis fps de monoton baromira és nem is megy ugy mint kellene.Szóval mindig megpróbálom aztán inkább test driveozok.
-
k.
őstag
válasz nokia párti #801 üzenetére
Fogsz találni sony logos 64mbos kártyát DE AZ HAMIS.
Nekem is ajálgatta a boltos hogy gyári sony meg detuti és 64mb blabla de nem a sony 8mbset gyártott mindigis.
Tehát nemlétezik nagyobb. -
k.
őstag
válasz nokia párti #779 üzenetére
Nekem a ps1 joy az koreai. Atöbbi tényleg kinai.De ebben semmi rossz nincs.Ha japán lenne hidd el a fele utángyártott lenne neked mert nem fizetnéd ki a plussz árat.Egyébként pedig a komoly sony termékek most is japánban készülnek.Pl a 400 ezres blu-ray lejátszó.Azt már nem bizza a sony egy kinai munkásra(valójában valószinüleg ott rakják össze az ES szériás cuccokat egy gyárban de ez jobban hangzott)
-
k.
őstag
válasz nokia párti #777 üzenetére
Ps1:Made in japan
Ps2 Ps2:Made in china.
Azt tudom hogy a ps1 mindvégig japánban készült szóval az tuti japó.A ps2k meg gondolom az olcsobb ár miatt kerültek át máshova. -
k.
őstag
Nemhiszem.Annyi csak hogy ez nem eus gép és mondjuk ha nem chippelt akkor mucsáról kell hozatni hozzá játékot.Ha chippelt akkor ez nem probléma.Egyébként nagyon alkatrész különbség nincs.Inkább csak a szabványok(tápkábel ami mondjuk simán cserélhető a táp végéből 500 forinté) miatt más egy picit a gép.De mindegyik kis hackeléssel működésre birható nálunk.
-
k.
őstag
válasz nokia párti #773 üzenetére
Ez azt jelenti hogy oda szánták.Nem azt hogy kinai(bár ott készül az 5000es ps2 széria óta elvileg minden sony konzol(kiv. ps1).
-
k.
őstag
Amcsi Sony fórumon találtam ezt:
0 is Japan, and thus NTSC J.
1 is North America, and thus NTSC U/C.
2 is Australia, and therefore PAL.
3 is the United Kingdom, making it PAL.(Szal az enyém angol )
4 is European, also PAL.
5 is Korea, making it NTSC J.
6 is Asia, and thus NTSC J.
7 seems to be Hong Kong, and PAL...
8 looks to be Russia, and would likely be PAL.
9 appears to be China, and the sole NTSC C region type, which Sony created just for China.
Tehát elvileg a teid kinai(Bár a szerző a 7-8-9hez irta hogy nem biztos teljesen ezekben de valószinüleg ez lehet) -
k.
őstag
válasz nokia párti #768 üzenetére
A 7000es széria az első és ha a pspböl indulok ki a 4es szám a végén az EU-t jelzi szóval szerintem igen az.
-
k.
őstag
válasz nokia párti #758 üzenetére
Tuti hogy nem igaz.Valószínüleg haldoklik az olvasófej vagy szimplán ha másolt a lemez akkor rossz az alapanyag.
Az hogy nem olvassa nem lehet hisz mondjuk eladtak 15 milla 3000est vagy 20at és ebböl 10 milla szerintem simán ma is megy.Namost akkor 10 milla emberrel szúrnak ki? Na azt neem.Jah és a psx:
PSX -
k.
őstag
válasz nokia párti #756 üzenetére
Pontosítok:
psx az a ps2 egy házi mozira kifejlesztett spéci verziója.Nálunk sosem volt kapható.Az általad psxnek hivott cucc a playstation.Ennyi nem más a neve.A ps one pedig az újabb verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- iPhone topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egészséges életmód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- Xbox Series S Carbon Black 1TB SSD -2025.11.17-ig Microsoft garancia- konzol beszámítás ok! -
- Keresek/vennék Nintendo Switch Oled konzolt,játékokkal,egyéb tartozékokkal.
- Eladó Rog Ally Z1E 512gb Garanciás
- Xbox Series X 1TB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Eladó Xbox One gép (MPL, Foxpost vagy Kecskeméten)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest