Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
Hehe Na jó de ez a joy PSOne-hoz való ez persze hogy olyan drága. Ez már így bontatlanul valóban nagyon ritka kincs. De ettől függetlenül egy nagy lehúzásnak tartom ezt a hirdetèst mert az. Ezt nincs mit tovább ragozni. Gondoltam amúgy hogy nem lesznek meg sokáig ezek a bontatlan ps2-es joyok hisz èn mèg akkor vettem amikor a gèpet is annak meg már vagy másfèl,kèt hónapja. Plusz vettem mèg egy használtat is ha ketten akarnánk játszani egyelőre az újat mèg ne kelljen felbontani. Èn előrelátó vagyok.
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest