-
IT café
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
A segás strikokat én is nagyon szerettem. De sajnos tök süti vagyok hozzá. 2-3 órás melóval se bírom átvinni az első pályát.
Egyébként megpróbálhatod emulátoron. ott szoftveresen túl lehet húzni a konzolokat. nagyon.
A játékok felújásítása meg nagyon nagy lendületet fog venni, tök simára ki lehet simítani emulátorra. Meg ugye vannak skin pakkok. Amit hallottam, hogy az mi nagyon durván rásegít. ha kicsit is értesz a képszerkesztéshez meg digitális képfeldolgozáshoz akkor néhány 10 órányi muknával egy ps1 játékot teljesen ráncfelvarrni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Android szakmai topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA V
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HASZNÁLT XBOX Series - Limitált kiadású Starfield kontroller eladó
- Steam Deck gyári 512GB matt kijelző + HDMI USB dokkoló + hordozó tok + szilikon tok
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle eladó!
- Playstation 5 DualSense God Of War ragnarök limited edition kontroller
- HASZNÁLT Stalker 2 Limited Edition Eladó