-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Szal van egy 20GB-os NTFS-ed, ami valszeg XP, meg egy 100GB-os raktárad, amit nem lát a windózod, meg egy 2GB-os Linuxod, ha jól értem.
Ezek szerint a partíciók megvannak, bár Linux alatt a 20GB-osat perpill nem látod.
Nemtom mifene lehet a /dev/hda1 1 2550 20482843+ 7 HPFS/NTFS sorban a plusz jel, lehet, hogy valami nálam okosabb majd megmondja, de elvileg nem látok hibát.
A Grub Lilo-ra cserélése szerintem nem okozhatta közvetlenül a problémát, az ugyanis tudtommal nem buzerálja a particiókat, csak mindenféle linkeket meg fájlokat kreál azok alapján, meg a MBR-be írkál.
Szal sajna nem'tom az XP-d miért nem látja a raktárad. Rendszergazdaként Win alól nem tudsz valamit macergálni?Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- PH! Darts
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest