- Sweet.tv - internetes TV
- Synology NAS
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- XPEnology
- Windows 11
-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, tudnátok segíteni, hogy az alábbi cron job, hogy hogy fut ma? Azt szerettem volna megoldani, hogy minden hónapban 1-21-ig minden hétfőn fusson, tehát 27-én (ma) már pl ne.
*/3 * 1-21 * 1
“At every 3rd minute on every day-of-month from 1 through 21 and on Monday.”
Előre is köszönöm a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Sweet.tv - internetes TV
- One mobilszolgáltatások
- Asztalos klub
- Elfelejtettem egy játék címét
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- FC25 PS5 játékszoftver
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest