Hirdetés
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
válasz Sundesz #10437 üzenetére
Néztem egy profi tesztjét, aki a egy Thrustmastert (T300, ha jól emlékszem) és Fanatec DD Pro-t vetett össze. A thrustmaster és a DD Pro között szinte semmi eltérés nem volt időben.
Amiben valamivel jobb volt a DD Pro az a játékélmény mivel részletesebben és erőteljesebb adja vissza a vezetési élményt."A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Callisto
őstag
válasz bandiie #8294 üzenetére
Ó nekem sikerült, a barátlistámon enyém az első hely 1:02:22-vel.
Csak engem az ilyen picit zavar. Egyszer csináljanak olyan AI-t, ami nem a te beállításaidtól függően megy, hanem tényleg van saját "agya" és pl. fárad hosszútávon, hibázik picit ha az AI mondjuk gyenge. Nem kötélpályán megy, ugyanaz a fizika vonatkozik rá, mint az emberi játékosra stb.
Tudom az online verseny a lényeg, de hát azért mégis csak.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Callisto
őstag
válasz Callisto #8286 üzenetére
Ha 5-6 leannel megyek végig, akkor ők lassabbak. Ha csak az utolsó 3-4 körben nyomom fel 1-esre a powert, akkor úgy belehúznak, hogy fél perces előnyt hoznak be négyen-öten. Ugyan ez fordítva: végig 1-es, de nem vagyok elöl, végén leveszem... lemaradnak. Na igen. Jól van ez így, szerinted. Szerintem meg szánalom. Ha egy AI x szinten megy, akkor menjen azon (de ne kötélpályán!) végig attól függetlenül, hogy mire kapcsolom a teljesítmény/üzemanyag-fogyaszás arányt.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Callisto
őstag
válasz John_Deere #8283 üzenetére
Igen csal. Alkalmazkodik. Ha egy challenget nem úgy mész, ahogy a fejlesztők gondolták, akkor esélyed nincs. Stage 6 utolsó 30 körösnél pl. most kipróbáltam és előttem lévő 1-5 kocsi 55-60 perc körüli időket mentek, holott ha úgy mész, ahogy a fejlesztők gondolták, akkor 62-63 perccel is első lehetsz.
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
Engem GTS-ben tolajdonképpen az zavar a legjobban ami szinte minden más autós játékban: az AI csal, drótkötélpályán megy és az AI-ra nem ugyanaz a fizika vonatkozik, mint ránk. Van egyáltalán olyan játék, ami nem csak online és az AI-ra nem vonatkoznak az előbbiek?
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz frankstork #8130 üzenetére
Push to talkot szeretne. Vagyis csak akkor menjen a mikrofon ha lenyomva tart egy gombot.
-
Callisto
őstag
Na majd este szépen Desumort jelölgetni fog titeket.
-
Callisto
őstag
Szintén zenész. Jó lenne látni egy magyarokkal teli ranglistát és kinek hogy megy, hol tart. Bár én csak casual vagyok, de ha nem gond egy ismeretlen GTS-t is játszó ismerős a PSN-en, akkor Desumort a nick.
-
Callisto
őstag
Nem szabad megelőzni őket. Persze ez a rendszer attól még nem teljesen jó, mert ha már nincs időd lefékezni akkor is büntet. Pár másodperc türelmi idő lehet kellene.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kés topik
- Hegesztés topic
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- God Of War Ragnarök PS5 kontroller Nyugatinál+garancia+egyéb ps4/ps5 kontroller
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest