Új hozzászólás Aktív témák

  • Sir Pocok

    őstag

    Tegnap hallgattam a rádióban dr. Falus Ferencet, akit nem csípek a károgó stílusa miatt, de mondott azért érdekes dolgokat:

    A jelenlegi 1.0-ás COVID oltások nem a megbetegedéstől védenek, hanem a súlyos és/vagy szövődményes lefolyástól, de több esetben bebizonyosodott, hogy így merülhetnek fel komplikációk. A rendelkezésre álló oltóanyagokkal szemben túl nagy az elvárás a védettséggel kapcsolatban ezért az emberek nagy része tévesen azt gondolja, hogy védet a megbetegedés ellen.

    Szerinte év végén mindenkit újra kell majd oltani, ha lesz az új variánsok ellen "koktél oltás" ami az MRNS vakcinák esetében simán kivitelezhető. (Megjegyezte, hogy nem biztos, hogy oltás kell majd az immunizáláshoz, a bőrre ragasztható és orrcseppes oltások fejlesztése állítólag jól áll)

    Szerinte év végére elkészülnek azok a szájon át adható antivirális gyógyszerek amelyek a betegség kezelésének a hatékonyságát nagyságrendekkel fel fogják gyorsítani. (Mondjuk ebben van valami, mert az FDA szerint jelenleg 430 ilyen van kísérleti fázisban.)

    Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.

Új hozzászólás Aktív témák