Új hozzászólás Aktív témák

  • this is life

    Ármester

    válasz Fire/SOUL/CD #88972 üzenetére

    Jól látod ez az év is megy klotyóba , viszont ez nem egy végtelenségig fenntartható állapot . Valahol petricsésze vagyunk hála a sokféle oltásnak , a sokféle hatásmehanizmusnak, immunizálódásnak , ez jól is elsülhet (merem remélni).
    Arra viszont nem tenném a nyakam , vokksom hogy mi alakítjuk a vírust , mutálódik az magától is, tény nem lehet tudni , hogy az oltásokkal nem e egy enyhébb variánst rekesztünk ki egy erősebb javára. De ember legyen aki ebbe bele lát, ismerheti hosszú távon az ok és az esetleges okozatot .
    Valószínű velünk marad valamilyen sokat szelidült formában , de ehhez idő kell ,hogy kialakuljon és a politikai egészségügy válasza is megfelelő legyen . A jelen helyzet sajnos sok hibás döntés eredménye , nem csak a hazai helyzetre gondolok. Sajnos ebből kell kihozni a legtöbbet és a legjobbat . Kb ez az amiben őszintén nem tudok hinni , inkább csak reménykedés van , hogy egyszer túl leszünk rajta.

    Aztán lehet , hogy bennünk van a hiba , mert egy problémára gyors választ, megoldást várunk, miközben az összetettsége miatt sokkal több időre van szükség még hibátlan intézkedések mellett is . Hibátlan pedig nem igazán volt itt az öreg kontinensen . Az itthoni helyzetet , kormányzati hozzáállást pedig bőven az átlag alá helyezem .

    Amúgy reálisan nézve helyzetet, ahhoz hogy túl legyünk rajta az oltások megjelenése, elérhetősége plusz egy év . Valahol már tavaly nyilvánvaló volt , hogy nem lesz egy rövid időszak .

    Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

Új hozzászólás Aktív témák