Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Wn2tl #87323 üzenetére

    "Duda Ernő azt mondta a kovidőkben, hogy inaktivált vakcinák esetén antifoszfolipid ellenanyag termelődik amely képes arra, hogy a neutrofil granulociták olyan reakcióját idézi elő, amely véralvadáshoz vezethet. Rosszul tudná?"

    1. Ilyet nem mondott! [Négy ismert virológus megmondja, melyik vakcina a legjobb] Ő feltételes módban fogalmazott, ami hatalmas különbség.

    "Duda Ernő szerint az inaktivált vírus igenis képes kiváltani autoimmun reakciókat. Ezek a membránlipidek ottmaradnak a vírusban, és az új koronavírusnak vannak olyan lipidjei, amikre ha kialakul immunválasz, akkor olyan antifoszfolipid-ellenanyagok termelődhetnek, amelyek képesek a betegeknél véralvadásos reakciót kiváltani. Függetlenül attól, hogy valaki beteg, vagy túlélte már a betegséget. Ez hónapokkal később is kialakulhat."

    2. A vakcinában több nagyságrenddel kevesebb vírus van, mint a beteg szervezetekben. Ezért erre az esély több nagyságrenddel is kevesebb.

    Most erre ne írjátok azt, "de akkor sem nulla", mert ez erősen félrevezető:

    1. A nagyon kis esély nem azt jelenti, hogy mindenkinél bekövetkezik. Az azt jelenti, hogy több millió eset közül "jó" ha 1-ben.

    2. A gyógyszerek döntő többségében sokkal több a mellékhatás és nagyságrendekkel nagyobb a valószínűség is annak bekövetkezésére. Mégis a vakcinától ódzkodnak egyesek, a gyógyszereket pedig nyakló nélkül szedik.

    A fenti megállapítás még a C vitamin esetében is igaz! Gödény vitamin nepper és nagy adag C vitamin szedésére buzdít. Több gramm C vitamin pedig vesekő képződését válthatja ki az arra hajlamos emberben, sokkal nagyobb valószínűséggel, mint a vakcinák bármilyen mellékhatásának valószínűsége.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák