Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz tom_tol #83128 üzenetére

    hűha, ez még hozzád képest is erős

    a járványhelyzet elég szar, de ebből te miért következtetsz arra, hogy emberek siránkoznak, meg nem érdemes felkelni?

    nálunk aszfaltoznak végre, hát előkaptam a nagyflexet és szépen vonalban levágtam a bejáratnál a csipkés betont, meg kiszedtem a zsaludeszkákat, hogy pöpecül oda tudjanak jönni az aszfalttal. ezen felül láncfűrésszel kivágtam az invazív mirigyes bálványfa maradék csonkját, majd körbe furatokat tettem bele a gyökerek felé, amiket megtöltöttem fáradt olajjal. így vélhetően tényleg kihal. meg még ezer dolgot csináltam, amit nem írtam ide, mert hát ez a kovid topik. a járványhelyzetet is aggódva figyeltem a híreket olvasva, azt beírtam, mert hát ez a kovid topik.

    hogy egy-egy ilyen kommentből miért gondolja valaki ultimáté megfejtésnek azt, hogy a szerzője 24 órán keresztül csak és kizárólag retteg és siránkozik, az beyond me. azért példálózom magammal, mert felteszem, hogy ezzel mások is így vannak.

    járvány van. én majd akkor tervezek bátor lenni, amikor ki kell feküdni. nem pedig most és úgy, hogy úgy csinálok, mintha nem lenne, ami van. bár azt a pontot látatlanban is megadom neked, hogy rohadtul nem félsz az egésztől. good for you!

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák