Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz #20749568 #77279 üzenetére

    Az konteó, hogy az állampolgárok/lakosok finanszírozzák az államot?

    Jogos, bocs, amikor "finanszírozásról" olvasok ebben a topicban, már nekem is azonnal egybitesre kapcsol az agyam :D Sorry :R

    Attól még tartom, próbáld meg nem befizetni az adódat azért mert az állam korlátoz, és te nem akarsz részt venni ebben. Hamar meg fogsz lepődni :)

    Nem éppen ez történt. / Nope

    +(#77280) t72killer igen, először semmi nem történt (töketlenkedés / készlethiány / hitetlenkedés), aztán pánikszerű zárás (fölöslegesen elrendelve ésvagy önkéntesen), aztán nyárra enyhítések (akár csak de facto, de ment a bulika). Ahogy ősszel jott a suli, +a szabadságolások vége, szépen megosztották egymással az összeszedett jót az emberek, esetszámok elindultak az ég felé.

    Mivel a társadalom a szolidaritásra teljesen képtelen.... Mármint az a része, amelyik neked nem tetszik, vagy azok akik tojnak mindenbe csak az ő kis életük menjen már úgy, ahogy régen?

    (#77280) t72killer "Pl bizony az unokáját több mint egy éve nem látott nagyszülő utazni akar, hisztizzen bármit is az állam."
    Ha hülyeséget írok, és egy linkkel megcáfoltok, bárkit megkövetek, de nem emlékszem hogy ezt valaha bárki is tiltotta volna. Mi is járunk haza ősökhöz átlag havi 1x (így is kevesebb mint amit a gyerekek igényelnének), még csak nem is görcsöl rá senki. OK volt kijárási korlátozás, persze. De már rég nincs lakhelyelhagyási tilalom, nem kell egy éve otthon ülni.

    Lehet lázadozni ok és haszon nélkül, vagy lehetne egy normálistól csak egy picit eltérőbb életet élni amíg nem lesz megoldva a probléma, nem tudom miért egyszerűbb sokaknak az első. Még mindig azt mondom hogy aki a saját agyát qrja fel a saját hülyeségével, annak adhatna az állam ingyen nyaralást is a Bahamákra, az se tetszene mert ő Tenerifére akart menni, és ezáltal sérült a kis lelke.

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák