Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Asbee #75689 üzenetére

    segítek, egyszer és utoljára. a kékessel való köreidből meg én kimaradnék.

    "A mennyi tüdőgyulladásos lesz nálunk? Az már nem rémlik? Ja azok homályba merülnek, mert még a végén nem olyan súlyosnak állítaná be a covidot. A régebbi pánikolásaid sem?"

    ezt anno Rive írta, azóta lovagolsz rajta. ő azt írta, hogy ha mindenkin átmegy, hány tüdőgyulás lesz. 600 ezer rémlik. mostani adatok alapján ez túlzó, a százezres nagyságrend nem.

    viszont.. "régebbi pánikolásaim". hát, itt én egy témáról próbálok beszélgetni, te meg.. rólam. szerinted ez nem személyeskedés? válaszul mire, hogy felidéztem, hogy 4%-nál mondtad, hogy csökken egy mutató, ami azóta nem csökkent? (tényleg csökken egyébként, de folyamatosan lassuló ütemben)

    "Nem baj, most lehet a long covidba kapaszkodni. Ezt már akkor is megmondtam többször is, mindig lesz valami amibe lehet kapaszkodni coviddal kapcsolatban, hogy ez mennyire súlyos."

    szerinted itt arról van szó, hogy én mindenképpen kapaszkodni akarok valamibe, mint valami debil monomániás? mert ez van odaírva. nézd, én annak örülnék a legjobban, ha ez az egész csak egy influenza lenne. és azt mondhatnám, hogy "hát, tényleg csak egy influenza", túlaggódtam. :U

    mondom, én próbálnék a vírusról beszélni, ahol most a long-covid tűnik egy sajnos/izgalmas témának, te meg rólam, meg a topik egy részéről.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák