Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz Stanlee #75398 üzenetére

    "Nekem is mar tele van a zacsim a folyamatos most meg egy kicsit tobbet szoritsunk meg, de becsszora par het mulva minden egyszerubb lesz allapottol."

    Te pedig elegge regota irsz ebbe a topikba. Kb. tavaly nyaron is voltak mar arrol cikkek, hogy a megfelelo mennyisegu oltas iden ev vegeig szinte kizart, hogy rendelkezesre alljon. Az, hogy a politikusok most is ossze-vissza beszelnek, nem valtoztat azon, hogy ez a realitas, s errol a relevans szakemberek regota tudtak, labjegyzetben a media is tobbszor lehozta. Szoval a meglepodest nem ertem. Most, hogy nagyobb fokuszt kapnak a gyartasi nehezsegek, talan lesz esely a gyorsitasara, de a realista forgatokonyv mar nagyon regota az volt, hogy a vilag egesze az idei ev java reszet korlatozasom kozott eli.

    Amugy engem az dobbentett meg tokre, hogy vannak olyan ismeroseim, akik szimplan azert nem akarnak - legalabbis meg - vakcinat, mert a jelen eletviteulkon nem gondoljak, hogy lenne kulonosebb eselyuk elkapni a virust(, ami nagyjabol igaz). De itt jon a meglepobb resz: nem igazan akarnanak a mostani eletrol a korabbira atallni. En azert nem vagyok igy. En se vagyok hatalmas tomegekbe, de azert 1-2 rendezveny, mozi, neha kaja jol jonne.

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák