Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz LámaZ #67481 üzenetére

    Nu.
    Még a 90-es években, amikor természetgyógyászati tanfolyamokat is végeztem, meg behatóbban tanulmányoztam (magamon) a táplálkozástudomány csapásirányait, megismerkedtem egy mikrobiológussal és egy biokémikussal, elmondták, hogy mire és hogyan alkalmazható, de azt is, hogy nem csodaszer, akkor szerzett nekem valaki (talán Svájcból) egy ilyesmit:

    De a lényeg: olyan mennyiséget sosem toltam, ami ezüstmérgezést okozott volna (argyria), külsőleg (sebre) és belsőleg is használtam, semmilyen pozitív (vagy negatív) hatást nem vettem észre. Nem fáztam meg ritkábban, nem rövidült, vagy enyhült a lefutás.

    A saját készítésűt tejbe csepegtetve (nyers) dupla annyi ideig lehetett tárolni, ha sokat tettem bele, aludt tejet sem lehetett belőle "készíteni".

    A bolti termékek nagyon alacsony (jellemzően 5-10 ppm) koncentrációjúak, amolyan "ártani nem használ" szint, de mivel egyszer az ezüstlapokat elhasználtam hangsugárzó bi-wire jumpernek (jobb volt, mint az AN ezüst jumper! :D ), azóta én is boltit veszek, amit leginkább bőrre (pattanás kinyomás után, karcolás) és vendégségben kilincsre, fürdőszobai tárgyakra használom, vélhetően placebo szinten. De az asszony nyugodtabb tőle, hát legyen.

    Szerintem vírusok ellen halottnak a csók, legalábbis ez a tapasztalatom.

Új hozzászólás Aktív témák