Új hozzászólás Aktív témák

  • forumpista

    tag

    válasz BalanceR #67499 üzenetére

    "Úgy értem, most ajánlott, illetve egyenesen kötelező a maszk az, hogy mi volt márciusban, vagy 3 éve, vagy 2005-ben az ajánlás miért számít?"

    Két okból számít (természetesen ez már a múlt, megváltoztatni nem lehet, de ettől még ebből következik nagyon sok minden mai állapot):
    1, ez alaposan hozzájárult a járvány terjedéséhez, az emberek sz@rtak a maszkot használni, ha egyszer a legnagyobb járványügyi szervezet azt mondta hogy nem kell és később már nem lehetett a szellemet visszatuszkolni a palackba
    2, mert megalapozott a későbbi "vírus/járvány tagadó/oltás ellenes" csoportok népszerűségének.
    (Ha a WHO nem tud ilyen egyszerű kérdést eldönteni, sőt mi több, gyakorlatilag szembeköpi magát néhány hónap eltéréssel, akkor miért hinne bárki kevésbé pl. Gödénynek? Vagy az ezüst kolloidban?)

    Belegondoltál már abba, hogyha te a maszkhasználatot preferáltad és ezt népszerűsítetted volna, akkor néhány hónapja még téged vittek volna be a rendőrségre izgatásért és nem Gödényt? Amit Gödény mond az pedig teljesen megegyezett a WHO hivatalos ajánlásával?

    "Kb olyan, mintha azt mondanánk, hogy az esernyő hülyeség, mert júliusban-júniusban nem ajánlották, szeptemberben meg minden nap mondták az időjárás jelentésben, hogy legyen nálunk"
    Tévedés. Az évszakok változnak a cseppfertőzés meg nem.
    Helyesen:
    a meteorológus július elsején reggel azt mondta hogy aznap 40 fok meleg lesz hétágas napsütéssel, délben pedig korrigálta magát hogy -20 fok lesz hóeséssel...
    Másnap lehet sokan hamarabb hitték volna el hogy mit mond a helyi sámán mint az OMSZ.

Új hozzászólás Aktív témák