Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    Látom megint felmerült a 3. covid topik megvalósítása, viszont célszerű lenne definiálni, melyiknek mi a célja. Jelenleg enne a topiknak a tetején ott van, hogy van egy komoly covid topik is. Hagy ne folytassam, mert sértődés lesz belőle.....mindegy, amíg két topik van és az egyik a komoly, tényleg nem értem, ide miért csak tudományos szintű értekezéseket lehetne irkálni? Jó sok nálam okosabb ember van itt, segíthetne ezt a számomra nehéz rejtélyt oldani?

    Topikgazda meg ilyen topikokba nagy marhaság lenne, mivel ha egyik oldalon állva vitázik valakivel és elege lesz a meggyőzhetetlen hülye fejéből, akkor hirtelen Tg-vé válva ráförmed, hogy kussolsz vagy törlöm, amit írsz aztán húzhatsz a modkerbe. Nem szó szerint, de gyakorlatilag a poltopikban ez gyakori és számomra ez megemészthetetlen. Így mondjuk ritkán vauzok be oda is, szóval előnye van ennek is. Mások számára persze.

    Az külön bájos, hogy eleve sok ember a leendő topikból takarodjon már most előre, de aki ott vauzhat, az persze itt továbbra is írhat, elküldheti vakannyába, aki onnan előre ki van utálva. Erre tudnék mit mondani, de minek. Azért pofa kell ehhez is. :K

    Hozzáteszem, hogy nem direktbe zavar a kirekesztés, mert a komoly covidba se írtam egyszer sem, nem is nyitottam meg 10 hónapja.

    egérgörgetés meg van már régóta

    Túl sok negatív indulat van itt emberekben sajnos, biztos, hogy esztek ti rendesen elég fődi zőccséget?

    Az viszont marhabaromság egyenesen, hogy ezt a topikot konteósnak kéne nevezni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák