Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    Tanácsra lenne szükségem, egy kellemetlen helyzetben.
    Pénteken (március 13) olyan tüneteket észleltem magamon, amelyek akár korona fertőzésre is utalhatnak - bár én magam nyilván nem tudom ezt eldönteni. Erős, száraz, görcsökként jelentkező köhögés, a garat és a felső légcső környékén jelentkező fájdalom, hőemelkedés. Náthára jellemző tünetek - orrfújás, tüsszögés, erős váladékképződés, torokfájás nem jelentkezik (egyből a torkom alatt, a garat és a légcső kezdett fájni). Szombaton és vasárnap ez egyre rosszabb lett.
    Én egy olasz cég magyar leányánál dolgozom, olasz főnökeink vannak. Közülük március 6.-ig napi munkakapcsolatban és kontaktusban voltam a közvetlen főnökömmel, ő viszont a múlt héten már nem utazott be az országba(utoljára márc. 6.-án érintkeztem vele) - ellenben más olasz munkások egy külsős cégtől itt tartózkodtak március 11.-ig. Betelefonáltam a céghez, hogy mi a helyzet, és azt mondták, maradjak otthon, keressem meg a háziorvosomat, ha lehet készíttessek tesztet, és legalább erre a hétre vegyek ki táppénzt. Viszont azt is erősen javasolják, hogy a háziorvost ne személyesen keressük fel, hanem telefonon jelezzük neki a helyzetet.
    A házorvosom ma délután rendel elvileg, de sem a vezetékes, sem a mobil telefonját nem veszi fel. Kicseng mindkettő, de nem veszik fel több mint 10 próbálkozás után sem. A két hívható központi szám (06-80-277-455 vagy 06-80-277-456) szintén elérhetetlen, foglaltak szünet nélkül.
    Most mi a fenét csináljak, kit keressek? Péntek óta nem hagytam el a lakásom, de ha nem veszik fel a telefonokat, akkor holnap reggel kénytelen leszek személyesen elmenni a háziorvoshoz, megnézni mi van vele. Tán ilyenkor ment szabira?? Lehalkították a telefonjait annyian keresték? Ez akkor is nonszensz, hogy potenciális fertőző gócként nem tudok kapcsolatba kerülni orvossal, vagy hivatalos személlyel.

    [ Szerkesztve ]

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák