Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz Meggyi001 #42215 üzenetére

    A viccesen kinézés még annyira nem is érdekelne , de egyszerűen iszonyatosan kényelmetlen , megállás nélkül igazgatni kell mert ugye a szakállamon fekszik nem az arcomon , 20 másodpercnél tovább nem marad úgy mint ahogy felrakom. Most rendeltem egy olyat ami nem ilyen gumis szar hanem megkötni kell és alul - felül külön külön lehet kötni, az hátha jobb lesz (de az alól ugyan úgy kivan az egész szakállam , csak lehet, hogy jobban lehet rögzíteni).

    Egyébként kritikán alulinak tartom, hogy miután mindenki számára már gyakorlatilag mindenhol kötelezővé teszik a maszkot , konkrétan semmilyen megoldást vagy lehetőséget nem találsz akkor ha szakállas vagy. Ha beírod gugliba, hogy maszk szakállasoknak gyakorlatilag nincs találat , se magyarul se angolul. Miután azért azt tisztázzuk, a férfiak alapvetően szakállasok , csak sokan borotválkoznak , de nekik is nő egyébként csak leszedik... Szóval nem hiszem, hogy az egyetlen ember lennék akit érint a probléma , szerintem több millió-tízmillió embert érint és nulla , azaz nulla megoldást találni rá.
    Csősálat sem azért hordtam mert jó, kb 100X kényelmetlenebb mint az orvosi maszk , körbe a fejen majdhogynem hermetikusan zár , el tudod képzelni mekkora élmény 35 fokban... De egyszerűen nem tudok felvenni orvosi maszkot , fizikailag nem.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák