Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz radi8tor #38468 üzenetére

    szerintem nyilvánvaló: tavasszal alig lehetett fertőzöttel találkozni, alig voltak ilyen észlelések, hogy "te is, fiam, brutus", meg "haveromék is", most meg ahhoz képest csak a topik mintáján véve alapul láthatóan gyorsul és terjed.

    azt meg, hogy "fertőzőbb láz", nem jelentheted ki, pontosabban nem fair kijelentened egy olyan vírusról, ami a vörösvértesteket/érfalakat támadja és erős gyulladást, mikrotrombózist okoz.

    nagyon sokszor leírtam már, és ez nettó biológia, légyszi vegyétek komolyan: a vírus ezt csinálja, ha ezt elég nagy számban és ideig tudja csinálni, hazavágja a userét kisebb-nagyobb-végzetes mértékben. agresszív, erős cucc. aki kihordja tünetmentesen vagy könnyedén, az nem azért teszi, mert a vírus "mégsem olyan veszélyes", hanem azért, mert rá nem olyan veszélyes. azért nem veszélyes rá, mert a szervezete nagyon hamar felismerte és leverte, nem tudta elvégezni a munkáját. hogy ennek mi az oka, azt kutatják ezerrel és fogják is még egy darabig.

    de nem mindegy, hogy valami alapvetően egy gyenge, egyszerű cucc és mégis meghalhat benne, aki nagyon le van gyengülve, vagy egy agresszív, romboló dolog, amire szerencsére a lakosság túlnyomó része jó időben és jól reagál.

    amikor jakab ferenc azt mondja, hogy rosszabb, mint a spanyolnátha, akkor nem azonnal okosabbnak kéne lenni nála (nem neked írom, az egészet általánosságban írom), hanem értelmezni, amit mond. rendszervírus, több szervet támad, brutál jól kötődik és amit csinál, az baj.

    képzeld csak el egy pillanatra (és nem, nem rettegőzésiből), hogy valamiért annyira új holmi lenne, hogy tényleg nagyjából senki sejtjei nem ismernék fel. magyarán mindenki úgy járna, mint azok, akik most jobban megszenvedik. köszönjük meg a magasságos együtthatónak, hogy nem ez a helyzet, egész közel voltunk hozzá. és amilyen módon pusztítjuk a természetet és népesedünk túl, lehetünk is még.

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák