Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz Tetsuo #2684 üzenetére

    Egyetértek, de a koronavírust illetően nem lehet tudni, hogy melyik forrás jó és melyik nem.

    Barmi aminek nincs megfelelo impresszuma, az valoszinuleg kamu. Ha "VeganXYZ" neven megy a youtube csatorna es koronavirusrol "felkavaro kepek!" videot posztol ami mar hetek ota kering, az clickbait. Ha van impresszum is lehet istenverte hulyeseg, ld az olasz orvos aki szerint a virus 27 fokban megpusztul, de ugy jellemzoen van egy felelos szerkeszto akinek az lenne a dolga, hogy minden orbitalis baromsagot nem enged ki.

    Altalaban: A post truth "nem lehet tudni mi az igazsag mert nem lehetunk biztosak" gondolatmenettel ovatosan, ahogy neztem a video alatt a kommentekben reszben ez ment. Par helyen ezt lattam a neten, ignoralni kell oket, vagy adott esetben remhirkeltesert beflaggelni. Tippre vagy botnet, vagy egy kotegnyi troll / hasznos idiota eppen jol szorakozik.

    Ha megbizhato forrast akarsz, akkor ott a Lancet:
    https://www.thelancet.com/coronavirus?dgcid=kr_pop-up_tlcoronavirus20
    ez az egyik legmegbizhatobb kutatoi folyoirat a temaban es folyamatosan jonnek ki a cikkek. kicsit szaraz a nyelvezete, de maximalisan megbizhato. Plusz ott a WHO, a Johns Hopkins vizualizacioja... Problema egyebkent tenyleg valos, nagyon nehez szurni a valos infokra.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák