Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz Asbee #25065 üzenetére

    Szerintem nem azzal van baja az embereknek, hogy ejnyebejnye a hormontúltengéses felelőtlen fiatalok összeborulnak egy kicsit, meg a bezárt családok elmennek fagyizni.

    Az a probléma, hogy nem sikerült kommunikálni, megértetni, (és a befogadó oldalnak megérteni) sem azt, hogy mindenkit jogszabály kötelez a védelmi intézkedések betartására, sem azt hogy mások érdekében akkor sem lehet belesz**ni ebbe, ugyanis egyszerűen nem mondhatod azt hogy neked eleged van, nem érdekel, nem vagy érintett, csak egy influenza stb. Mindenkinek (a nyugdíjasoknak, az érettségizőknek, nekem és neked személyesen) kötelessége betartani, pont. Akkor is ha nem tartod helyesnek, vagy rossz hatással van a lelkivilágodra a bezártság vagy viszket az orrod a maszk alatt, vagy már régen láttad a cimborádat.

    Akkor inkább ne legyen semmilyen intézkedés és korlátozás, amin mi idegeskedünk hogy az emberek fele le*****ja, aki hozta az meg nem tartatja be.

    Mert amikor "a kormányrendelet a Kormány, vagyis a végrehajtó hatalom által hozott legmagasabb szintű jogszabály", és az emberek jelentős része legyint rá, hogy ez csak puffogás, akkor az tényleg tök fölösleges.

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák