Új hozzászólás Aktív témák

  • agyarka

    aktív tag

    Úgylátom a védekezés valódi alternatívája az emberek többségében fel sem merül. Mostanában divat a katonai terminológia, ott S&D nak hívják. Erre a helyzetre átültetve ezt felkutatni és elkülöníteni nek lehetne nevezni.
    Nemcsak Dél-Koreában és Új-Zélandon működik. A SOTE a kezdetektől fogva ezt az elvet alkalmazza. 30e szűrést végeztek a saját területükön ( viszonyításképpen az ettől függetlenül történő országos állami szűrés alig a 2x ese volt a gyorstesztekkel együtt is).
    A szűrések mellett az alapos kontaktkeresésnek is a felkutatás részét kell képeznie.

    Az orvostechnikai eszközök fejlesztésére, gyártására, raktározására, szállítására a MSZ EN ISO 13485:2016 vonatkozik, azaz az orvosi célra használt eszközök ( pl. orvosi szájmaszk) ilyen tanúsítvánnyal kell rendelkezzenek.

    Aki szeretne eligazodni a mostanában divatos álhírek és csúsztatások világában annak érdemes elolvasnia a jogszabályokat ( EÜ tv, profilrendelet... ) amikben szerepelnek a készlet és erőforrás gazdálkodásra vonatkozó előírások.

    MOL
    Január elején vettem literes kiszerelésben 1200Ft körül Bradoderm eü-i kézfertőtlenítőt, igaz akkor még az eredeti, tanusítvánnyal rendelkező sebészeti maszk is 20Ft / db ár alatt volt ( vidéki paikában), de gondolom az előállítási költségek azóta sem nőttek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák