Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Ádám16 #17005 üzenetére

    Eléggé hasra lett ütve annál a 300ezernél. Nehogymár egy alapvetően élelmiszertermelő országban éhenhaljon 300e ember... Felkötni meg ne legyen annyira hülye, hogy felköti magát, ennyi. A II. vh-ban volt nagyságrendileg ennyi civil áldozat, pedig ott lőtték-bombázták-gázkamrába vitték a népet nem csak az ellátás volt necces.

    #17003: felmerül egy elméleti kérdés: beindul egy ugyanígy terjedő, a MERS-hez hasonló 30% körüli halálozási rátájú variáns. Azaz világszintű terjedésnél számíthatunk jószándékkal is 1-2Mrd halottra (csak közvetlen a kórtól, azt már nem számoljuk, hogy a halott orvos ugye a császármetszést se fogja elvégezni...). Akkor pörgessük a gazdaságot, mert valaki betippelte, hogy a mókuskerék leállásával instant felköti magát 4Mrd ember?

    #17014: értelemszerűen szigorú szabályok mellett bele kell tenni a józan észt: a kombájnt, traktort vezető, a malom elektronikáját kezelő, a pék, a kamionos, stb-stb még normál munkakörülmények között se egymás hegyén-hátán dolgoznak. 5perc alatt kidolgozható nekik egy munkarutin, hogy ellássák a feladataikat és mindenki asztalára kerüljön friss kenyér.
    Viszont most ott tartunk, hogy még a zsúfolt tömegközlekedés is jár, a szomszédban pedig ha jól hallottam házibuliztak min. 6-8an.

    [ Szerkesztve ]

    Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

Új hozzászólás Aktív témák