Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz t72killer #16830 üzenetére

    Március 13. óta nem hagytam el a társasházat. Jelentem élek, és nem őrültem meg. Eddig mindent meg tudtam oldani rendelgetéssel, és kis türelemmel. Jóformán fel sem tűnt, hogy eltelt ennyi idő, mert érzésre több munkám volt a HO-val mint ha bent lennék. De most 20.-áig nincs munka, itthon pihenek.

    Pillanatok alatt el fog menni ez is, van egy csomó pótolható film, sorozat, játék. A marha sok iratomat csoportosítani akarnám már egy ideje, megvettem hozzá a gyűjtőket vagy fél éve, de sose jutok oda. Majd most. stb-stb. Csak felfogás kérdése, hogy az ember azon hergeli magát, hogy "nem mehetek ki" vagy "hmm, tök jó hogy most van időm olyasmikre amelyekre amúgy sose szánok". Mondjuk én sosem szenvedtem attól, hogy nem tudom lekötni magam.

    Oké, ahol gyerekek vannak az más szituáció. Ők nem értik, és eszméletlen mennyiségű levezetetlen energiájuk van. Talán most az egyszer jó, hogy nincs még senkim (amúgy 34 évesen aggasztó, de eléggé introvertált és antiszociális vagyok, ez tény).

    Szerencsére itt van társasházi udvar, bár ott is jó kérdés mennyire jó, hogy vegyülnek a családok. Én elengedtem ezt a dolgot, végső soron úgy is a saját egészséged számít és mindenki felnőtt ember, vállalja a felelősséget a döntéseiért.

    Egyedül a szülőket féltem, ők meg valahogy képtelenek felfogni, hogy nem kellene majd minden nap mászkálni ide-oda. Most is nagyszülőkhöz visznek tojást, mert hogy azt most akarják megfőzni. Tényleg ez a legfontosabb most, főleg hogy a klasszikus húsvét most elmarad. :( Az a baj, már ott is telítődtem annyira, hogy nem akarom szajkózni tovább, meg csak még jobban paráznak akkor és már nem tudom melyik a jobb. Illetve látom, hogy az a generáció teljesen a rutin és megszokásaik rabjai és ezen semmi sem fog változtatni.

    De nem nehéz hülyének éreznie magát az embernek kinézve az ablakon tegnap, és látva mennyien vannak az utcán, hogy nem-e kifordítva gondolkodik. De én továbbra se akarom elkapni idő előtt, és ez a legjobb módja a késleltetésnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák