Új hozzászólás Aktív témák

  • Hieronymus

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz viharhozo #14124 üzenetére

    Nem igazán jó a kérdés.
    A cukor készítésekor szinte minden más anyagot kiszednek belőle.
    Még nyomokban sem nagyon marad benne a cukron kívül semmi. Legfeljebb a gyártás végén szennyeződhet.

    Sokkal életképesebb példa, amin valóban érdemes gondolkodni.
    A burgonyát nagy mennyiségben fogyasztjuk. A burgonyának van egy nagyon kellemetlen élősködője a krumplibogár.
    Ha találunk egy olyan növényt, amelyik képes a krumplibobárra halálos mérget termelni, akkor "felokosíthatjuk" a burgonyát.
    Könnyen beüthet egy probléma. A donor növény csak akkor termeli a mérgét, ha kártővő találja meg. Az okosburgonya meg folyamatosan termeli még a gumóiban is.
    Lesz nekünk szép, nagy és mérgezett burgonyánk, amit naponta olcsón ehetünk. Ezt már egy DDT nevű rovarirtóval eljátszottuk. Ugyan nem génmanipuláció volt, nagyjából kettő évtizeden keresztül mérgeztük magunkat.

    Sokkal rosszabb, ha a méregtermelés egy génmanipuláció mellékhatása.
    A fenti esetben vélhetően ellenőrizni fogják a burgonya méregtartalmát.
    Ha ez "csak" mellékhatás, akkor nem fog kiderülni. Nem fogják keresni hosszú ideig.

    Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Új hozzászólás Aktív témák