Új hozzászólás Aktív témák

  • Disk4mat

    csendes tag

    válasz hellboy #102850 üzenetére

    Látom, mélyen érintett. :DDD
    Sajnos ez csak egy a sok közül csak Magyarországon van van 50-60 ugyan ilyen "meg nem értett zseni" tőlünk nyugatabbra meg még több. (Érdekes módon keletebbre nem tolerálják az elmebetegek ilyen formájú megnyilvánulását)
    Nem is lenne baj, ha csak a maguk szórakoztatására csinálnák, de sajnos a neten gyorsan terjed a hülyeség. Ezeknek szinte minden platformon, minden videón ott figyel 30-40k megtekintés, a kommentet nézve (amiket biztos hogy cenzúráz, mert kizárt, hogy csak pozitív visszajelzést kap).
    Így sajnos eljut olyanokhoz is, akik könnyen befolyásolhatóak, vagy csak hiányosak az ismereteik arról, mi legit, valós tény, és mi kitaláció.
    Ha egy ehhez hasonló videót lát a Mari néni, aki akkor ment nyugdíjba amikor az internet elterjedt Magyarországon, és nem tudna egy Excelt telepíteni, de el tudja indítani a Facebookot, simán lehet, hogy emiatt nem oltat, sőt elmeséli a szomszédoknak, akik ez után szintén nem. Vagy ha az otthon unatkozó anyuka, akinek a baba miatt szinte egyetlen kapcsolata a világgal az internet megnéz pár ilyet, és emiatt nem adjatja be a kötelező K-vitamin oltást a gyereknek, megintcsak veszélyes.
    Nagyon sok az ezo-szingli, somamamagésa, táltos angyalszárny látóasszony, akiknek az ilyen kontent csemege.
    Sajnos az iskolákban a mai napig nem tanítják, hogy mi alapján érdemes informálódni, hogyan keressünk utána tényeknek, így hogy várjuk el azoktól, akiet nem érdekel a technika, csak "belekényszerültek" a modern világ eszközeinek használatába.

Új hozzászólás Aktív témák