Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
Belgákkal az volt a baj, hogy egész meccsen Lukaku játszott, miközben Originek kellett volna, vele sokkal jobbak a támadások, és aztán a végén, amikor betömörültek az olaszok kapuja elé, pont akkor lett volna jó Lukaku, aki a tömörülések közepette jobban bele tud piszkálni a labdába, akkor meg már nem játszott.
-
addikt
Ha a Wesz Ham még Lacazette-et is meg fogja tudni venni (az elmúlt két év francia bajnokságának legjobb góllövője, ha Ibrát nem számoljuk, mert ő Ibra ), akkor nagyon komolyan számolni kell velük jövőre is... ha megtartják Payet-t.
-
addikt
Ez a Candreva szerintem a világ egyik legjobban elkallódott játékosa, sokkal nagyobb tehetség annál, mint amilyen csapatban bolyong. Bárcsak elhozták volna a Liverpoolba.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz máyköl #81163 üzenetére
Én sem. De ez a Juve védelem annyira jó, és összeszokott, főleg, hogy még Contéval is jól megértik egymást, hogy akármilyen gagyi elöl a válogatott, nagy bajban már nem lehetnek.
Csapatként jobbak az olaszok, pedig a belgák jobb játékosokból állnak össze. Mondjuk Lukaku helyett Origi játszhatna, mozgékonyabb és jobban cselez.
-
addikt
Marchisio? Verratti? Giovinco? Berardi? Balotelli? El Shaarawy?
Komolyan, mit akar ez az olasz válogatott Pellével és Éderrel elöl? Meg ilyennek miért jut szerep, hogy Giaccherini? Úgy ki fognak kapni, mint a huzat.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz homeless09 #80758 üzenetére
FIFA 16-ban nagyon jó.
-
addikt
Szóval ezért volt szar Hazard ebben a szezonban, sokáig elhúzódott a forgatása a FIFA 17 előzetesnek, aztán mikor letudta, az utolsó pár meccsen már jól játszott.
-
addikt
Vardy: "Szex közben is mindig Arsenal mezt veszek fel, így legalább sosem én végzek elsőnek."
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Amúgy hogy is lépne le Wenger, ha még a nevében is benne van a csapata? Ő erre született. Arsenal Wenger. Örökké együtt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Eddig kb minden évben bajnok volt, de most nem lesz az, ez mégiscsak a Premier League. Kb esély sincs rá.
-
addikt
Pogba milyen labdát adott be.
-
addikt
-
addikt
válasz #16514048 #80283 üzenetére
Miért ünnepelhetnének? Akkor 0:0 maradt volna az eredmény, és teljesen más meccs lett volna. Ilyenkor nem egyet le kell vonni az egyik csapattól. Lehet, hogy ha azt nem adják meg, akkor aztán 3:0-ra nyernek rendes játékidőben. Helyzetek alapján megvolt rá az esély. Én úgy álltam a meccshez, hogy talán az Atleticónak szurkoltam, de olyan óriási Real-helyzetek maradtak még ki, hogy szerencséje volt az AM-nak, hogy döntetlennel ki tudták húzni. Inkább a Real érdemelte meg.
-
addikt
Bréking-hír
Sakho szervezetében talált (zsírégető tablettával beszedett) anyagot megvizsgálták, és megállapították, hogy igazából nincs a tiltott listán, ezért nem kap további büntetést, és már játszhat is.
Ekkora faszságot!!!! Végülis csak a BL-indulásunkba került a hiánya. Kivették a semmiért akkor, amikor élete formájában játszott.
Nem elég, hogy egész meccsen a Sevillai cigányoknak fújtak a bírók, de még ilyesmivel is sújtották a csapatot, hogy a szezonunk legstabilabb védőjét eltiltották a semmiért, rajta keresztül nem jutott volna egy spanyol sem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Enzolord #80135 üzenetére
Mikor vett Ferguson 35 éves, leszálló ágban lévő, sokmindent megjárt, kiégni kezdő világsztárt?
Vagy úgy általában bárki 30 év fölöttit? Ez az Ibra, ha jön, csak rövidtávú megoldás. 1 szezonra jó lesz, max 2. Mourinho ennyiben gondolkozik. Aki igazán hosszútávban nézné a csapat érdekeit, az fiatalokat hozna és játszatna, esetleg saját nevelést, akik nem 1 évig lennének jók, hanem 10 évig.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ha tényleg Mourinho elhozza Ibrahimovicot a MU-ba, mint ahogy pletykálják, akkor ennek a csapatnak már semmilyen karaktere nem marad meg abból, amit évtizedeken keresztül tartottak.
Csak a csapatnév, a mezszín meg a stadion marad ugyanaz, ezenkívül egy teljesen más, akármilyen csapattá váltak. Az tökmindegy, hogy a csapatnak Chelsea a neve, vagy MU, ez csak részletkérdés... van 300 millió font, kidobálja az eddigi játékosokat, és ugyanazokat fogja megvenni bele, mint hogyha egy Arsenal nevű csapatba került volna menedzserként.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #80086 üzenetére
F*** kivan, úgy volt, hogy Xhaka hozzánk jön.
Konoplyanka, Alexis Sánchez, Shaqiri, Teixeira, Eriksen csak néhány játékos, akikkel tele volt az internet, hogy jöhetnek, majd máshova kerültek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Napfénysüti #80031 üzenetére
Igen. Na kíváncsi volnék, hogy most mit szól, hogy kijutott a válogatott nélküle.
-
addikt
válasz szab.tam #80028 üzenetére
Amúgy milyen vicces már, hogy ők nem jutottak ki az EB-re, mi meg igen?
Amúgy hogy is hívják azt a magyar gyereket, aki egy (talán NSO) interjúban kiröhögte a magyar válogatottat, és alpári volt, lemondott a válogatottságról, meg a földet nézte? Valami külföldi csapatban játszik.
Gondolom ő is kihagyja az EB-t.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Még mindig nem tudtam megemészteni ezt az egyébként egyáltalán nem megérdemelt Sevilla-győzedelmeskedést.
Attól tartok, hogy ez a meccs a következő 2-3-4 évre meghatározta a Liverpool jövőjét. Ha jövőre BL-ben indultunk volna, több pénz jön be, lehet bővíteni a keretet, a tulajdonosok nagy pénzt adnak Kloppnak, a csapat felfelé ível és vonzó lehet topjátékosok számára. Venne nyáron pár topjátékost, és be lenne biztosítva a csapat jó jövője. A kulcsjátékosok megmaradnának.
Ehelyett a franc se akar olyan csapatba jönni, akik nem indulnak nemzetközi kupában, szinte csak a noname felfedezetteket lehet majd megszerezni, akik vagy bejönnek, vagy nem. A csapat legjobbjai, pl Coutinho lehet, hogy elhagyja így a Liverpoolt, és jöhet helyettük a szerencsejáték, hogy beválik-e az új igazolás, vagy sem.Innen mindenképpen a top4-ben kell végezni a következő szezonban, különben minden elveszett.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Assimilator #79935 üzenetére
Nem itt kell brillírozni? Épp ellenkezőleg. Bárcsak az EB-n is megúsznánk a meccseket így kapott gólok nélkül.
Ha mindhárom meccsen ennyi gólt kapunk, akkor elég lenne egyet rúgni bármelyik ellenfélnek, meglenne a továbbjutás. -
-
addikt
válasz DeathAdder #79809 üzenetére
Az elmúlt években jobbak voltak, most tényleg úgy nézett ki, mint egy szar csapat ami jó napot fogott ki (meg jó bírót). Most volt egy szerencsésen alakuló meccsük, valószínűleg ha újrajátszanák, 5-ből 4-szer a 'pool nyerné, de jöhet ki jól vagy rosszul a lépés. Ez most nekünk pont rosszul jött ki. A Dortmund ellen meg jól. Mikor-hogy.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ettől féltem. Ezt a meccset a szerencse és a bíró döntötte el. Az egyik kezezést pl én befújtam volna, a másik kettőt nem. Első félidőben el lehetett volna intézni, aztán a második félidő Sevilláé volt, így összkép alapján egyenlő erők küzdelme volt, csak a Sevillának több labda ment be az ellenfél kapujába. Van ilyen, azért szép a foci, hogy egy meccsen bármi megtörténhet. Most nem jött össze. De a mutatott teljesítmény alapján nem érdemeltek jobban győzelmet, mint a Liverpool, de valakinek meg kellett nyerni. Mindenképpen többet nyújtottak, mint amire számítottam, az első félidőben úgy tűnt, hogy nem méltó ellenfél, aztán végül még meg is nyerték. Ez van. Mondjuk tarkón kéne vágni az összeset, a sok színészkedésért meg időhúzásért, meg a bírót is, hogy minden "semmit" befújt nekik.
Jövőre nincs európai szereplés. Na, ez a legnagyobb gáz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Örülhet a Sevilla, hogy csak 1:0 az állás, nagy szerencséjük van, és a bíró sem hátráltatja őket, az is biztos.
Ezt a meccset már el lehetett volna intézni.
-
addikt
válasz Assimilator #79800 üzenetére
Én meg gépészmérnök. Kimegyek akkor MK-be, ha van ott állás.
-
addikt
válasz sh4d0w #79774 üzenetére
Ja és egyébként meg bőven van relevancia, hát én itt rendszeresen olvasok olyan megszólalásokat, hogy ez a hülye menedzser ezt meg azt miért nem játszatja, stb, mikor van, hogy egyszerűen csak pihentetni kell valakit, de ezt kívülről nem látja az ember. Vagy más játékosnak lehetőséget adni, hogy tapasztaljon, vagy legalább meccskondiban legyen, ebből meg simán lejön az, hogy túlbecsülöd itt az embereket, szerintem a FM jóval reálisabb képet ad arról, mint amit a jelenlévő emberek közül egyesek megnyilvánulnak.
Arról nem is beszélve, hogy az emberek itt miket jósolnak néha, kiből lesz sztár, stb, mert lehet fikázni a programot, hogy nem jól jósolt meg pár dolgot, de akkor legyen ember, aki jobb jóslatot mond (mindenre), mert a programnak muszáj megadnia, hogy kiben mennyi potenciál van.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathBat666 #79772 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy leadta, csak szerintem elhangzott meccs előtt az öltözőben egy olyan mondat, hogy "Ne fussátok szét magatokat", vagy valami hasonló. Meg volt már előre beszélve ez a taktika.
Szemben pl a Liverpool-Dortmund meccsel, ahol biztos vagyok benne, hogy Klopp feltüzelte a játékosokat, hogy ha törik, ha szakad, tovább kell jutni! Ugye mennyire másképp hangzik?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
addikt
válasz 7600 GS #79756 üzenetére
Akkor te se értesz a focihoz. Ha már nézel de nem látsz, akkor ajánlom neked a Football Manager nevű játékot, de még a FIFA menedzser módja is megtenné, hogy lásd, kb mire vannak energiáik a játékosoknak, és mivel nem mindenre, hogyan érdemes beosztani.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Attól, hogy összeméritek az eredményeket, még mindig nem változik az a teljesen világos tény, hogy az angol csapatok tartalékolva mennek a BL-be és 50%-os takaréklángon érik el azt az eredményt, a Schalke meg minden erejét beleadva.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz L_YKing #79728 üzenetére
Nem mondtam még korábban, de olyan lagymatag volt a City-Real meccs, hogy én egyértelmű jelét láttam annak, hogy a City játékosai nem akarnak focizni, lassítják a meccset, ezt még én sem feltételeztem (én is azt gondoltam, hogy mindent bele fognak adni, mert nagyjelentőségű meccs), de aztán átgondoltam, és basszus, ott van a seggükben a MU (végül pontegyenlőséggel végeztek), és inkább nem akarják kockára tenni a Premier League negyedik helyüket azzal, hogy vért izzadnak a Real ellen, BL elődöntő szép eredmény, amúgy sem lenne sok esélyük ennél többre, ezért aztán inkább tartalékoltak. Ha nézted a meccset, te is láthattad, milyen lassú meccs volt. És végül is csak egy gólra voltak a döntőtől. Mondjuk ezt a City-t idén a Premier League-ben minden felsőházi csapat oda-vissza verte kb, ők a kiscsapatok verésével jutottak el a negyedik helyig egyáltalán, látszik a motivációvesztés, hogy menedzser-csere lesz.
A Realnál ez a pihentetés-ügy nem gond, mert a La Ligában annyira szar csapatok vannak, hogy bármikor tudnak ott tartalékolni, akkor is garantált a sima győzelem, nekik ezen nem múlik a bajnokság.A Sevillának és a 'poolnak viszont már nincs más hátra, mivel nincs más esélyük BL-be kerülni, ezért a mai meccsre koncentrálhatnak, tehát itt legalább megvan az, hogy egyformán állnak hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz L_YKing #79726 üzenetére
Nem, mivel írtam, hogy a Liverpool most komolyan veszi. Ettől függetlenül egy meccsen történhet bármi, sülhet el rosszul, de összességében, ami papírforma szerint várható (szerintem), ez a mai meccs is tökéletesen beárazza majd a két bajnokság ereje közti különbséget (akárcsak a Villareal elleni meccs)
Mindkét csapat kb ugyanannyiadik rangú a saját bajnoksága viszonylatában, és mindkettejüknek az egyetlen esély a BL-indulásra.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz 7600 GS #79723 üzenetére
Már vagy ötszázezerszer leírtam. Kreténség? Te vagy kretén, ha ilyet mondasz.
Onnan, hogy mi, akik nézünk Premier League-et, látjuk, hogy hétvégén a bajnokikon milyen összeállításban állnak fel és mennyire hajtanak, illetve hétközben az EL-ben, sőt, még a BL-ben is!!! kimennek kocogni egyet, pihentetve magukat a hétvégi meccsre. Ennyire leszarják az éppen aktuális ellenfelet, legyen az Juve, vagy Basel, vagy akárki. Aztán lehet mondani, hogy a telibeszart meccsen valamelyik nyikhaj csapat, akik 100%-osan mindent beleadnak, győzedelmeskedett.
Ha egy angol csapat komolyan venné az aktuális BL párharcát, vagyis nem tartalékolna, hanem 100%-osan mindent beleadna, akkor közülük sokan simán elgyepálnák a Dortmund, Juve, Roma, PSG, Sevilla, Wolfsburg és egyéb agyondícsért "csodacsapatokat". Egyedül a Liverpool vette komolyan idén, az is csak a negyeddöntőtől kezdve (az Augsburgot-meccset még ők is leszarták, de még így is sikerült legyőzni), mivel ez maradt az egyetlen esély a jövőbeli BL indulásra. És végigmentek mindenkin úgy, hogy csak egyszer kaptak ki, a Villareal-meccsen az utolsó pillanatban, de oda is tartalékosan álltak fel, mert sok a sérült.
Csak az angol csapatok többsége ha arra fordítanák az energiájukat, akkor nem jutnának BL-be, mert ennyien versenyeznek a helyekért. Sőt, ez az, hogy még így sem jutnak be. Abszolút, sokkal nagyobb erőfölényben van a Premier League minden más bajnoksághoz képest, mint az a nemzetközi meccseken látszik, mivel tojnak a nemzetközi meccsekre.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz venember83 #79720 üzenetére
Ez nem kérdés, hogy a Premier League.
Gondoljunk csak bele, mintha a bajnokságokat csapatnak tekintenénk, a klubokat meg játékosoknak.
- A La Liga egy olyan csapat, amelyiknek van 3 klasszisjátékosa, a többi a sötét középkorban van.
- A Bundesliga olyan csapat, aminek van egy világsztár klasszisjátékosa, meg van egy másik zseniális képességű, az összes többi szinte csak kiegészítő játékos, egy-egy tehetségesebb példánnyal, akiknek néha van jó időszakuk.
- A Serie A-ban egy jó játékos van, a Juve, a többiek közül még van 1-2 ami ér valamit, de a többi borzasztó.
- És van a Premier League, ami 11 olyan játékosból áll össze, akik közül kb mindegyik klasszis színvonal, egyik sem magaslik ki a többi közül, de mindegyik zseniális, és csapatként pedig...Na, vajon melyik csapat nyerne? Egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathBat666 #79682 üzenetére
Tényleg nevetséges. Mindegyik adott TV-csatornához szerződött műsorvezető-beszélgető ember azt a bajnokságot mondja a legjobbnak, amelyikhez a csatornának közvetítési jogai vannak.
-
addikt
válasz szami777 #79678 üzenetére
Persze, ez tiszta ügy. Van az első 3 spanyol, ők nagyon jók, és van a többi. A negyedik Villarealnál magasan jobb volt a tartalékos Liverpool is, és az angol bajnokságban a 8. Liverpooltól fölfele az összes csapat is szintén verné a Villarealt, de még a 10. Chelsea-t is ide venném, szóval gyakorlatilag a Premier League első 10 helyezettje közül mindegyik BL-be tudna kvalifikálni egy La Ligából, mert ezek mind jobbak a Villarealnál, ahogy a 'pool is az volt.
És nemcsak a La Ligából, hanem kb bármely más bajnokságból.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tibiajax #79656 üzenetére
Én is nagyon csalódott vagyok, ha így történik. Mert most gyakorlatilag rosszabb helyen végző csapat(ok) kapkodja('k) el, és a több pénz fele megy.
Volt már a Southamptonnak is jó szezonja, miután szétkapták, de akkor legalább a játékosok olyan csapatba léptek előre, amelyik felettük végzett a tabellán. -
addikt
Kanté az Arsenalba megy. Oké, akkor ennyi volt a csodacsapat Leicester. Ha ő nem marad, akkor nem tartanak össze, akkor a többiek is mennek (Mahrez pl).
-
addikt
válasz DeathBat666 #79630 üzenetére
Még csak szélre sem ment annyira, és így is bekapta rövidre. Mignolet simán fogta volna lábbal szögletre.
-
addikt
Bogdán bazmeg, amikor Rondon lefordult, tudtam hogy gól lesz belőle, de bmeg, rövidre így gólt kapni, ekkora pancsert.
-
addikt
-
addikt
Csak rosszindulatúan poénkodtam nemrégiben, de nem gondoltam komolyan. Viszont amit most láttam, olyat még soha nem vettem észre, és talán igazzá vált a poén.
Nézzétek meg a gólt:
[link]1. A Granada jobbhátvédje látja, hogy Alba elfut oldalt, mégis egy pillanatra megtorpan, hogy Alba lépéselőnyben legyen és pont ki lehessen ugratni. De nem ez a szembetűnőbb.
2. Középen Suarez befut a labdáért, és mindezt a Granada balhátvédje és a bal középső hátvédje csak állva nézi, nem akartak vele futni, hogy megelőzzék, míg a jobb középső hátvéd azért elkezd futni (de az sem mindent bevetve), csak hogy alibi módjára odamozogjon, hogy úgy csináljon mintha megpróbálná elvenni. Ilyet még profi fociban nem láttam, voltak már korábban is megérzéseim (azokat is spanyol kiscsapatok követték el a Barca és a Real ellen), de ennyire szembetűnő eset még nem volt, hogy ennyire átlátható legyen, hogy engedték a Barcát gólt lőni. Mert ezt engedték. Meg kell nézni vagy ötször a videót, és látszódni fog, hogy a Granada hátvédjei egyesével meg sem próbálták elvenni a labdát. Ez le van zsírozva, kristálytiszta. Szemmel látható bunda.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na, maradjon így az eredmény mindkét meccsen.
-
addikt
válasz Assimilator #79575 üzenetére
Semmi, mert az egymás elleni eredmény számít, nem a gólkülönbség.
Ja és a Barca amúgy is gondolom jól lepénzeli a Granadát, akiknek már semmi tétjük nincs.
-
addikt
Hajrá Granada!
-
addikt
válasz DeathBat666 #79555 üzenetére
Csak nem fogják elaltatni.
-
addikt
válasz Assimilator #79553 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ő az én hősöm, csak azt, hogy ott akkor azon a meccsen hős tettet hajtott végre a csapatáért.
-
addikt
válasz DeathBat666 #79551 üzenetére
Azt se tudja, mit beszél. Manapság kb minden meccs tele van alattomos megmozdulásokkal. Angliában pont az ő csapata az egyik főkolompos ebben, ezért dupla LOL.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szami777 #79548 üzenetére
Talán azért nem fordult elő azóta ilyen, mert nem volt olyan kieséses meccs, ahol döntetlen esetén az utolsó percekben a kapus helyett mezőnyjátékosnak kellett volna védenie, és pont úgy jött a labda, hogy fejjel nem, de kézzel még elérheti?
Mintha minden meccsen megtörténhetne ilyen.
Akkor Maradona is patkány? stb (bár az ő kezezését még csak le sem fújták!)
A játékosok nagy része, beleértve a kedves csapatod Diego Costáját, sokkal undorítóbb dolgokat tesznek meg a győzelmekért, amik ráadásul nem is olyan perdöntő pillanatok, mint egy VB negyeddöntő hosszabbítása... amikor rátapos az ellenfél sípcsontjára, provokálja az ellenfelet (nemcsak ő), stb...szóval vicc amit írsz. Na meg hány műesést láttunk már, amit befújtak és meccset döntött el? Főleg spanyolban. Egy ilyen kezezés semmivel sem nagyobb bűn. SŐT, a műesésért jogtalan büntető jár, Suarez meg megkapta a jogos ítéletet, azaz piroslapot és a büntetőt is, szóval nincs miről beszélni. A gánai volt béna, hogy kihagyta.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #79546 üzenetére
Másrészt pedig a nemzetéért tette, nem saját magáért, mert ő ígyis-úgyis kimaradt volna, vagy eltiltás miatt, vagy a kiesés miatt, de így legalább az egész ország neki köszönhette a továbbjutást. Ki ne tette volna meg ezért?
-
addikt
válasz Assimilator #79539 üzenetére
Szerintem meg egy megmozdulásért a büntetés ugyanolyan mértékű legyen a meccs végén, mint az elején.
-
addikt
válasz Assimilator #79537 üzenetére
Piros lap jár, meg büntető, megkapta. Különbséget kéne tenni a bíróknak az ügyben, ha a meccs elején történik, mintha a végén? Ha ez meccs elején történik, nyilván nagyobb szívás van. Akkor nagyobb büntetés, mint egyetlen gólt kapni, mert a büntetőt amúgyis általában belövik...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Assimilator #79512 üzenetére
A csoportból való továbbjutás sem lesz olyan egyszerű, mert rossz a csapat UEFA-koefficiense, hiába bármikor sikerülne legyőzni egy Napolit vagy egy Leverkusent, azok előrébb vannak, mert mindig kijutnak a bajnokságukból, mi meg a harmadik vagy a negyedik kalapban leszünk. Szóval kapunk egy bajnokot, meg egy ATM, Real, Dortmund-féle "másodhegedűsök topcsapatát".
Ja és nem tudom, hogy az EL-győztes csapat nemzetközileg semleges csapatnak számít-e, vagy angolnak, mert miután 2005-ben a Liverpool nyerte a BL-t úgy, hogy 5. lett a bajnokságban, indulhattak a következő szezonban, de nemzetközileg semlegesként, ezért sikerült meg is kapni a Chelsea-t a csoportkörben, tehát nem volt kizáró az, hogy angol került össze angollal. Ha most is így van, akkor még az Arsenal, City, Spurs hármasból is kaphatunk.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Assimilator #79508 üzenetére
Megverni őket, vagy BL-be jutni? Megverni őket bármikor menne, csak a BL-be jutás nehezebb, hogy ez megtörténhessen. Najó, a Juve kemény ellenfél lenne, de a többi...
-
addikt
válasz venember83 #79504 üzenetére
Alig várom, hogy a Liverpool a BL-be jusson és elgyepáljuk a magukat sokra tartó, Serie A All-star, nemzetközi téren mikiegérszintű Juventus, Napoli, Roma-féle kiscsapatokat, csak az ilyen megnyilvánulások miatt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #79478 üzenetére
Ez pont így jön ki jól, mert ma nehezebb az ellenfél is (igaz, csak 6 ponttal a WBA-nál XD), játszanak egy jót, hogy meccskondiban legyenek, aztán hétvégén lehet pihentetni a komplett A-kezdőcsapatot, hogy jövő szerdára mindenki friss és jó erőben legyen.
Én is így gondoltam, hogy ma a legjobb kezdővel kell kiállni, akik 1 hét múlva fognak játszani.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Most nézem, hogy Alberto Moreno pont Sevillából jött. Találkozik egy kicsit a régi csapattársakkal.
A taktikai megbeszéléskor megsúgja Kloppnak, hogy milyenek.
-
addikt
Akkor az ATM is jól csinál valamit, mert ők sokkal olcsóbban hozták össze, és legyőzték az elődöntőben a Bayernt.
Nem volt az olyan eszetlen. Vettek egy csomó fiatal tehetséget, akik akkor 20 éves senkik voltak, és most érnek be. Már látszik, hogy egyre jobbak. Pl Can egy zseni. Lovrennek is kellett idő, most meg a Dortmund ellen idegenben kivédte a szemüket is, otthon meg győztes gólt fejelt.
Balotelli volt mellényúlás, de őt meg meg akarják venni annyiért, amennyiért jött.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest