- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #114509 üzenetére
-
törölt tag
Régi szép időkre emlékeztet ez a meccs.
Fergie time FTW.
-
törölt tag
válasz Tibiajax #114022 üzenetére
Én csak a Pogbás kritikát nem értem, szerintem tegnap is még ő volt a legjobb a United-es mezőnyjátékosok közül. De általában máskor is ő szokott az lenni.
Szerintem Young, meg Lukaku a két legnagyobb kutyaütő ebben a csapatban. Csak ennek ellenére sajnos pont az a taktika, hogy az előbbi próbalja ráívelni a labdát a másik fejére.
"juve bármelyik csapatot leveri a császári premier lígből, de láthattuk hogy a roma is simán partiban van, sőt a napoli is, de még lehet az inter is, ha odateszi magát. na mindegy"
Szerintem ezt eddig is aláírta bárki, nem a dobogós csapatok miatt tartja senki besztlígnek a besztlíget.
(#114017) venember83:
Ez a hatodik éve.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DeathAdder #113869 üzenetére
"A FIFA egyébként tényleg az a sorozat, ami fogalmam sincs, hogyan tud fennmaradni a piacon, sőt minden évben lefejteni a bőrt, miközben tömegek tolonganak érte."
Az Ultimate Team mód miatt. Nagyon addiktív, akit pedig függővé tesz, az kénytelen mindig megvenni az aktuális részt, mert csak arra jönnek ki év közben tartalmak, meg a heti versenyek.
Ráadásul vannak benne valódi pénzért is megvehető csomagok, amikből jobb játékosokat lehet kapni. Az itteni Fifa topikban is vannak olyanok, akik több tíz-, vagy akár százezreket elköltenek ezekre egy évben.
Szóval nagy lehúzás, de jól ki van ez találva, hogy minden évben rekordbevételt tudjanak szerezni ugyanazzal a játékkal.
-
törölt tag
válasz BenHans #113052 üzenetére
Nem az a baj, hogy pénzéhes, csak ha már kiad egy ilyen közleményt, akkor szimpatikusabb lett volna, ha felvállalja miért van ott, ahelyett hogy sajnáltatja magát, hogy mekkora áldozatokat lett volna kész hozni (egyébként úgy tűnik nem elég nagyot, ha "nem egyeztek az ambícióik" a holland klubokkal).
-
törölt tag
Dzsudzsi:
"Amikor a fejembe vettem, hogy visszatérek, tisztában voltam vele, hogy az eddigi bérem töredékét kereshetem meg Európában. Ezért kész is voltam a kompromisszumra, mert tudtam, hogy ezért nekem is áldozatot kell hozni."
Szegény kész lett volna áldozatot hozni, és évi 2-300 millióval nyomorogni, hogy visszatérhessen Európába.
Megszakad a szívem!De sajnos végül nem maradt neki más opció, csak az arab első osztályba újonnan feljutott csapat és a 700 misi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lemaradtam, Roncit miért állították ki?
-
törölt tag
válasz DeathAdder #112779 üzenetére
Elég csúnya volt, de úgy tűnik nincs nagy baj: [link]
-
törölt tag
Na jó, ez nem volt csúnya.
-
törölt tag
válasz NyxNyxNyx #112611 üzenetére
Na, megtaláltam!
2:49:38-tól: [link]"A profi, az ilyen... Tanulunk a hibákból, elfelejtjük, és utána jön a következő mérkőzés."
Nem is értem hogy nem lett ebből még szállóige, egyik legjobb duma eddig.
(#112636) L_YKing:
Igen, ez lett volna a poén, de úgy látom még dolgozni kellett volna rajta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Tanulunk a hibákból, elfelejtjük, és jöhet a következő mérkőzés."
-
törölt tag
válasz MdewC #111955 üzenetére
CR7-nek sokkal nagyobb marketing- és médiaértéke van, mint bárki másnak, nem lehet random 100 milliós játékosokkal összehasonlítani.
Igen, úgy jött le, hogy támadásnak veszed, mert nem a klubod itt a lényeg, hanem ez a trend, ami most épp ott csúcsosodott ki Ronaldóval, meg az új, minden terméken jól mutató logóval.
Erre azzal kontrázol, hogy egy nem Juvés, de még csak nem is olasz szurkoló mi jogon beszél erről a dologról egyáltalán, meg hogy a pool-nál, meg mu-nál mi a helyzet éppen.Igen, minden nagyobb fociklub egy brand is, az MU az egyik legnagyobb.
És ők is sokszor igazoltak bejáratott nagy neveket, nagy pénzekért, akik aztán nem feltétlenül váltak be, ellenben nézőcsalogatónak jók voltak.De mi pont ezt kritizáljuk, más csapat is veszti el az identitását és alakul globális branddé, csak most éppen CR és a Juve példája a legaktuálisabb, illetve talán ez eddig a non plus ultra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Datsyuk #111951 üzenetére
"De el kell ismerni, hogy Ronaldo góllövésre született, céltudatos, profi, nagyon keményen dolgozik"
Igen, ezt el kell ismerni, de szerintem azt is, amit Puzsér mond.
Nem csupán egy kiváló góllövőt, a 2 legjobb (?) játékos közül igazolták le az egyiket a személyében, hanem Robi szavaival élve: ázsiai tévénézők tömegeit, amerikai mezeladásokat és globális bulvárpletykákat.Szerintem ezekre nagyobb szükségük volt, mint mondjuk több gólra, mert azokat Higuain is termelte, csak az ő nevével és képével nem lehet annyi követőt és médiaszenzációt szerezni, meg brandet építeni.
Szabadrúgáslövőre szintén nem volt szükség, pedig valószínűleg azokat is ő fogja elvégezni mostantól, hiába lehet, hogy mondjuk Dybala kétszer annyit értékesítene belőlük, azokat nem követné akkora média felhajtás.Biztos hasznos tagja lesz a csapatnak a pályán is, de ne legyenek illúzióink, aki egy 33 éves CR7-et igazol le, annak legalább olyan fontosak az előbb említett szempontok, mint a játékos tudása.
Ezt mondanám, bármelyik csapatról is lenne szó, de itt konkrétan olyan klubról beszélünk, amelyik egy sportmárka logóra cserélte le a címerét. Aki nem látja itt az identitás vesztést, az nem tudom mit néz.Magáról Puzsérról meg annyit, hogy ez a munkája. Provokáló amiket ír, a stílusán is lehet vitatkozni, de nem igaz, hogy csak értékelhetetlen fröcsögés amit csinál. Amikor éppen nem ilyen Vágó István, meg Kiss Ádám kaliberű figurákat kritizál, akkor igazán fontos témákról is szokott beszélni és szerintem a legtöbbször nagyon jól látja a dolgokat.
-
törölt tag
válasz MdewC #111930 üzenetére
Azért ezt a két játékost nem lehet egy lapon említeni CR-rel ilyen szempontból, sőt, senkit sem lehet.
Most nem a játékbeli tudásra gondolok, hanem a mai focinak minden romlottságáról, erről ír Puzsér is.Ne vedd már támadásnak, ez nem a Juvéra irányul. Minden csapat feladná valamilyen a szinten az identitását, ha leigazolná őt, mert kis túlzással saját magában nagyobb marketing értékkel bír, mint bármelyik klub.
(#111933) ZavaBalazs:
Ez világos, csak itt konkrétan a CR7® jelenségről volt szó, nem pusztán az elszállt árakról.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DeathAdder #111788 üzenetére
Az is jó, amit a kommentben linkeltek.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz hobizoli #111355 üzenetére
"es hiaba jon itt a nagy ev, hogy de a PL-ben erosebb az utolso is
egyetlen nem biztos hogy az"Nem biztos, objektíven nehéz lenne megmondani, én csak arra tudok támaszkodni, amit a meccseket nézve látok.
Amennyire igaz lehet az, hogy az erősebb kis csapatok jobban edzik a nagyokat, annyira igaz az is, hogy jobban veszik ki az erejüket, ha egész szezonban ellenük kell játszani hétről hétre.
Arról meg már nem is beszélve, hogy mennyi nagy csapat van a PL-ben vs bárhol máshol.De nem is azzal van a baj, hogy nem mindenki ért egyet velem ebben, hanem a hibás gondolatmenettel, hogy 3-4 csapat eredményei alapján ítélünk meg egy egész ligát.
-
törölt tag
válasz hobizoli #111348 üzenetére
Nem, az eredmények azt mutatják, hogy a spanyol top4 erősebb, mint az angol top4, ezt én is bármikor aláírom. Csak éppen 20 csapatos ligákról van szó.
A te, meg az indexes újságírók logikája szerint egy fokkal nem lenne gyengébb a La Liga akkor sem, ha 16db NB2-szintű csapat játszana ott, feltéve hogy marad a Barca-Real-Atleti-Sevilla négyes, ami nyeri a trófeákat. A PL-ben meg hiába játszana akár 20 Man City is, ha közben a Real nyeri a BL-t.
-
törölt tag
Na, megírta végre a zindex is, hogy nem a PL a besztlíg, mert a spanyol top4 több trófeát nyer, mint az angolok.
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #111237 üzenetére
Mi lesz itt a Madriddal?
Szegények, remélem valahogy túlélik, ha véletlenül nem lesz pár évig újabb BL győzelem és a bajnokságban is csak másodikok lesznek.
De aggodalomra semmi ok, már megérkezett CR pótlására a következő sztárjátékos, a hivatalos webshop-ban már lehet is rendelni a mezét.
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #111147 üzenetére
Jól le vannak maradva. Emlékszem, hogy más szélsőjobbos lapok már májusban felsültek ugyanezzel a sztorival.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz hobizoli #110429 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ha bajnokságonként csak a top 4 csapatot vesszük figyelembe, akkor a spanyol a legerősebb.
A Sevilla érdemeit meg nem akarom elvitatni, de az EL sikerek mögött az is benne van, hogy amíg ilyen erős barszareál uralom van Spanyolországban, addig ez az egyetlen cím, amit reális van esélyük megnyerni, így nyilván komolyabban is veszik ezt a sorozatot, mint mondjuk az angol csapatok.
-
törölt tag
Na, vége ennek is.
Hiányozni fog a minden félidőben bejátszott 3-4 migráncsos/ gyuribácsis hír. -
törölt tag
válasz Peterhappy #109667 üzenetére
+1
Remélem olvassa Perez bácsi a topikot, szerintem is jobban járnának Courtois-val.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hobizoli #109257 üzenetére
De hát megmutatta, az előbbi összehasonlítás bizonyítja.
Nem a gólok miatt fizettek érte ennyit, középpályásként meg a statisztikák szerint jobb, mint ilyenek, hogy Kroos, Modric, stb.
Érted, akiket a világ legjobbjaiként tartanak számon ezen a poszton.Akkor mi vele a gond, miért egy gagyi "senki"?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hobizoli #109253 üzenetére
Nem ért annyit, de nem értem a kritizálókat sem. Nem az ő hibája, hogy képes volt ennyit kiadni érte a klub, összességében meg jó teljesítményt nyújt szerintem.
Meg azt sem fogom soha megérteni, hogy az ilyen posztokon miért a gólok száma alapján döntik el egyesek, hogy jó játékos-e, amikor egyáltalán nem a gólrúgás a feladata.
Illetve ha már ezt nézzük, akkor miért mindig csak Pogba-nak van ez felróva?Hasonlítsuk már össze a statisztikáit az egyik legjobbnak tartott középpályáséval (de lehetne még példákat hozni):
Pogba
Modric[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz paatrick #108816 üzenetére
"Emlékszem még mikor 2002-es VB után minden 10 éves kisgyereknek ilyen frizurát kellett vágni."
Ne is mondd, ettől a mai napig rémálmok gyötörnek.
Akkoriban kezdtem focit nézni, könnyen alakulhatott volna úgy, hogy ez a kép most az itteni arcképem, mert ő volt akkor a másik nagy sztár a gyerekek között (is).
Csak emlékszem én is erre a divathullámra, meg hogy kik között volt az leginkább népszerű, úgyhogy valamiért nálam nem ő lett a kedvenc.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Mexikót sajnálni fogom, ha kiesnek. Pedig szerintem a németek találni fognak egy gólt...
-
törölt tag
válasz DeathAdder #107769 üzenetére
Számomra meg az a kemény, hogy az arrafelé élő nők ilyen alapvető jogaiért szinte alig áll ki valaki, míg a nyugati társadalmakban, ahol már rég megvalósult a teljes körű egyenjogúság, ott tombol a feminizmus.
-
törölt tag
válasz maximilian4 #107395 üzenetére
-
törölt tag
válasz LyonnaisFan1 #106921 üzenetére
Végre info.
-
törölt tag
válasz DopeBob #106887 üzenetére
A cseleit én is szeretem nézni, a youtube válogatásokban. Meccs közben hányingerem van a sráctól, mert a játékához a színészkedés legalább ugyanannyira hozzátartozik, ha nem jobban.
Oké, a svájciak aprították is rendesen, de ettől függetlenül ő is keresi mindig a lehetőséget. Ha nem más rúgja őt fel, akkor dobálja magát, de a lényeg, hogy fetrenghessen a földön minden alkalommal, mint egy hisztis kislány.
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #106848 üzenetére
Nem, Tunézia megérdemelt volna legalább egy x-et az 1 db kapura tartó lövésével (vs. 9). Meg az egész meccses buszozással, antifocival.
Nem mondom, hogy Anglia annyira jó lett volna, a szokásos sótlan, ötlettelen játékát tolta, bár ilyen taktika ellen nem is lehet sok mindent csinálni. De még így is sikerült nagy helyzeteket összehozniuk, csak nem kellett volna a végét mindig elbénázni, könnyen lehetett volna ez nagyobb arányú győzelem is.
-
törölt tag
Ez a kedvencem, amikor Suarez esés közben azt sem tudja eldönteni, hogy melyik testrészéhez kapjon. -
törölt tag
válasz Ringman #106261 üzenetére
"Én is megtehettem volna, hogy vasárnaponként kényelmesen heverészem a kanapén, a karrier helyett a nyugodt családi életet választom. Csakhogy akkor nem lett volna ilyen nagyszerű pályafutásom. Nem lettem volna Belgium, Tunézia, Algéria és most Magyarország szövetségi kapitánya."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LyonnaisFan1 #106197 üzenetére
Csak megszédült, mert Ramos lekönyökölte az előbb, nem láttad?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz shotika #105510 üzenetére
2 kapushiba, a harmadik gólban is nem gyengén benne volt Karius. Meg azért csak a legjobb játékosuk dőlt ki az első félidőben, szerintem nyugodtan mondható, hogy szerencsésen alakultak a dolgok megint a Madridnak.
Ugyanakkor az sem kérdéses, hogy megérdemelt és papírforma eredmény született, akárhogy nézzük.
(#105511) LendvaiFeri1:
Ki tudja, egy EL-t még lehet akar, az a Reálban nem fog összejönni[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #105508 üzenetére
Valamiért deja vu érzést keltett bennem a válasza.
-
törölt tag
válasz MdewC #105501 üzenetére
Én örülnék annak is, bírom a Spurs-t. Miatta, meg Modric miatt kedveltem meg őket pár éve, illetve a jelenlegi kedvenc játékosom is ott játszik (Eriksen).
De azért csak jól áll neki a piros szín is, viselhetné gyakrabban, nem csak a válogatott meccseken.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #105492 üzenetére
Megy vissza Manchester-be, Béla meg követi.
Cserébe megkapjátok Lukaku-t, Lingard-ot, meg grátiszba egy Fellaini-t.
-
törölt tag
Nem tudom megtippelni mennyi gól lesz és ki fog nyerni, de remélem a Reál
... lesz beárazva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #16741888 #104393 üzenetére
Ilyenekért nem lehet a bírót hibáztatni, nekem sem tűnt elsőre kéznek. Túl gyorsan történnek a dolgok, meg nem is mindig látják ideális szögből az esetet.
Fotelból, lassítás után könnyű okosnak lenni és egyből bundára gyanakodni. Az a helyzet, hogy amíg nincs videobíró, addig mindig benne lesz az emberi hiba; továbbá valamilyen döntést muszáj hozniuk akkor is, ha nem 100%-osan biztosak benne mi történt.
Amúgy érdekes módon a Roma lesgólját nem hozza fel senki...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #103461 üzenetére
Nyilván nem szó szerint idéztem, hanem kicsit túlozva, de a lényeg nagyjából ez.
Ha befúj a bíró egy jogosnak tűnő büntetőt, akkor szerintem nem kéne ilyeneket mondania, hogy szemetesláda van a szíve helyén, meg egy állat mert ő személyesen törte össze a juve álmát, stb.(#103463) MdewC:
Érdeklődtem, hogy ebben mi volt a hősies, azt kaptam, hogy baromságot beszélek, divatszurkoló vagyok, nem is érthetem.
Elengedem a témát, mert látom mit vált ki belőled, de azért majd egyszer olvasd el miket írtál ha lehiggadsz, a Fifa topikban ilyen hangnemért már szoktál figyelmeztetni embereket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sh4d0w #103454 üzenetére
Hidd el, ugyanúgy választottam csapatot (16 évvel ezelőtt), mint bárki más, aki külföldi nagy csapatoknak szurkol.
De igazad van, belőlem hiányzik az ilyen elvakult, vallás szintű fanatizmus, így nem is tudom belelátni az önfeláldozást, a csapattársak érdekeinek mindennél előrébb sorolását egy olyan helyzetbe, ahol elveszti az ember a fejét és kiállíttatja magát.
Sajnáltam őket én is, nekik szurkoltam, de ilyen csöpögős áradozást olvasni valakiről egy ilyen szituáció után elég furcsa volt nekem.Amúgy Buffon meccs utáni interjúja is érdekesre sikerült, azt neheztelte, hogy nincs szíve a bírónak, nem az érzelmek vezérelték a döntés pillanatában...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MdewC #103411 üzenetére
De ez mitől önfeláldozás?
Nálam mást jelent ez a szó, a csapaton semmit nem segít az, ha kiállíttatja magát. Ronaldo is hagyott már ki büntetőt, a hosszabbításban még lehetett volna esélyük.Én kifejezetten haragszom, amikor az én csapatomban csinálnak ilyen fegyelmezetlenséget; akkor sem istenítem őket érte, ha egyébként jogosan teszik, de Gigi-ről még ez sem mondható most el. Nem az a játékvezető feladata, hogy sajnálatból ilyenkor már ne fújjon le semmit.
Én is örülök, hogy vannak még szenvedélyes focisták, de azért nem kell mindenféle hősies dolgokat belelátni, szimplán csak elgurult nála a gyógyszer, amit persze valamilyen szinten meg tudok érteni.
-
törölt tag
válasz MdewC #103364 üzenetére
"MOST IS FELÁLDOZTAD MAGAD A CSAPAT TÁRSAIDÉRT, MOST SE AZ ÉRDEKELT, HOGY VELED MI LESZ, CSAK A CSAPAT SZÁMÍTOTT!"
Hogy mi, feláldozta magát? Tudom, hogy klublegenda meg minden, de ez az ajnározás talán már kicsit sok. Ha nem te írnád, azt hinném irónia, de belőled azért nem nézem, hogy Gigi-n gúnyolódsz.
Szerintem pont hogy hatalmas felelőtlenség volt egy ilyen tapasztalt játékostól leordítani a bíró fejét egy jogos tizi miatt és ezzel emberhátrányba hozni a csapatát. Nem volt még minden veszve, mi lett volna, ha kihagyja CR? Biztos nagyon értékelték volna a csapattársak, ha miatta kell 10 emberrel játszaniuk a hosszabbításban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igazatok van, elsőre nem láttam, hogy Milner-ről pattant hozzá.
-
törölt tag
Ezen az LA Galaxy vs LA FC meccsen többet szórakoztam, mint a MU-n az elmúlt 5 évben összesen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DeathAdder #102052 üzenetére
Persze, erre elképzelni sem tudok más magyarázatot.
-
törölt tag
válasz jkrisztian #101917 üzenetére
Valamilyen szinten igazad van, mert elsősorban én is azért ülök le meccset nézni, hogy szórakozzak.
Csak nem értem miért pont a Chelsea meccsét hozod fel, szerintem az még egész élvezhető volt. Azt sem lehet mondani, hogy annyira ráültek volna az eredményre, amikor több kapura lövésük volt, mint az ellenfélnek.
Tegnap láttad a MU meccset? Na, azt tényleg szenvedés volt nézni.
-
törölt tag
Ilyen formában sok értelme van a videóbírónak...
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, alakul.
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #101602 üzenetére
Beárazzák őket rendesen.
Mondjuk ez is lehetett volna tizi szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25