-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
válasz
Datsyuk #150677 üzenetére
"És őszintén szólva azt szégyellem, hogy nem tudtam teljes szívből örülni a válogatott sikerének... (...) Gyerekkoromtól fogva hasonló élményekre vágytam és azt vettem észre, hogy nem tudtam elválasztani a csapatot és azt amit a vezérünk (aka Zseb-Putyin) és a sleppje képvisel /kommunikál és tesz-vesz. Nem most, hanem már egy ideje évek óta cseppekként gyűlt nálam. Mert hát nekik ez a mindenük. Nah és ezért ideges vagyok magamra, rájuk stb. Az utolsó EB még itt ugráltam össze vissza most meg......
Az NB1-el már elérték, hogy abszolút ne érdekeljen, remélem a válogatottal nem ez lesz.
Azt is tudom, hogy egyéni szoc probléma. Nem politizálásnak szántam, csak így elgondolkodtatott."A burkoltmak szánt de mégsem burkolt mondanivalót meg még hasznosabb kiérteni. Nem értem, a válogatott sikerének miért nem tudtál úgy örülni, miért a válogatott bűne az, hogy zseb-putyin mit csinál... és de, ezt politizálásnak szántad. Annak meg a politika topikban lenne a helye szerintem.
forceberg: "A mostani magyar fociban kialakult helyzet a focirajongók zsák krumplija." - ezt már nagyon vártam valakitől
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Politika
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- További aktív témák...
- Darts kamerarendszer Target Omni
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner - Közel 1 év bolti garival! -
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest