Új hozzászólás Aktív témák
-
wdarty
tag
3D MVC(M2TS,ISO) filmet mivel tudok megnézni? Kodi-val pl. nem megy.
Stereoscopic player-el megy, de az ingyenessel nem tudsz végignézni egy filmet...
PowerDVD fizetős.... -
Beni2360
félisten
-
Gabesz201
csendes tag
válasz Beni2360 #10593 üzenetére
Nem ad dupla képet, csak szimplát. Ha manuálisan kapcsolom a 3D-t, akkor szemfájdító az összes 3D variáns amit a tv tud..
Közben kipróbáltam más 3D filmekkel is, és az eredmény vegyes lett.
Van amit játszik az XBOX-on keresztül, van amit nem..Mostmár tuti hogy kódolási para van. Szóval megoldottnak tekinthető a dolog.
Ami megy XBOX-ról az megy, ami meg nem, az majd meg külső HDD-ről..Köszi azért
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Gabesz201 #10592 üzenetére
Nálam se kapcsol át minden OU filmnél ahol nincs az utasítás bele kódolva, vagy valami ilyesmi.
Az mkv pedig 1080p.3D.BluRay.Half-OU.DTS.x264 formátumú. - itt manuálisan kell a TV átkapcsolni és kiválasztani az OU lehetőséget. Ezt egy sima BD lejátszó is lejátssza.
Átváltás nélkül két képet látsz alul-felül egyet egyet?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Gabesz201
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem XBOX ONE és PLEX app házasításával történő 3D HD film lejátszással kapcsolatban.
Az a szitu, hogy nem működik..Tények:
1. a TV lejátsza az adott filmet 3D-ben külső HDD-ről.
2. az XBOXos Plex lejátszik minden más filmet
3. az XBOXos Plex a szóban forgó filmet is lejátsza, de a TV nem ismeri fel 3D-s nek, és manuális bekapcsolás után sem lesz belőle 3D-s.A TV egyébként egy LG 47LM620S-ZE Eddig még nem volt olyan 3D-s formátum amit ne játszott volna le.
Az mkv pedig 1080p.3D.BluRay.Half-OU.DTS.x264 formátumú.Szóval nem tudom, hogy valahol az XBOX szólhat bele a lejátszásba?
Utána olvastam kicsit és annyit sikerült megtudnom, hogy az XBOX lejátszik 3D Blu-Ray lemezeket. Akkor lehet, hogy mégiscsak a formátummal lesz baja?
Esetleg van valakinek tapasztalata?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat/véleményeket.
üdv
Gabesz -
gerimurr
csendes tag
Hali!
A passzív 3d-nél mennyire számít, ha "csak" hd a tv és nem 4k?
-
Beni2360
félisten
válasz deedee #10588 üzenetére
Sajnos vannak olyan 3D iso filmek amiket nem fogad el valami belső szerkezeti hiba miatt. Még a média lejátszó sem indítja el 3D-ben. Kiírja de a TV nem vált át, míg a másik filmnél átvált. nem a gép hibája.
A felezettnél nem véletlen a furcsaság nem igazi 3D.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
deedee
őstag
Üdv!
Az miért van, hogy egyik nap működik a power dvd*-ben a 3d lejátszás, másnap pedig nem?
Korábban behúztam a filmet /half vagy bd iso/ és indul pöccre, a tv átváltott 3d-be is hurrá!
Most viszont behúzom a half 3d-t, vagy bd iso-t és half el sem indul, powerdvd.exe-leáll /kiírja a program/, vagy a bd iso elindul, de bármit állítgatok, csak 2d lesz belőle.Most mpc-hc-vel vagy vlc-vel nézem a felezett 3d-t, a tv-n átkapcsolok 3d-be és megy a dolog. Csak így valahogy "furcsa" a 3d kép.
Viszont bd 3d.iso-t nem tudok nézni........
-
Aby_2014
aktív tag
válasz Ragnar_ #10585 üzenetére
Bocsánat azt nem tettem hozzá, hogy egy buta 37" -os samsung TV-n szeretném nézni, DVI -vel összekötött PC ről... Ezért szoftveres megoldást keresek és Red-Cyan szemüveggel nézném... .
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Ragnar_
addikt
válasz Aby_2014 #10584 üzenetére
Bármivel lejátszható ami ismeri az mkv formátumot. A TVd csinál belőle 3D-t, ugyanúgy, mint a youtubeos 3D demokhoz sem kell külön 3D képes lejátszó, csak a TV kell, hogy támogassa a 3D-t.. Half formátumoknál Side by side vagy over/under. Megnyitod a filet, fullscreen aztán TV-n beállítod a megfeleő formátumot.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Aby_2014
aktív tag
Üdv! Kérdésem, hogy PC-n, a powerdvd-én kívül le lehet játszani valamilyen programmal a 3D-s mkv kiterjesztésű filmeket?
MP Classic és MAD-VR-t nézegetem, e úgy látom ebben nincs 3D támogatás...
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
T_Stark
őstag
válasz DroiDMester #10581 üzenetére
Szerintem amit ma újonnan meg tudsz venni, az mind tudja.
Használtan meg az említett 6450 és újabbak. -
Ragnar_
addikt
Hát srácok sajna nem lesz több 3D síkképernyős tv, állítólag nem fognak gyártani többet, szerintem majd a VR setek veszik át a 3D Tv-k helyét a filmnézésre.. (Ja meg persze a mozik, de az más kategória..)
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
nagyúr
-
djnice
veterán
válasz DroiDMester #10579 üzenetére
Pedig jobban járnál az integrált Intel VGA-val: [link]
Kodi tudja az MVC-t. -
nagyúr
Sziasztok! Lenne pár kérdésem a tőlem okosabbaktól!
Had ne kelljen több1000 HSZ.t végig keresnem
HTPC.t építenék és nem az alaplapi integrállt VGA.t használlnám! A kérdésem annyi: melyik az a MINIMÁLIS VGA, AMD és Nvidia oldalon amik képesek hardveresen lejátszani a fullHD.s FRAME PACKED 3D.t magyarán 25-50.gigás 3D Bd iso.t szeretnék akadás és probléma nélkül lejátszani!
A másik kérdés csak powerDVD alkalmas erre vagy tudja a KODI is ha minden igaz!
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
TibMag56
újonc
Kedves Srob,nagyon szépen koszonom a szerteágazo magyarázatodat a témával kapcsolatban és azt hiszem megfogadom a tanácsodat,mivel meggyoztél arrol hogy gyengébb lesz a minoség a konvertálás után,amit nem szeretnék.Mégegyszer nagyon szépen koszi
-
Srob
tag
válasz TibMag56 #10576 üzenetére
Na most van egy rossz hírem.100 film kiírása ha a legolcsóbb lemezzel is számolva ami 200 ft/db(BD25GB)az 20 k és csak egy filmet tudsz kiírni.Inkább vennék egy 2TB külső winchestert HalfOU-ra (26 ezertől kapható)vagy nagyobbat.A konvertálás sok idő és erős pc kell hozzá!Egy 10 GB-s film konvertálása egy i7-es (4.3GHz) processzorral ellátott PC-nek 45 percig tart egy menetben plusz az írási idő ami egy óra körül van.(gyengébb processzoros gépeknél ez az idő akár a többszörösére is nőhet)És ne felejtsd el,hogy a HalfOU egy butított BD amit szerintem nem érdemes kiírni!
De a lényeg az,hogy csak egy filmet tudsz kiírni egy BD25 GB-s lemezre,persze a konvertálás után!A teszt program a DVDFab volt ezen belül a Blu-ray Creator(Output BD25 1080p)hozzáadod a kiválasztott filmet,menüt is szerkeszthetsz és start."curiosity killed the cat"
-
TibMag56
újonc
Kedves Srob minden tiszteletem a tiéd de azt hiszem félreértesz engem,ugyanis az a helyzet hogy van vagy kb.100 filmem 3D half OU egyenként ugy16 Gb átlagban A számítogépem merevlemezén ami mostmár megtelt és szeretnék legalább 500-700 Gbures helyet biztosítani.Ezért szeretném kijátszani Egy BD 25-os lemezre egy filmetstb.Probálta csak Néron keresztul 3 alkalommal de még csak meg se nyikkan,mintha be se tettem volna a lemezt.Ebbol kifolyolag arra gondoltam hogy át kellene konvertálni más formátba,de sajnos ehhez nem értek azért kértem a segítséget koszonom szépen u.i.Kerestem nagyon sok internet oldalon ,de nem találtam választ
-
TibMag56
újonc
Nagyon szépen koszonom a válaszodat Srob,csak az a helyzet hogy én nemcsak megnézni szeretném hanem megtartani is és ezt USB-n nem tudom megvalosítani.Inkább azt szeretném tudni hogy át-e lehet alakítani a 3D half OU-t mondjuk ISO formátumra,vagy akármi másra amit lejátszik a Sony BDP-S6500.Koszonom szépen a válaszokat
-
Srob
tag
válasz TibMag56 #10572 üzenetére
A 3D HalfOU film valószínűleg mkv kiterjesztésű és adatban lett írva a lemezre,úgy nem is fog menni.
BD 25 GB-os lemezre csak Blu-ray tartalmat javasolt írni pl:3D BD25 iso.
HalfOU-hoz meg elég egy külső USB meghajtó és arról biztos fog menni."curiosity killed the cat"
-
TibMag56
újonc
Kedves mindenki.Volne egy nagyon nagy kérésem,ha valaki tudna ráválaszt adni nagyon megkoszoném.Van egy SonyBDP-S6500 Blu-ray 3D lejátszom és az istenért sem tudok BD25-os lemezre kijátszott 3D halfOU filmeket megnézni.Elore is koszonom a segítségeteket
-
qqzs
őstag
Van tapasztalat 3d fotok (mpo) lejatszassal es torlessel medialejatszon? esetleg 3D avi vagy mp4 fileok? a Fujifilm REAL 3D W3 formatumai erdekesek meg a JVC GS-TD1BUS formatumai. mindkettot lehet tevere kotni de olyan maceras a filekezelese mindkettonek hogy valami kenyelmes megoldast keresnek a 3d fotok es videok valogatasara
Eladó: GTS450
-
DuDieHUN
aktív tag
sziasztok, lehetseges egy Lenovo X250-el es PowerDVD-vel 3D MVC bluray iso lejatszasa - a miniDisplayPort-HDMI kabellel lenne osszekotve az erositovel (Onkyo TX-SR608) es az erositore van rakötve a vetítő Mitsubishi HC7900D?
[ Szerkesztve ]
-
kovi166
tag
-
kovi166
tag
Sziasztok.
Vettem egy r9 390x 8gb. Win 7 8gb ram.
Minden tökéletes akadás mentes játékok, youtube.
MPC-HC bár milyen formátumú filmet berakok akad. nagyon zavaróan.
Újraraktam az ATI Drivert is már.
Neroval játszok le olyan filmet ami akad MPC-HC ben ott jobb de nem tökéletes.
MKV 3d filmek tele mikró akadással úgy, hogy (OU) egymás felett, a TV csinál belőle 3D.
Van valakinek valami ötlet?
DVD Power 15 használom az jó lenne de én nem szeretem ha az csinál 3D.
Egymás feletti 3D filmeket nézek.
Ott nem tudom hogy lehet be állítani hogy ne fűzze össze.
Érdekes van olyan film amit összefűz van amit nem.
Köszönöm a segítségeket.[ Szerkesztve ]
Kovi
-
TRobi86
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 3D TV-t, de nem sokat tudok róluk, milyet ajánlanátok, amelyiknél tényleg nagyon jó a 3D minőség? A médialejátszótól is függ esetleg a minőség, vagy csak magától a filmtől? -
KKrisz751
aktív tag
válasz Ruckus #10558 üzenetére
Nekem ugyan ez a TV van.
Nincs házimozim, így arra nem tudok semmit írni.Nekem szimplán a gép össze van kötve a TV-vel HDMI kábellel 1.4es.
A Számítógép fel is ismeri elsődleges megjelenítőként, a monitor a másodlagos.
Az Nvidia beállításoknál átváltom, hogy csak az elsődleges kijelzőn legyen kép. Majd a Sztereoszkópikus 3D Beállítások fülön engedélyezem és végig csinálom a beállítás lépéseit. (minden driver frissítés után szintén végig kell játszani)
Majd tesztelést is megnézem, és természetesen 1920 as beállítás 24es frissítés. Itt már jól látszik hogy működik. (Ha szellem képes akkor valami nem jó.)De ha be van állítva, már ilyenkor a sima windows asztal közben is megy a szemüveg és a 3D. De ha szimpla natívra váltasz full HD-ba akkor a szemüveg kikapcsol.
majd elindítod a PWDVD-t és a 3D beállításnál megadod fixen hogy HDMI 1.4.
Innentől ha 3D filmet játszol le autómatikusan átkapcsol.
Viszont javasolt a külső képfile program használata mert a PowerDVD-é akad.(I5-6400 2.7GHz 8GB RAM-al is)
És még így is van film amihez javasolt lejátszás elindítása előtt az Nvidia beállításokban átváltani a natív 1920ról 3D-s 1920-ra és utána elindítani a lejátszást, különben akad. (és tök mindegy mennyi program fut a háttérben. Ha mind ki van lőve vagy fullosan megy a windows, akkor is akad, de az előre bekapcsolással jó lett mindig.)
Ja és a WIN10 meg tudja hülyíteni a video drivert.
Sokszor össze veszik vele, néha meg simán megy. (Teszt filmnek az Avatar-t használtam.)
Kis ablakban szépen futott, de teli képnél felcseréli a bal-jobb szemet. Ja és ugrik a kép és cserélődik a bal-jobb ha elő jön a vezérlő panel a lejátszón.
Eredmény Win10 törölve. Win 7 alatt atom stabil.Ja én 15ös PWDVD-t használok. De gondolom túl sok különbség nincs.
[ Szerkesztve ]
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
Ruckus
tag
Üdv!
Adott egy új PC és egy Samsung UE48H6400 as TV.
GTX1060 al tolnám ki a 3D bluray cuccot a TV re. Első körben vettem egy 15 m es 1.4 HDMI kábelt, mert elég kacifántos össze kötni a két eszközt. Úgy tudtam ,hogy a HDMI ki viszi a több csatornás hangot is.
Namost...nem találtam olyan beállítást a gépen, ahol ezt be tudtam volna lőni. Két csatornát írt a windows hangeszköz kezelője. A TV optikai kábellel van össze kötve egy Logitech Z906 szettel. Innentől fogva, ha kiment volna a több csatorna, a TV ki is adta volna a hangfalszett számára.
Második körben vettem egy 15 m es optikai kábelt és direktben össze kötöttem a PC-t a Z906 al. Így most tuti kimegy a digitális hang és a 3D tartalom is.
Kérdésem az lenne, most ezzel a felállással hogyan kellene konfigurálni az egész cuccot?
PowerDVD 16 van telepítve.A válaszokat nagyon megköszönöm, vagy akár ha valaki tud szóban segíteni, vagy Teamwieverrel, ne tartsa magában.
Ruckus
-
Beni2360
félisten
POWERDVD beállításhoz anno ezeket a képeket kaptam segítségül.
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]Remélem hasznát veszitek, nálam működött.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Próbáltam lejátszani a powerdvdvel a filmet 3d-sen de nem jelenik meg olyan szellemképes szemüveg nélkül, mint a hogyan szokott, de szemüveggel is.Mi lehet a probléma?
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
Továbbra sem jutok előrébb a 3D lejátszással A laptopon nem találtam olyan beállítást a képernyő beállításoknál, hogy átváltsam 144/120 Hz-re. Próbáltam Stereoscopic Player-el lejátszani, ami tudta, hogy a forrás alul-felül jellegű, össze is rakta a képet, azzal nincs baj. Csak épp a szemüveget nem ismeri fel a projektor egyelőre, nem kapcsol be. Próbáltam simán VLC-vel, u.a.
Aztán gondoltam, kipróbálom egyszerűen médialejátszóról (Asus HDP-R1). TV-n simán viszi a 3D-t (Samsung 3D TV). Eredmény u.a. Kép ok, megy, de a szemüveg nem szinkronizál. Szerintetek miért nem ismeri fel a szemcsit a projektor? Lehet, hogy nem is kompatibilisek, vagy mi a túró lehet? -
Gabesz87
veterán
3D filmet akartunk nézni projektoron. A gép egy Acer H5381BD. A szemcsik Ebay-ről vannak (nem tőle vettem, de a termék u.a.). A filmet laptopról játszottam volna le, Power DVD-vel. Már eleve azt sem értettem, hogy a 3D beállításoknál automata felismerésen volt a 3D formátum is, és a megjelenítő is, mégsem váltott át 3D-be. Ja, a forrás HALF OU 3D. A projektort is átkapcsoltam 3D-be, a Power DVD-n is kiválasztottam a HALF OU-t, ekkor össze is állt a 3D kép, csak épp a szemüveget nem sikerül működésre bírni. Nyomom hosszan rajta a kis gombot, amíg el nem kezd villogni a kék LED. Ilyenkor elvileg keresi a jelet. Kb. 10 másodpercig villog, majd abbahagyja, és semmi. Nem kapcsol be, ergo gondolom nem talál jelet. Használat előtt fel is töltöttem őket. Van ötletetek?
-
szabi01
csendes újonc
Értem, hát nekem még ki kell tapasztalnom, nemsokára ígyis-úgyis kell gépet cserélnem , de olyan brutális hardware-t azért nem akarok mert nem igen játszom, csak meg akarnám csodálni milyen játszani egy ilyen tv-n ennyi
A tanácsaidat köszönöm, felhasználom
"Ja és a 4k-t half OU-ra használni vétek!"
Ez mit is jelent pontosan?...
-
Srob
tag
válasz szabi01 #10539 üzenetére
Ha a PC-t választod a 3D lejátszásához több dologra is oda kell figyelned!Például,lejátszó program kiválasztás,(sok embernek volt problémája ,hogy a 3D-t nem jelenítette meg rendesen) 3D formátum kiválasztás,én a BD50 iso-t ajánlom a felbontás miatt,nagyobb tárhely és sok macera.Ezért ajánlottam a médialejátszót.
A játékot azért említettem,mert én játszok 3D-ben pl: a Tomb Raider-rel,az valami brutális!
Ja és a 4k-t half OU-ra használni vétek!"curiosity killed the cat"
-
szabi01
csendes újonc
Sziasztok!
Köszi a választ, valahol mindkettőtöknek igaza van, mert filemezésre akarom használni, szinte soha nem játszom, de ha már van egy ilyen technikám persze hogy kipróbálnám játékokkal is
Másrészt nem fogok csak ezért beruházni valami brutál PC-re, ez van ...Kösz mégegyszer, ha valakinek még van tanácsa, jöhet... )
-
szabi01
csendes újonc
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést.
A következő témában szeretnék tanácsot kérni tőletek:Egy 55UH8507 LF UHD HDR tv-hez szeretném csatlakoztatni a gépemet hogy 4K-s filmeket (3D is) tudjak nézni rajta. Na most a gépem az már nem éppen valami új, videokártyát mindenképpen vennem kell mert egyáltalán nincs rajta HDMI csatlakozó a tv-n meg csak olyan van (HDMI 4K/2K, 3(4K és HDR támogatás))
A pc- a következőkből áll:
AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor 3000 MHz
MSI 785GM-E51 (MS-7596) Motherboard
ATI Radeon HD 4850 Graphic card
8 GByte DDR3A kérdésem az lenne hogy szerintetek lehet-e ezt a gépet egy megfelelő videokártyával használni erre és ha igen milyen kártyát vegyek bele, max 30.000-t szeretnék költeni ilyen célra.
Másrészt esetleg tudnátok ajánlani egy megfelelő asztali pc konfigot ilyen célra max 150.000 ft értékig?
Előre is köszönöm a segítségeteket
-
zolmen66
újonc
Van egy Samsung Ps51 550d plazma tévém.
Pc-vel van összekötve,ezen keresztül nézem a 3d-s filmeket.
Eddig éveken keresztül felismerte a tv a 3d-s filmet automatikusan és már
váltott is 3d-re.Nemrég úgy döntött,hogy csak 2d-ben játsza le.
Valakinek volt hasonló gondja?
-
kapper85
csendes tag
Nvidia geforce 630m
-
kapper85
csendes tag
válasz Dave567 #10526 üzenetére
Igazából beraktam az iso-t daemonba. Elindítottam power nvidia geforce 6dvd-vel. Nem vagyok képbe, nem két képet kellene egymás mellett? Itt igazából olyan mint ha csak simán játszaná le, ha bekapcsolom a power dvdn a 3d-t, szinte semmi változás. Be kell kapcsolni a pdvd-n a 3d-t, vagy csak a tv-n kellene?
[ Szerkesztve ]
-
kapper85
csendes tag
Felraktam a power dvd15-öt. Iso file daemon toolsba, elindítva powerdvdvel. De nem a várt eredmény. Melyiken mit kell beállítani?
-
vadasz70
aktív tag
Nos akkor eltudja valaki nekem mondani hogy laptopról hogyan tudok 3D filmet átjátszani a tv-re?
-
kapper85
csendes tag
Ezek szerint hiába szedem le az 50gb-os filmet, az így nekem olyan mint ha csak egy sima filmet néznék
-
Mardel
őstag
válasz szaszapi #10510 üzenetére
Pl amikor van egy BD50 és BD25-re megcsinálják felesleges dolgokat kiszedve, plusz a képet tömörítik.
Akkor előfordulhat, hogy felcserélik a két szemnek szánt képet.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
kapper85
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Van egy LG 39LB650V tv-m. Igazából két év alatt most először töltöttem le hozzá egy filmet. (Jégkorszak - A nagy bumm) egy képfile-t kaptam, becsatoltam daemon toolsba, és az így kapott két könyvtárat rámásoltam mobil winchesterre. Rádugtam a tv-re. Rámegyek az első könyvtárra, azon belül a stream mappába. Ott van két nagyméretű file .m2ts kiterjesztéssel. A nagyobbikat meg tudom nyitni a kisebbet nem. Megnyitom a nagyobbat, el is kezdi játszani a filmet, de csak simán. Nem kéne alapból 3d-ben játszania? Na mind1. Megnyomom a 3d gombot, felhoz 5 lehetőséget 2d-3d, két kép egymás mellett, két kép egymás alatt, függöleges sávok, vízszintes sávok. Ezek közül melyiket kell választani, Igazából csak az első működik, de az se úgy hogy kijön a tv-ből, egyszerűen csak mélységet ad, de azt megadja ha sima tv adásnál nyomom meg a 3d gombot. Mit csinálok rosszúl, vagy ennek így kell működnie?
Köszi a válaszokat!
üdv Marci
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok ! Olyan kérdésem lenne hogy laptopról hogyan lehet átjátszani a 3d filmet a tv-re a tv 3d csak a formátum nem jó neki mi kell hozzá esetleg valamilyen program?
-
Mardel
őstag
válasz bakkir #10506 üzenetére
Hello!
Én úgy tudom, hogy mpc-hc+madVR nem jó 3D BD isohoz.
Általában nem a powerdvd fordítja meg a 2 szemnek való képet, hanem akik lemuxolták a gépre a BD-t.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
-
bakkir
tag
Üdv!
Kicsit belebonyolódtam a 3D-be.
ISO MVC BD50-s 3D filmet szeretnék lejátszani HDMI-n keresztül Geforce 750 videókártyával Lg passzív tv-re.
Idáig PowerDvd-t használtam, de nem működött jó mindig, valamikor például megfordította a két szemet.
Más megoldási nem létezik? Olvastam a fórumon a madVr-t, de nem jött össze.
El tudnátok mondani, hogy mit állítsak pontosan? Geforce vezérlőpultjában elég csak bekapcsolni a 3D-t vagy át is kell váltani a felbontás-frekvenciát?Előre is köszi
-
syab19
tag
-
syab19
tag
Sziasztok,
A segítségetek szeretném kérni, hátha találkozott már valaki ezzel a problémával.
Van egy Samsung 8-as széria 3d TV-m amin szeretnék 3D-s filmet lejátszani. Amikor anno megvettem gyönyörűen működött, azóta lett rajta szoftver frissítve most 1134-es verzió van rajta.A probléma, hogy 3d-re átváltok akkor bármilyen videó anyagot is játszok le középen egy fekete csík villódzása látszik és rettentő zavaró a kép minőségéről nem is beszélve.
Youtube videó is van róla: https://youtu.be/fS1M7GPaNLA
https://www.youtube.com/watch?v=o_okvV5lk-gEsetleg ötlet mi okozhatja? Tartalomtól független, esetleg valamilyen beállítás?
És csak 3d alatt.Köszönöm a segítségetek! (Samsung ügyfélszolgálat szervízbe küldene...)
Szabi
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- PHILIPS 55PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- PHILIPS 43PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest