Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz Ruckus #10558 üzenetére

Nekem ugyan ez a TV van.
    Nincs házimozim, így arra nem tudok semmit írni.

Nekem szimplán a gép össze van kötve a TV-vel HDMI kábellel 1.4es.

A Számítógép fel is ismeri elsődleges megjelenítőként, a monitor a másodlagos.

Az Nvidia beállításoknál átváltom, hogy csak az elsődleges kijelzőn legyen kép. Majd a Sztereoszkópikus 3D Beállítások fülön engedélyezem és végig csinálom a beállítás lépéseit. (minden driver frissítés után szintén végig kell játszani)
    Majd tesztelést is megnézem, és természetesen 1920 as beállítás 24es frissítés. Itt már jól látszik hogy működik. (Ha szellem képes akkor valami nem jó.)

De ha be van állítva, már ilyenkor a sima windows asztal közben is megy a szemüveg és a 3D. De ha szimpla natívra váltasz full HD-ba akkor a szemüveg kikapcsol.

majd elindítod a PWDVD-t és a 3D beállításnál megadod fixen hogy HDMI 1.4.

Innentől ha 3D filmet játszol le autómatikusan átkapcsol.

Viszont javasolt a külső képfile program használata mert a PowerDVD-é akad.(I5-6400 2.7GHz 8GB RAM-al is)

És még így is van film amihez javasolt lejátszás elindítása előtt az Nvidia beállításokban átváltani a natív 1920ról 3D-s 1920-ra és utána elindítani a lejátszást, különben akad. (és tök mindegy mennyi program fut a háttérben. Ha mind ki van lőve vagy fullosan megy a windows, akkor is akad, de az előre bekapcsolással jó lett mindig.)

Ja és a WIN10 meg tudja hülyíteni a video drivert.
    Sokszor össze veszik vele, néha meg simán megy. (Teszt filmnek az Avatar-t használtam.)
    Kis ablakban szépen futott, de teli képnél felcseréli a bal-jobb szemet. Ja és ugrik a kép és cserélődik a bal-jobb ha elő jön a vezérlő panel a lejátszón.
    Eredmény Win10 törölve. Win 7 alatt atom stabil.

Ja én 15ös PWDVD-t használok. De gondolom túl sok különbség nincs.

[ Szerkesztve ]

... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi

Új hozzászólás Aktív témák