Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz South Velen #16399 üzenetére
Az csak egy paraméter a sok közül, az ne tartson vissza. Ahol a 2000X már csak rezeg a 2 centis kilengésével, ott kezd el mélyet adni az R1600. Egyébként az R1600 is eléggé kimozdul, emiatt más szerint annyira nem dinamikus, mint egy R1900, viszont szabályosan üt így is.
R1900 inkább metalhoz, R1600 inkább elektróhoz szerintem, de mindkettő jó a másik stílusban is persze.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Köszi mindkettőtöknek, megfontolom. Az 1600-astól csupán az tart vissza, hogy kisebb mind a mélyközepe, mind a csipogója, mint a 2000X-nek. Az az igazság mindenféle zenét hallgatok az elektronikustól a metálig, és ezért kell, hogy elég mélyre le is menjen, de nem akarok 2.1-et mert egyszerűen mind borzasztóan idegesítő volt, amit eddig hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz South Velen #16396 üzenetére
Hát ugyanezt JoinR tapasztalata alapján egy Edifier R1600T jó lenne neked
-
JoinR
őstag
Nekem volt 2000X-em pár évig, igaz régebben, de az Edifierek minden szempontból előrelépések vele szemben. Ha csak egy kicsit több basszus kell, minden más rendben, R1600 és R1900 is tetszeni fog sztem.
-
PuMbA
titán
válasz South Velen #16394 üzenetére
Az a baj, hogy ennyiért nem nagyon van feljebb Egy Edifier R1600T-nek vagy Modecom SHF-80U-nak talán több basszusa van a 2000X-hez képest, viszont az ilyen olcsó 2 utas hatalmas hangfalaknak meg a közepe rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #16393 üzenetére
Közben olvastam, hogy a 120-asban még kevesebbe a mély, mint az SHF80-asban, és hogy nem is szól olyan mélyen. Akkor HF60 lesz belőle, bár arról meg semmi tapasztalat nincs.
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Szeretnék valami 2.0-s aktív rendszert venni, amitől azért lehet némi basszust is elvárni. Jelenleg egy Genius 2000X-em van, és alapvetően elégedett vagyok vele, de néha kevés.
Kettőt néztem ki, a ModeCom SHF120 illetve a HF60. Utóbbiban nagyobb a mélyközép membrán és a súlya is jóval több, így afelé húzok. Ti mit gondoltok? Illetve 40K a keret, ha van jobb ötletetek, szívesen meghallgatom.
2.1 nem kell.
Előre is köszönöm.
-
harry
veterán
válasz vagabor #16391 üzenetére
Azért lenne gond, ha egy hangfal attól romlana el, hogy leveszed a hangerőt. A kis búgás gondolnám mindig jelen van, többfajta hangfalnál is.
Szerintem használhatod, sőt, akár hagyhatod úgy is, ahogy van, bekapcsolva, attól sem lesz baja. Viszont biztos, hogy mindkét esetben többet fogyaszt, mintha kapcsolóval áramtalanítod (igazából még így is felmerül, hogy pusztán bedugott állapotban vesz-e fel áramot, de erre a biztos megoldás, egy kapcsolós elosztó, és akkor a hangfal mögé sem kell bemászni).Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
vagabor
aktív tag
Sziasztok, vettem egy Edifier hcs2330-at és tapasztaltaktól kérdezném hogy a rajta lévő mute gombot használhatom e standby modként? mert a funkciója nagyon hasonlít a készenléti állapothoz, nincs hang, látszólag az erősítő is kikapcsol, csak kicsit búg, és emiatt gondolom hogy lehet hogy nem tesz jót neki ha a mute-val kapcsolom le. MErt elég macerás állandóan a hátuljánál matatni ha ki-be akarom kapcsolgatni.
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
pluhi
tag
válasz Roliiii #16371 üzenetére
Megjött a Topping TP21, sokat nem tudok róla mondani, zaja minimál (PC jóval hangosabb, pedig ott is igen halk hűtések vannak). Szépen szólnak vele a Bose Freestyle-ok, fejem nem tépi le, de 16nm-en untig elég. Először azt hittem, hogy hibás darabot hoztak, mert csúnyán féloldalas volt. Ráakasztottam a Technics decket és azzal rendesen szólt. Végül kiderült, hogy az alaplapi hangkari hátsó kimenete fos, bekötöttem az elsőre és minden ok. Majd veszek valami hangkártyát asszem. Adaptere alapon USA szabványú, de adnak hozzá kétféle adaptert. Kivülről elég igényes, szálcsiszolt alu előlap, kis kék háttérfény a poti körül.
-
Zoluska
tag
Akkor az SHF-80U jó középút, mert az oldala barna, a többi pedig fekete. Távirányítója ugyan nincs, de a vezetékes hangerőszabályzó másfél méterre elér. Sajnos még senki nem hasonlította össze az Edifierekkel, így nem tudjuk, melyik a jobb vétel. Én elégedett vagyok velük, árukhoz képest nagyon korrekten szólnak.
-
Jason
tag
Sziasztok!
Rászántam magam, hogy lecseréljem a régi HIFI-t (számítógépre kötve használom és igen gyengén teljesít szegény) és végigböngésztem amit írtatok. 20-30eFt-ot tudok rászánni. Jó lenne, ha távirányítós lenne. Nézegettem a GENIUS SP-HF2020-as megoldását, de nem látok bejegyzést itt erről a hangkeltőről. Hallott már valaki szólni ilyet?
Az a kép kezd kialakulni bennem, hogy egy r1600t vagy egy r1900t lesz a választott, ha nem kapok igen jó visszajelzést a fent említett Geniussal kapcsolatban. Esetleg 2.1 szóba jöhet ebben a kategóriában vagy az inkább felejtős?
Ha azt mondjátok, hogy Edifier, akkor még egy nehéz kérdésem van: melyiket? -
fntastic
aktív tag
Elektronikus zenére is ajánlott 2.0-t venni? (10-15k-s árkategóriában, nézegettem, hogy miket ajánlotok ide kb.)
Félek, hogy a basszus nem lenne elég jó, ezért kérdezem.
És egyébként alaplapi hangkártyám van.
Ebből is kérdezném, hogy 320-as mp3-hoz megéri-e venni egy jobb olcsóbb hangkártyát, ha igen kb. milyet? -
Damato
csendes tag
válasz themodoman #16379 üzenetére
Hát sajnos élőben még nem volt hozzá szerencsén de több oldalon elég jókat írtak róla!
"Szép igényes kivitelezés és dinamikus hangzás jellemzi." A legtöbb hozzászólás ilyesmi volt amit találtam. -
themodoman
csendes tag
Sziasztok!
Hangszórót próbálok vadászni már egy jó ideje, de nem találom az ideálisat. Erről hallot már valaki valamit? [MODE COM MC-HF60] megéri a plusz 6ezret, az edifier R1900T II 30ezres árához képest? A cél zenehallgatás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
Szia,
Én, ahogy említetted is, a különböző kialakítás miatt döntöttem a 24-es mellett, mivel az asztal vékony, nincs sok hely, kénytelen vagyok teljesen a falra tolni. A 32-es pedig elvileg igényli a helyet maga mögött. Vásárlás előtt kicsit paráztam, hogy kevés lesz a 24 watt, de picit feltekerem, és már ez is leordítja az arcomról a bőrt. Szóval ha van hely és keret, akkor nyilván válaszd a 32-est, egyébként pedig a 24-essel sem jársz rosszul.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Loki
csendes tag
válasz Nazara #16366 üzenetére
Szia(sztok)! :-)
Én is a Modecom MC-HF24 és 32 között vacillálok, úgy láttam, hogy méretben gyakorlatilag nincs különbség a kettő között, Te miért a 23-es mellett döntöttél? Valaki talán említette, hogy a 32-esnek olyan a kialakítása, hogy nem szerencsés, ha a hátulja közel esik a falhoz, ez döntött? A 24-es ezek szerint más kialakítású? Sajnos nem nagyon értek hozzá, én egyelőre csak annyit látok, hogy amennyiben más ellenérv nincs, jobban megéri a 32-es ár/érték arányban, de javítsatok ki, ha tévedek!
-
StSanya
senior tag
válasz StSanya #16340 üzenetére
Nos, szépen időben megérkezett a Creative GigaWorks T20 II, szállítással, s két év futáros garanciával 18691 Ft volt. Mérete éppen elférős, ellenben a nejem felvisított, hogy "Milyen nagy..." Óvatosan hallgattuk, had járatódjon be. Lányom nagy igyekezettel segédkezett, hogy mit hallgassunk még meg, hát, lestünk rendesen az új részleteken... Tetszik nagyon!
Most a fülest (SteelSeries 4H) rádugtam, annak is jót tesz, hogy a mély, magas és persze a hangerő is szabályozható a Creative-on.
Ezt az árat megérte!
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
PuMbA
titán
50-ért ezektől sokkal brutálabb cuccost tudsz venni: Musiland Monitor 01 + Denon PMA-250 + Canton GLE50 Ennyiért szinte a legjobb vétel és biztos, hogy nehezen találsz ennél jobb hangot és nem érdemes ennél rosszabbat venni, ha már annyit szánsz rá. Ha nem jön be el tudod adni, de ezt erősen kétlem.
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Egészen véletlenül nem ismer valaki olyan helyet Nyíregyháza vagy Debrecen környékén, ahol meg lehet hallgatni, hogyan szól a Modecom MC-HF32 és a Behringer MS40?
Szeretnék fejhallgató nélkül is normálisabb minőségben zenét hallgatni, de nem tudom, hogy a fülem (vagyis az agyam) igényeinek megfelelne-e a Modecom hangfala. Eredetileg eleve max. 50 ezret szánnék a célra, így jön képbe a Behringer, de ugyebár minek, ha mégis bejön a Modecom. -
KoPy89
tag
Creative T3150 vasarlasan gondolkozom, valakinek van tapasztalata/velemenye rola esetleg?
-
Roliiii
aktív tag
Rég szemezek egy olyan erősítővel én is, csupa jót olvastam róla, néhol annyit írnak, hogy a kapcsoló üzemű tápból kis zaj jöhet, de máshol meg, hogy csodálkozott is, hogy semmi zaja nincs. Vennél egyet számolj be róla mindenképp Én támogatom
http://www.ted.com/talks/shawn_achor_the_happy_secret_to_better_work
-
pluhi
tag
Üdv!
Leselejtezésből hozzájutottam két [Bose Freestyle] speakerhez. Jó lesz a számitógép asztalra, csak kéne hozzá valami kompakt erősitő. Elég érdekes dolog van ráirva: 10-100W/CH, hát azért 100W nem kéne, hogy jöjjön a képembe . Gőzöm nincs, mit tudnak ezek, azt megtaláltam, hogy '89-'99 között gyártották, szal nem mai darab. Esetleg MUSE M20?
-
mulatosdj
aktív tag
Tudna nekem is segíteni vki!
-
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
El szeretném adni az Edifier S330D 2.1-emet és venni helyette egy kisebb 2.0-t.
Az első kérdés az lenne,hogy mennyiért lehetne eladni az Edifier-t,a másik az,hogy mit ajánlanátok 10k környékén 2.0-t?
Köszi szépen. -
SaciSH
csendes tag
Hello! 30-40e között szeretnék 2.0 hangfalat minőségi zenehallgatásra! Tud valaki segíteni? A legtöbb hozzászólásban ezt a fadobozos Modecom szériát láttam, de nekem az túl nehéz lenne. Valami könnyebb kivitelűt esetleg tudna nekem javasolni valaki? Vagy más ötlet?
-
Nazara
őstag
Na, a szombaton feladott rendelésért kedden már mehettem is, azóta használom a ModeCom MC-HF24-et.
Összességében nagyon elégedett vagyok, a hangminőség az én füleimnek több mint megfelelő, bőven megérte váltani. Tényleg élvezetesebb a zenehallgatás igy, és nagy meglepetésemre ez is eléggé meg tudja dübbenteni a házat, szóval basszus esetén sem gyámoltalan. Megmondom őszintén, nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz, ennyi pénzért.Szóval köszönöm a segitséget!
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
nagyúr
-
mmdms
addikt
Tisztában vagyok vele, de azon a véleményen vagyok, ha ott is van hasonló árba jó vétel, akkor az is jó nekem.
Swansot néztem ki mikor még akciós volt, de már nem találtam hirtelen sehol.StSanya: lehet kipróbálom ezt akkor, az előző is egy merész próba volt, ha éppen nem recsegett nagyon jó kis hangfal volt.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mulatosdj
aktív tag
Hello! Jelenlegi: [link] 2.1es hangfalszettet cserélném jobbra. Kb 10-12 a max ár! Vmit tudtok ajánlani?
-
harry
veterán
Nem vagy köteles ott levásárolni -> goto jogász topic.
Persze ha akarod, lehet, de ne ez legyen a hajtóerő, hogy mindenképp onnan kell valami.Tsebacsi: 10k körül az egy igen jó hangfal, ha meg valami kicsi szutyok kell, azért nem érdemes 10k-t kiadni (hogy kicsi is legyen, meg jó is, az meg többe van).
Szóval vagy olcsóbban gagyit, vagy ennyiért jót és 'nagyot', vagy drágábban jót és kicsit.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
StSanya
senior tag
Szerintem az jár hozzá, ott is van a weblapon:
"Active speakers dimensions: 222x231x356mm
Drivers: 1” + 6,5”
Power RMS: (20W+40W) x 2
Frequency response: 55Hz-20kHz
Signal input: 2 x RCA
Signal input cable length: 150 cm
Wired volume controller cable length: 170 cm
4-Wire Passive speaker connection cable length: 300 cm
USB Port: 5V@1A
Power: AC 230V @ 50 Hz ~ 0.68A
Net weight: 12,8 kg
Gross weight: 13,92 kg"Én mondjuk ezt az RMS dolgot nem értem, a (20W+40W) -ot most akkor magas + mély sugárzóként érti?
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
mmdms
addikt
Ez jónak tűnik, de most nem értem pontosan, az a hangerőszabályzó nincs benne a csomagban? Mert ha nincs elég félrevezető iponon az a kép.
Package contents:
1.Speakers: 1 stereo set
2.Signal cable 2RCA-3.5mm jack: 1 pc.
3.Signal cable 2RCA-2RCA: 1 pc.
4.4-wired cable to connect passive speaker: 1 pc.
5.User’s manualJobban örültem volna annak mint a sok kábelnek. Vagy egy távirányítónak.
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
ludla
őstag
MODE COM MC-SHF120U esetleg ez? itt jókat írnak a Mode Com hangfalakról.
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
Garanciális levásárlásom van iponon, hangfalat vettem de kiállítási darabot kaptam, de ugyanúgy hangfal kellene. Viszont nem találok az oldalon semmi jót. Inkább zenehallgatásra kellene pc-hez, aktív 2.0-ba gondolkozok, az előző is az volt, a keret 37,5 k, 40-ig még ráfizetek ha nagyon muszáj. Tudnátok valami jót ajánlani?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Zoli133
addikt
-
nagyúr
válasz Roliiii #16351 üzenetére
Én elhiszem srácok, hogy marhajól szól egy 26 centis hangfal, de ha egyszerűen nincs nekije hely
Amúgy nem rosszak a kisebb kompakt hangfalak, megéri ezt a márkát nézni, vagy ezen a minimál szinten tökmind1?Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Zoli133 #16349 üzenetére
Köszönöm és igazad lehet, így könnyen működhet a dolog!
A hangfalat máris megnézem.Fúúú ez nekem nagyon nagy, az íróasztalra szeretnék tenni valamit, de nem ekkorát 2 öklömnyi valami már jó is lenne
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Zoli133
addikt
válasz Tsebacsi #16348 üzenetére
Ajánlott a modecom hf24 ebben az árban.
A kimenetet úgy oldanám meg, hogy bekötöd a fejhallgatót beállítod alapértlemezettnek és ha hangfal kell, kihúzod a fejhallgatót, ekkor a win visszaáll, majd ha bedugod megint az USB-t akkor automatikusan a fejhallgató lesz az alapértelmezett kijárat megint. (külső usb-s hangkártyával legalábbis így működik, és elvben ugyanaz.)
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
nagyúr
Helló!
Egy sima 2.0-ás rendszer érdekelne, 10k körül, mert nem akarok csodát, zenére van fejhallgatóm, csak ha enni ülök le a gép elé vagy valamit hirtelen meg akarok hallgatni, akkor ne a fülest keljen felkapni.
Lehetőleg kompaktabb méret legyen, mert a helyem se túl sok, ergo a szoba se nagy, nem kell 20kilowattMivel a füles usb-s, nemtudom hog fog történni a váltás a 2 eszköz között, hogy éppen melyik szóljon. Mindig ki kell mászni a hangbeállításokhoz? (win8 prof)
Érdemes lenne ebből is usb-set venni? Konnektorral is híjján vagyok, de usb az van dögivel
Előre is köszi a válaszokat!!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
FET-MEN
veterán
Üdv. Ide küldtek faceről 2.1, 20k-ból mit tudunk kihozni?
Iphone 7
-
StSanya
senior tag
Ha megnézed itt a fórumon pl. az i..N-ra is megy a panasz, telefont nem nagyon veszik fel, csak az email, garira meg várhatsz... De ennek jogi háttere van: az analfabéta jogalkotás: hogy lehet ilyet beleírni jogszabályba, hogy "törekedni kell a 15 napos határidőre"
A másik oldal pedig, hogy a kereskedőnek, ha meg akar élni, alapból a rosszat kell feltételeznie minden vásárlóról, illetve a garanciális ügyintézésről, a sok hülye (alkatrészt nem szabályosan kezelik, építik be stb.), meg a csalók miatt (fórumon is hányan leírták már, hogy hogyan tesznek tönkre alaplapot, VGA kártyát stb. a gari lejárta előtt, hogy cseréhez/pénzhez jussanak).
-
harry
veterán
válasz _adaml21_ #16342 üzenetére
Mondom HA leszállítják az árut, és HA nem romlik el, akkor nincs gond, na de azért ne ez legyen már a jó bolt definíciója. Nagyon fontos a kommunikáció, nem mindegy, hogy rugdosni kell őket, vagy vissza-vissza jeleznek, mikor mi a helyzet; hogy el lehet-e őket érni telefonon / levélre mikor válaszolnak; mennyire emberi a nyitvatartási időpont / helyileg merre vannak; és persze, hogy meghibásodás esetén sz..rnak rád, mondván, a pénzük már megvan, vagy még ekkor is első az ügyfél, és segítőkészek... És volt itt, és máshol is több negatív tapasztalat például a fent említettekkel kapcsolatban.
Ennyi erővel a HW aprón is megbízható mindenki, amíg csak arról van szó, hogy a kezedbe nyomja a cuccot, az meg működik... A gondok akkor kezdődnek, ha nem egyeznek az elképzeléseitek, és szeretnél valahogy megegyezni erről az eladóval. No meg persze az sem mindegy, mennyi idő, mire odáig eljuttok, hogy át tudd venni a cuccot.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
StSanya
senior tag
PlazaMarket: Kicsit hosszú ugyan a kiszállítási idő, viszont telefonon hívtak fel, s kérdezték meg, hogy jó-e az időpont. Elvileg náluk is működik garanciás problémák esetére az ingyenes vissza-futár, ilyen webshop azért nem sok van ma Magyarországon, én 4-et tudok számteches területen... Nos, majd elválik.
A Creativ setnek egy Logitech S200 2.1-est kell váltania, aminek a tudása számokban: 17 W RMS (2 x 2,9W + 11,3W), 75dB SNR, 80Hz - 18kHz. Reményeim szerint ezt überelni fogja...
Amúgy nagyon szerettem ezt a 2.1-est, ideális volt számomra, csak már igen régi sajnos, véres a torka rendesen...
-
-
harry
veterán
válasz StSanya #16340 üzenetére
Persze nem rossz szett a T20, és ilyen célokra jó is, csak elsőre meglepett a választás.
PlazaMarket: róluk volt szó itt többször korábban, nekem nincs igazán bizalmam velük szemben, persze ha leszállítják az árut, és az nem romlik el, akkor nincs is semmi gond.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
StSanya
senior tag
A Genius 1255A az már tényleg nem kapható, az Edifier C2 Plus - HCS2330 pedig (még) igen: [link] (A Creative-omat is tőlük rendeltem meg.)
Írtam korábban, hogy helyhiány van az asztalon. A HCS2330-nak ez a nagy problémája, az árán kívül, hogy hova teszem az erősítő-irányító dobozt...
Átértékeltem a célokat, rájöttem, hogy már elvétve nézek csak filmet a gépen, a játékból pedig kinőttem, viszont a zenehallgatás az szinte folyamatos. Erre pedig jobb egy 2.0 rendszer, amivel főleg ebben a topickban olvasottak alapján szembesültem.
Ami még a Creative mellett szólt számomra, a nekem kézre eső könnyű kezelhetőség, mély és magas állítási lehetőség, kikapcsolhatóság. A legtöbb 2.1-ben nem tetszett, hogy a főkapcsoló a mélyládán van, az nálam pedig nem igazán elérhető helyre van rakva. Tetszik a kinézete, illeni fog majd a környezetébe, ahova kerül.
Amúgy a tesztek nem igazán szidták a Creative mélyeit, úgyhogy bizakodom. Ha nem válna be, akkor sincs probléma, a lányom vagy a fiam nagyon szívesen átveszi... Hétfőn érkezik, majd írok, hogy mi van.
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz StSanya #16337 üzenetére
Szerintem nem nyerő ötlet, egyáltalán nem valószínű, hogy jobb a T20 a sokat emlegetett 10-13k közötti 1255a vagy Modecomoknál, az előnye a méretében van. Meg is lep a döntés, hogy 2.1-eket nézel, és egy ilyen kis szettnél maradsz, amiben talán kevesebb is a mély Ennek is, hogy elszállt az ára...
Az említett Edifiert pedig már nem kapni, ezért most nincs is igazán ajánlott 2.1 normális áron.[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
StSanya
senior tag
Én nem akartam kísérleti nyuszi lenni, s addig-addig gondolkodtam azon, hogy milyen 2.1-t vegyek, míg végül megrendeltem a Creative GigaWorks T20 II-t, sikerült 17.591,- Ft-ért, ahogy néztem máshol 27 - 31 ezer között van az ára...
Még esetleg 2.1-ben a Logitech Z523 lett volna még talán, 18 ezer körül, de akkor már inkább az Edifier HCS2330, 27 ezerért. De ennyit meg sok is lett volna, meg ki sem használom.
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz #32839680 #16335 üzenetére
Ez pont érdekes téma, mert a Modecom sztereó szettjei aránylag jól sikerültek, ezért lehet bízni abban, hogy a 2.1-es cuccaik is jók, de ezekről sajnos nincs még igazán tapasztalat, de ha van kedved, kísérletezhetsz.
Ettől függetlenül persze igaz, hogy adott pénzösszegből jobb sztereó szettet vehetsz, mint 2.1-et.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Land
veterán
Ha meg hosszabitva forradztassal a kabel egy Genius 1255-on, akkor mindenképp ugrott a garancia? Vagy ha levagom és rarakok egy RCA fejet, akkor észre sem veszik?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Misser
tag
Üdv, van egy edifier s330d-m, és az lenne a kérdésem, hogy az optikai bemenetén milyen jeleket tud vajon fogatni? Tehát ha a medialejátszó optikain küldi majd neki a hangot valamilyen mkv vagy bd iso lejátszásakor, akkor tudja majd a kis 2.1 ezt kezelni ? Elöbb utóbb ki fog derülni, csak szeretném tudni mire számítsak.
Köszi -
hpeti2
aktív tag
Hi!
Mennyit ér mostanában szerintetek egy dobozos jó állapotú Ozaki WR450? (Igen a 2.2-es modellről lenne szó. )
Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
-
-
-
Nazara
őstag
válasz Zoli133 #16318 üzenetére
Igen, láttam a linkelt boltot, de szállitással, egy év garanciával annyira nem jön be. Inkább a másikat az edigitalból, bolti átvétellel, két év garanciával.
Sajnos nincs sok hely, lemértem, hogy a 20 centis mélység kb. mennyire lóg bele az iróasztal általam használt részébe, és eléggé, szóval marad a HF24.A basszust milyennek kell elképzelni egy ilyen hangszórón? Mert jelenleg érzem a székemen is a dübörgést, de ez nem az igazi...
-
Zoli133
addikt
válasz Nazara #16317 üzenetére
A váltás mindenképpen előre lépés ha zenét hallgatnál rajta.
A genius kb beszerezhetetlen, bár pont feletted lett linkelve egy hely.
A modecomok jó ár/érték aránnyla rendelkeznek, vásárlásnál szerintem azt vedd számításba, hogy milyen az elhelyezés ha nagyon közel rakod a falhoz akkor 24, ha van egy kis hely 32.
A 32es hátul levő reflexcsöve, meg az ilyen kialakításúak nem szeretik, ha túl közel esnek a falhoz."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Nazara
őstag
Sziasztok!
Mostanában sokat gondolkoztam rajta, hogy lecserélem a Logitech X-530-as 5.1-et, mert nem teljesen vagyok kibékülve az állandó dübörgéssel, meg a rengeteg kábellel. A felhasználói szokásaim is megváltoztak az évek során, a rengeteg filmnézést, meg a különböző játékokat felváltotta a folyamatos zenehallgatás. Beleolvastam a itt a fórumba, és az árak alapján sikerült három ajánlott hangfalat kiszűrni:
- Genius SP-HF 1255A
- ModeCom MC-HF24
- ModeCom MC-HF32Előbbit már sehol sem találtam, és kinézetre sem jön be annyira. A két ModeCom vajon mennyire lenne előre/visszalépés az X-530-hoz képest? Egy Asus Xonar DX a hangkeltő, 95%-ban rock/metal/punk zenét hallgatok. (Depresszió, Sum 41, Ensiferum, Dalriada, Road stb.)
Ehhez a felálláshoz a kinézett tipusok elegendőek? Vagy felesleges váltanom, mert nem produkálnak szebb hangzást?
Előre is köszi!
-
Land
veterán
Van tippetek, hogy Genius 1255-öt Pesten hol tudok még elcsípni készletről? Nagyon eltűnt sajnos, nem forgalmazzák már.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
mcs
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Egyelőre marad az a kb. pont méretre vágott falap.
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Mélnyomó alá falap vagy márványlap az ideálisabb?
-
harry
veterán
-
trufa12
addikt
-
ludla
őstag
Sziasztok! Valaki esetleg már találkozott HP 2.1 Compact Speaker System (BR386AA) hangfallal?
Ezt néztem ki és érdekelne érdemes e meg venni?Vagy inkább gyűjtögessek egy? Edifier M1335 2.1
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest