- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
Sziasztok! (Már megint) meggyűlt a bajom ezzel a
retekkelmasinával. Eddig egy lemezzel használtam, ami betelt, ezért most tettem bele egy másodikat, hogy kibővítsem.Egyrészt, mióta csak újra bekapcsoltam, megállás nélkül olvassa az első lemezt, de mint az állat, úgy zörög. Mit csinál? Scrape-el? Miért? Miért most? Miért nem lehet leállítani? Azóta újraindítottam, firmware-t frissítettem, mindent csináltam már vele, és nem hagyja abba órák óta.
Csak azért nem rúgok bele, mert a lemezek nem érdemelnék meg.Másrészt, hogy lehet kibővíteni az eredeti tárhelyet? Sehol sem látok ilyen opciót. Egyébként már feltúrtam a netet is, és nem találok sehol egyértelmű leírást. A disk groupnál a manage opció inaktív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 24GB DDR5 256GB NVMe gar
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Szuper Akció ÚJ Bontatlan MacBook Air 13" M3 512GB STAIRLIGHT magyar billentyűzet Garancia Deák Térn