-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz kriszrap #5693 üzenetére
TM-et használj az tuti megy. Qbittorrent is menne szerintem, de nem próbáltam és már nem is fogom.
Próbáld meg ezt a libpcre csomagot:
https://drive.google.com/file/d/1_EncPzZFfQyzRoSfGeB3FkDLhWuATsBo/view?usp=sharing[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
-
kriszrap
tag
Igen megtaláltam
libpcre.so.0.0.1
Öhmmm 0.0. töröljem a névnél????/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/libpcre.a
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/libpcre.la
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/libpcre.so
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/libpcre.so.0
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/libpcre.so.0.0.1
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/libpcrecpp.a
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/libpcrecpp.la
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/libpcrecpp.so
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/libpcrecpp.so.0
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/libpcrecpp.so.0.0.0
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/libpcreposix.a
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/libpcreposix.la
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/libpcreposix.so
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/libpcreposix.so.0
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/libpcreposix.so.0.0.0
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/pkgconfig/libpcre.pc
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/pkgconfig/libpcrecpp.pc
/i-data/8bf296b8/.PKG/ffp/ffproot/ffp/lib/pkgconfig/libpcreposix.pcEzeket találtam.
[ Szerkesztve ]
-
kriszrap
tag
Köszönöm haladtam vele
root@NAS520:~# /ffp/start/qbittorrent.sh start
Starting qbittorrent.../ffp/bin/qbittorrent-nox: can't load library 'libpcre.so.1'
[ Fail!!! ] ERROR WARNING: qbittorrent can not start
Feltettem ezt : pcre-8.36-arm-1.txz És semmi. Nem találtam ennél frissebbet.[ Szerkesztve ]
-
kriszrap
tag
Közben rákerestem Winscp-ben erre a kifejezésre "
libQtXml
" De semmit nem hozott be. -
kriszrap
tag
Sikerült azzal a csomaggal TM amit linkeltél de qBittorent ugyan azt dobja.
Installing qbittorrent-3.3.10-arm-2
Running doinst.sh ...
root@NAS520:~# /ffp/start/qbittorrent.sh start
Starting qbittorrent.../ffp/bin/qbittorrent-nox: can't load library 'libQtXml.so.4'
[ Fail!!! ] ERROR WARNING: qbittorrent can not start!!!qt4_dev-4.8.4-arm-0.txz Telepitésnél nem ír hibát.
-
-
kriszrap
tag
librtmp.so és libQtXml.so Nem találtam és a google linken se .
rtmpdump igen de nem az kell gondolom. -
kriszrap
tag
Megtaláltam
-
kriszrap
tag
válasz Ferrari fan #5668 üzenetére
Szia sikerülget qbittorent de ezt a csomagot libboost_system.so.1.63.0 -t nem találom sehol.
-
kriszrap
tag
válasz Ferrari fan #5668 üzenetére
Rendben. Eszköz sajnos nincs nálam igy majd hétvégén tudom megmondani.
-
kriszrap
tag
válasz Ferrari fan #5666 üzenetére
Köszönöm a segítséget .
Fordítás itt azt jelenti mint a telefonoknál a portolás? -
kriszrap
tag
válasz Ferrari fan #5663 üzenetére
Annyit akartam még kérdezni hogy számít az hogy arm-0,arm-1..stb
Mert megtaláltam qbittorrent-3.3.10-arm-2 fálj driven. Csak arm-2 de amit linkeltél TM arm-1-es.
Van valami jelentősége?[ Szerkesztve ]
-
kriszrap
tag
válasz Ferrari fan #5663 üzenetére
Köszönöm.
Megnézem majd -
kriszrap
tag
válasz Ferrari fan #5660 üzenetére
TM configot néztem elérés út az amit megadtam.
Logba nem ír semmi hibát sajnos .Van a configba egy olyan messenger level 2 ha ezt megváltoztatom lehet be írja a hibát a logba?
Közben sikerült a zypkg-kat be raknia listába és TM 2.92 benne volt mondom feltelepítem aztán kb 80% ismeretlen hiba ír. Telepítési log merre lehet?
qBittorrent lehet rá varázsolni erre nasra ? Jobban szeretem mint TM et. -
Ferrari fan
tag
Felmásolod a NAS-ra a drive-ról leszedett file-okat, függőségeket és SSH-n keresztül telepíted
pl.funpkg -i /i-data/md0/admin/csomag-neve-arm-0.txz
A NAS326 kézi telepítéses leírásából sok mindent lehet tanulni, mit hogy lehet, nemcsak a adott programot lehet feltenni adott paranccsal ( [link] ) és egy kis Linux tudás segítségével megoldható minden, bár tény egyszerűbb ffp reporol. Ha hibába futsz , akkor Google a barátod, meg a fórum keresője (tuti más is belefutott már és meg lesz a megoldás is)+ összefoglaló
Ha meg nem találod jöhet a hozzászólás[ Szerkesztve ]
-
kriszrap
tag
Bocsi a dupla post ért.
Van lehetőség qbittorrent et rátenni vagy dockert? -
kriszrap
tag
Sziasztok.
Van egy 520nasom feltelpítettem Respos,FFP így félig sikeresen TM 2.92 is.
[link] Ennek a link segítségével.
Miden rendben Távolról is elérem jelszó/felhasználó is jó . Mondom tökéletes.
Elérési út a letöltésnek ez: "/i-data/8bf296b8/video/Torrent/"
Behívtam a torrent fájlt fent emlitett elérési utat megadtam.
Elkezdtem le tölteni 100kb/s korláttal/nélkül és rá 5 másodperce meghallt a TM újra indítom ismét.Olvastam olyat hogy az elérési út megadása hibás nem tudja így kezelni.
Szerintetek mi lehet a gond? -
TyLe
csendes tag
Egyel beljebb vagyok. Korábbi leírást felhasználva a MetaRepository-t sikerült telepíteni:
"Minidlna-t _én_ így telepítenék:
SSH-n keresztül belépnék a nasra és ott a /etc/package_src_url fájlból kitörölném az ott lévő repot, helyette beírnám ezt:
http://users.atw.hu/nas326/
WebUI-n login, csomaglista frissítés, MetaRepo telepítés, reboot. Reboot után WebUI-n login, csomaglista frissítés, entware-ng telepítés.
SSH-n login, /opt/bin/opkg install minidlna, aztán a /opt/etc/minidlna.conf fájlban szerkeszteném amire szükségem van."
Viszont a az entware-ng-re ismeretlen hibát dob. Elvileg most már tudnék local zpkg-t telepíteni, viszont hiába másolom a MetaRepo-ban megadott helyre, nem jelenik meg az alkalmazásoknál. Mit rontok el? -
TyLe
csendes tag
válasz Ferrari fan #5650 üzenetére
Megvannak a fájlok, köszi! Viszont nem jutok el oda, hogy telepíteni tudjak bármit is.
Ha jól értem a leírásokat, akkor Mijzelf repo-jából lehetne telepíteni az ffp-t, mint csomagkezelőt és akkor utána akkor már akár az odamásolt csomagokat is lehetne telepíteni, nincs szükség a repóra. Vagy magát az ffp-t telepíted offline. Sajnos egyik sem jön össze. A zyxel-nek nincs valami parancssoros csomagkezelője, csak a "configfájl" módosítás és GUI-n alkalmazásközpont? Neked hogy sikerült? Működött még a Metarepository-s leírás?[ Szerkesztve ]
-
krealon
veterán
"Metarepository/FFP elérhető még valahogy?"
-
Ferrari fan
tag
Keress rá itt a fórumba, hogy Google drive, évekkel ezelőtt minden függőséget összeszedtek rá, de amúgy bizonyos dolgok elérhetőek, csak más az elérési útvonal, ha használod a keresőt meg lesz (tudom, mert fél-egy éve újra kellett húznom a NAS-t)
Javaslat: esetleg a linket nem lehetne az összefoglalóba beletenni ? -
TyLe
csendes tag
Sziasztok! Metarepository/FFP elérhető még valahogy? Régebben használtam, de most egyik link se működik és manuális telepítés se akar összejönni.(FFP telepítése kézzel) Minidlna telepítése lenne a végső cél.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Van egy nemrég vett 42”-os C2-es LG OLED TV-m WebOS-el. Sajnos a Zyxel NAS 326-al nagyon hektikusan működik. Belépek egy mappába és képes homokórázni akár 10 percig is.
NAS-t reseteltem, firmware-t frissítettem. TV-t gyári állapotba raktam, frissítettem. A probléma továbbra is fent áll.
Van vmi ötlet erre a problémára? -
VTom
veterán
Sziasztok,
4 éves a NAS326-osom, és pár hete nem látja a TV, sem a transmission kliens. Odáig jutott a dolog, hogy a webes felületen sem tudok belépni, eddig jutok, és a végtelenségig tölt:Kikapcs/bekapcs volt, factory resetet is csináltam, de semmi változás.
Van esetleg ötletetek, hogyan tudnám megoldani?Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
krealon
veterán
válasz Ákinard #5642 üzenetére
A keresett topik:
[Re:] Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-velSzerk: Nekem is ilyen NAS-om is van, de sajnos nem tudok segíteni a probléma megoldásában, mert nekem elég volt a gyári S.M.A.R.T alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
-
Ákinard
aktív tag
Elnézést, a problémám 325v2-vel adódott, de élő topikot nem találtam rá.
A gond az, hogy a packages fülön eltűntek a programcsomagok benne, a "Retrieve list from internet" gombra pedig ezt adja vissza:
"Currently, there are no packages. Please use "Retrieve List From Internet" to update package list."Az interneten azt írták, hogy az admin mappában a zy-pkgs almappából törölni kell a ZYPKGS fájlt. Majd visszamenni, és a Retrieve gombbal letölteni. Viszont ugyanazt a hibaüzenetet adja vissza...
Tegnap estig rendben üzemelt, csak kicsit hangos volt, ezért leállítottam. Ma kivettem a HDD-ket, gépre dugva megnéztem a HDD-k állapotát HDS-el, (ezt szoktam évi 3-4 alalommal) visszaraktam, és azóta nem megy a Transmission. Akkor láttam ezt, hogy eltűnt a lista.
Viszont nem vagyok nagy bűvész, az admin mappában a megosztások fájlböngészőjével léptem be. Hogyan kellene ezt normálisan?
Mit lehetne ezzel kezdeni? Járt már valaki így? Köszi!
-
csorba23
tag
Zyxel NAS326-om van, 2db 4Tb vinyóval. A régi androidos TV-m jól látta a fájlokat, az új VIDAA rendszerű TV-m viszont csak az egyik merevlemez tartalmát látja. Mi lehet a gond?
-
Tonyk
veterán
válasz edeleny #5637 üzenetére
Minden függőség fenn van a neten! Évekkel ezelőtt összegyűjtöttük őket egy google drive-os megosztáson. 310, 325 -ös topicban benne van a linkje.
szerk:
parancsolj: [link]Elérni, otthonról, böngészőből pedig a belső ip címével érjétek el: pl: 192.168.1.10
[ Szerkesztve ]
-
Bigape
csendes tag
Nekem is voltak gondjaim a firmware frissítés után. A Twonky a TV-vel jól működött, de a NAS menüben lévő három dedikált mappa, Photo, Video, Music üres volt, tartalmat nem mutatott, míg a Filekezelőben és a megosztások között minden mappám látszott és a tartalom is rendben volt. Pintűt dugtam a NAS reset aljzatába, hármat csippant, húsz másodpercig bent tartottam a tűt, majd a NAS újraindulása után gyorsan beállítottam mindent újra, és láss csodát minden működik és a helyére kerültek a mappáim. A TV pár óra alatt betallózta a három mappám tartalmát és mintha gyorsabb is lenne a NAS elérése. A két Androidos Zyxel Drive és zCloud alkalmazást is újra tettem a telefonomon és a tabletemen, villám gyorsan elérem kívülről is a megosztásaimat. Egy próbát megér, a két HDD-n lévő mappák nem vesztek el, bár amíg fel nem állt a NAS paráztam kicsit, mi lesz ha elvész az összes.
Érdekes, hogy a böngészőből való elérés a http://valami.zyxel.me/r51253,/desktop,/login.html -re módosult, amit a böngésző a http://valami.zyxel.me beírása után ajánlott fel...Ki érti ezt, de legalább működik...egy darabig megint.
[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
Igen tudom!
Twonky: megosztott mappa hozzáadása. megmutatom, alkalmaz, és nem történik semmi.
Illetve most végkép semmi, mert a NAS-ba se tudok bemenni!
Illetve böngészőből elő tudom varázsolni a Twonky-t, de ugyan az a helyzet, a mappa hozzáadásánál látom a könyvtárstruktúrát, de mikor kijelölöm mit adjon hozzá nem csinál semmit.Tudom miniDLNA, de mikor a 42. függőséget kéri, ami sehol nincs a neten, feladtam!
Marad a kőkorszaki módszer, NAS-ról PC-re leszed, (legalább jön mint állat), onnan mobilvinyó, az TV.-re rádug, és hajrá!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Tonyk
veterán
válasz somogyipeti1 #5634 üzenetére
Minimálisan FFP vagy Entware a kezdet, utána ha ftp kell, akkor valamilyen ftp kliens, wget, rsync stb. Ezeknek olvass utána. (310, 325-ös topicokban akár) Step-by-step-et szerintem senki nem fog írni.
[ Szerkesztve ]
-
somogyipeti1
csendes újonc
válasz somogyipeti1 #5623 üzenetére
Sziasztok!
Ezzel kapcsolatban senki nem tud segíteni nekem?
-
Tonyk
veterán
válasz edeleny #5632 üzenetére
Nem használtam twonky hál' istennek, de ha a "PC/laptop/mobil látja a megosztott mappákat" az azért lehet mert SMB megosztás. A Twonky meg azért nem láthatja, mert nem smb-t szeretne, hanem fizikai útvonalat. Tehát a nason lévő valós könyvtárszerkezetbeli elhelyezkedést vár. De csak ötletelek, mint mondtam, nem használtam soha ezt a sz@rt.
-
edeleny
őstag
Hátha tudtok segíteni.
A Twonkynak megosztási bajai vannak, voltak. Ezt nem sikerült orvosolnom.
A PC/laptop/mobil látja a megosztott mappákat, a Twonky nem.Aztán jött az uj frimmware, és azóta a webes felületet nem érem el.
A nas326 IP címen ez fogad:
"Not Found
The requested URL /r51209,/desktop,/login.html was not found on this server."Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Levi123
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
A minidlna-t telepítettem, most működik TV is látja, lejátszás működik.
A Twonky médiakiszolgálót letiltottam a webes felületen.
A top parancsnál cpu-t használja a python alkalmazás... keresgettem itt is meg a másik topikban is, volt már téma tudom, van rá megoldás [link]De sajnos ott megakadtam, hogy "Fel kell telepíteni a Tweaks-et (Mijzelf repóban benne van) és azzal el tudod tiltani"
Letöltöttem a "MetaRepository_20181001_arm_015.zpkg" ; "ZYPKG_INFO.tgz" fájlokat.
Ezt a 2 fájlt másoljam be MC-el az ~ffp mappába vagy mit kell ezzel csinálni? Utána milyen parancsot kellene beírni?
Olvastam, hogy a régi hivatkozások nem működnek, így nem szeretném elrontani amit eddig összekínlódtam Most működik a mindlna és TM is amit már frissítettem Tonyk kolléga írásai alapján [link] .
Köszönöm a segítséget!Levi
-
somogyipeti1
csendes újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. FTP-n keresztül szeretnék letölteni automatikusan a NAS-ra. (Levelezés mentés a mail IMAP mappából). Mindenhol kerestem, de nem találtam rá megoldást, csak FTP feltöltés van, de ugye én letölteni szeretnék. Van erre valamilyen megoldás? Esetleg valamilyen program az alkalmazáskezelőben? Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
-
Ba cy lus
addikt
Belső meghajtónak visszahelyezve sikerült lementenem róla az adatokat. De újabb problémák adódtak, miután az új hdd-t betettem. A megosztásnál a régi, benne maradt hdd duplán szerepel. Tehát admin néven van egy admin mappára mutató hivatkozás és admin2 néven is (és ennek a '2'-esnek kellene maradnia, mert előtte is így volt). A kötet az stimmel: media2. Az admin megosztás nem törölhető és nem is módosítható, hogy az új hdd admin mappájára mutasson. Új megosztást admin néven létrehozni nem tudok. Ugyanez áll a music, photo és video megosztásra is, tehát mindegyik duplán van, és ugyanoda, a régi hdd (media2) megfelelő mappájára mutat.
-
Ba cy lus
addikt
A belső meghajtót lecseréltem, most szeretném külső házból külső meghajtóként visszamásolni róla az adatokat, de azt írja a tárhelykezelőben, hogy nem támogatott. Ez hogy lehet? Lehet, hogy a külső ház nem tetszik neki?
-
Ferrari fan
tag
válasz krealon #5617 üzenetére
Igen, ezt tudom éppen ezért érdekes, hogy IP feloldással vannak csatlakoztatva a meghajtók, míg név feloldással pl a Hálózatnál kitallózva az admin mappát a NAS326-ot, el kéne tudnom érni, ahogy eddig is, de még se
Köszönöm a segítséget az új firmware megoldotta a problémát[ Szerkesztve ]
-
Ferrari fan
tag
Bocsánat, sűrű volt a hétvége, most vagyok újra gépelőtt.
Igen erre gondoltam, elnézést ez lemaradt az esti írás miatt, a lényeg a hibaüzenet
Amúgy jött frissítés a NAS-hoz, most rakom fel. Kíváncsi leszek nem e ennek a hiba javítása lesz, mert mióta frissítettem az ezelőtti firmware-re addig működött ez az elérési mód amit használtam, bár inkább windows felé gyanakodom én is, hogy ott lesz a bibi... -
krealon
veterán
válasz Ferrari fan #5615 üzenetére
-
Tonyk
veterán
válasz Ferrari fan #5615 üzenetére
"...
Nem engedélyezett ugyanannak a felhasználónak egynél több felhasználónévvel több kapcsolatot létesítenie egy kiszolgálóval vagy megosztt erőforrással...."Erre gondolsz?
-
Ferrari fan
tag
Szaisztok!
Más is tapasztalta, hogy windows 10 és windows 11 alól se lehet több felhasználónévvel csatalakozni egy windows user alól a nashoz?
Azért fura, mert pár hónapja még ment, aztán a héten vettem észre, hogy a logokat nézném és nem érem férek hozzá az admin mappához (nem volt hálózati meghajtóként csatlakoztatva), hibaüzenetet kapok, hogy egy user alól több felhasználónévvel nem lehet a kiszolgálóhoz kapcsolódni
Ugyan ez PC és Notebook.on is.
A sima megosztásokra van egy user létrehozva korlátozott jogokkal, azzal vannak felcsatolva a hálózati meghajtók ami 5db. Az admin mappát egy külön létrehozott admin felhasználóval érem csak el vagy érném el, értem el eddig, nincs is megjegyeztetve ennek az adatai, míg a másiknak igen.
Újriandítás, meghajtók újracsatlakoztatása, meg volt. -
Santino
aktív tag
válasz Bloksma #5612 üzenetére
Szia!
Tudnál az Entware telepítéséhez leírást vagy linket adni ami alapján sikerült?
Esetleg néhány jótanácsot, hogy mire kell figyelni?
Én is fontolgatom az Entware telepítését a NAS-ra, de még nem szántam rá magam.Köszönöm.
Asus RT-N18U & FreshTomato Firmware 2020.6 K26ARM USB AIO-64K-NOSMP
-
Bloksma
aktív tag
Az elmúlt 2 hét tanulsága amit új nas tulajok figyelmébe ajánlanék: felejtsétek el az FFP-t, használjatok Entware-t.
FFP-vel indultam, mert az előző nas-on is azt használtam. Egyes repo-k megszűntek, mások átköltöztek. Amik megmaradtak, azoknak is gondok vannak a függőségeivel. Rengeteget szívtam, mire sikerült belőni a transmission-t és a minidlna-t. Előbbi ma elkezdett haldokolni (nem töltött, kilépett). Végül felraktam az Entware-ng-t és elsőre megy minden. Frissek a csomagok, karbantartják a repot.
-
passat77
tag
Sziasztok,
egy ideje a Transmission az alábbi hibaüzenetet dobja "invalid or corrupt torrent file".
(Nem minden torrent-re). Mi lehet a probléma? -
Bloksma
aktív tag
Köszi. Egy fél fokkal lett jobb a helyzet:
Updating package lists...
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/s'; wget --no-check-certificate -Nnv 'http://ffp.inreto.de/ffp/0.7/arm/packages/CHECKSUMS.md5')
WARNING: cannot verify inreto.de's certificate, issued by `/C=US/O=Let\'s Encrypt/CN=R3':
Unable to locally verify the issuer's authority.
WARNING: certificate common name `kjas.de' doesn't match requested host name `inreto.de'. -
Tonyk
veterán
válasz Bloksma #5606 üzenetére
én a slacker állományba beleírnám a --no-check-certificate kapcsolót oda, ahol a wget-et hívja meg.
De megnéztem neked:
....
wget -Nnv '$url_/$path_')"
helyett
....
wget --no-check-certificate -Nnv '$url_/$path_')"
[ Szerkesztve ]
-
Bloksma
aktív tag
Sziasztok
slacker -U parancsra a következőt kapom:Updating package lists...
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/s'; wget -Nnv 'http://ffp.inreto.de/ffp/0.7/arm/packages/CHECKSUMS.md5')
ERROR: cannot verify inreto.de's certificate, issued by `/C=US/O=Let\'s Encrypt/CN=R3':
Unable to locally verify the issuer's authority.
ERROR: certificate common name `kjas.de' doesn't match requested host name `inreto.de'.
To connect to inreto.de insecurely, use `--no-check-certificate'.
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/mz'; wget -Nnv 'http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/CHECKSUMS.md5')
http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/CHECKSUMS.md5:
2022-08-12 17:49:40 ERROR 404: Not Found.
FATAL: mz: No CHECKSUMS.md5Ötletek?
-
Tonyk
veterán
Ha belülre rakod és használni is akarod akkor inicializálni kell, tehát formázni fogja. Nem automatikusan, neked kell megnyomni a "nagy piros gombot". Tehát egy szimpla berakástól nem veszik el adat. Kívülre bármikor rakhatod, felismeri és használható. Rendszerhez szükséges adatok azonban belső lemezre kerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla