Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
veterán
Lehet valamelyikhez ez jár alapból.
Ha netán ugoos mellett döntesz szerintem ahhoz is párosítható, de azt majd minjdárt kipróbálomISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Beni2360
Topikgazda
Légyszi használod az OFF gombot ha nem a Zidoo-hoz kapcsolódik a poszt.
Na meg erre a kérdésre van külön topik.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
djnice
veterán
Jah, reszelik a semmit...
Az új Zappiti is nyomja természetesen, mert jobb lesz a kép, a tápegységben ezek szerint AI dolgozik:
"The picture looks cleaner and more stable. There is less noise in the deep blacks resulting in 3D effect with better respect of the color grading especially in the dark parts of the picture. Film grain looks less artificial and the image shows less motion blur."
[link][ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
És a méreg drágán "tuningolt" zappiti?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Beni2360
Topikgazda
Igen lehet de nem 10 mp hanem kevesebb, de bele tekerés is lehetséges videó bitrátával függvényében. Pl van olyan DV REMUX videó amiben semmit nem enged. Sok, mindent lehet programozni a távra. Nálam a fel>le gombok a felirat pozícióját állítja. Egy egész menüsor van a táv beállításra.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gulyasa
őstag
A Zidoo oldalon elérhető leírások szerint:
Tovább reszelgetett Realtek 1619 chip, kétszer akkora ROM (64GB a 32GB helyett), Android 11 (a 3000-en 9-es fut), tudja a wifi AX-et, HDMI 2.1 kimenet (2.0a helyett), viszont kettő helyett csak egy USB 3.0.
Ezeken és a szoftveren kívül más nem nagyon változott - elvileg...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Beni2360
Topikgazda
-
kokokka
őstag
A Dune héj ezer éve ugyan az. Egyszerű mint a faék, de az is igaz, hogy sokaknak ez jön be jobban. A Zidoo szofverileg kiforrottabb, a HT-je szerintem jobb mint a Dune-é, pedig azt most változtatták meg az újabb verzióra. A hálózat kezelése pofon egyszerű, a Dune-el csak szoptam, ez is volt az egyik legnagyobb oka amiért leváltottam. De mondom ismét, ez a HD Pro 4K. Az általad említett típust nem ismerem lehet, hogy tök jó, én nem tudom. A Zidoo borítókezelése nálam hibátlan. Flottul működik sőt, ha jól tudom a Dune nem is tudja azt amit a Zidoo igen : automatikusan teszi be a felmáslot/letöltött film borítóját és automatikusan is tünteti el. Ha pl. lehúzom a HDD-t akkor az azon lévő filmek eltűnnek a HT-ból, de ha visszadugom, akkor újra megjelennek. Nem követem túlságosan de úgy tudom, hogy a Dune ezt még mindig nem tudja.
-
Beni2360
Topikgazda
Üdv!
Hát nem sorakoznak itt a tulajok ebben a kategóriában.
Gondolom már átnézted a honlapjukon a ZIDOO UHD-3000 HIFI készüléket. Itt a 2 HDD tároló és az esetleges HIFI lehet az eltérés és egészen más a menü rendszere.
Habár most már a Dune is kezd a Zidoo médiatárához hasonlót alkotni. Látom tavaly Májusban döntöttél a Dune mellett. A Zidoo-nak a BT távja szuper, nagyon jól programozható. Magadra fogsz szvsz maradni a döntésben.
Megjegyzem, hogy egyes SONY TV-kel voltak összeférhetetlenségi anomáliák.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest