Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Linux kezdőknek
- DIGI internet
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- Apple TV+
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
válasz HUNgabus #4698 üzenetére
Szia!
Ezt az adatbázist használja innen vedd a címeket. Ahogyan ide feltöltik úgy tudja megtalálni.
További jó játszadozást.
Harry Potter and the Deathly Hallows
The Hunger Games: Mockingjay
Fő mappa Pl Az éhezők viadala és abba a két rész[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
HUNgabus
senior tag
sziasztok
egy kis segítség kellene, volt időm játszadozni az x10-el a napokban, és gondoltam "hozzáadok" pár HDD-t a Home Theater 2.0-höz, tök jól meg is találja a többségét a filmeknek, de van pár amivel nem boldogul, pedig az IMDB alapján neveztem át őket,
pl. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 és Part 2
érdekes hogy az 1. rész poszterét tölti le a de a 2. rendeli hozzá,
de ue van a The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 & 2 -vel is,
Tudnátok segíteni hogy mit hogy nevezzek át?
Láttam a neten keresgélve hogy van vmi kézi mód ahol manuálisan meg lehet adni neki a filmet de azt meg nem találom a beállítások közt.köszönöm, előre is
-
tomp
félisten
A fejlesztői beállításokban be kellett kapcsolni a deep sleep módot és így már működik a stand by.
Nálatok ez a kapcsoló be van kapcsolva vagy nincs? -
Beni2360
Topikgazda
Nálam is működik a stand by de reseteltem az openwrt és nem tudom a másik boxról elérni a benne levő vinyót.
Lapiról hozzá tudom adni hálózati helyként és meghajtóként de ugyan avval és semmivel nem érem el a másik boxról. ip/Disk_7A1CC4BA1CC47325 lapiról.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomp
félisten
Hmm!
2.1.14-el nem megy a box Stand by állapotba. Elsötétül a kép de ennyi. Nem kapcsol ki. Bármilyen távirányító gombra azonnal visszajön a kép. Power offra kikapcsol. -
tomp
félisten
Z9S review
Van külön HDR kapcsoló és HDR to SDR picture mód.sazo
Ahogy látom vagy mpeg layer 3 vagy aac a hangsávja amit a box PCM-ként küld ki. Nincs a box saját hangereje lehalkítva? Nekem volt olyan frissítés ami lenémította... -
sazo
tag
Sziasztok!
Megköszönném, ha valaki megnézné a 200 első randi bármelyik eddig megjelent részét, hogy neki a legújabb 2.1.14 firmware-n van-e hang? Nekem az X9S-en semmi hang, valami bugra gyanakszom, mert az Apple TV-n simán megy.
Köszönettel:
Z
-
tomp
félisten
válasz Beni2360 #4688 üzenetére
Mit néztem odabent? Plafont, ajtót, ápoló hölgyeket és az infúziót ahogyan csepeg...
5 flakon infúzió(első héten 7 flakon volt naponta) +3 tasak antibiotikum + 1 flakon vas+ 1 üveg fehérje(ez a 2 csak 1 hétig volt)+ 2 tasak szondatápszer. Fél éven keresztül minden nap.
Ment a youtube is és néztem telefonon tv-t is. Mivel volt odabent mozgó újságos így volt olvasni való is. Amikor kijöttem elő is fizettem 2 újságra 1évre.
Mivel gyorsan és hirtelen kerültem be így fél éven keresztül ment a box a rákötött vinyóval.
Most végeztem 2 filmmel. Mind2 HDR volt. FullHD tv-n tökéletes képet kaptam.
Próbáld meg újra frissíteni. Azaz a meglévőre újból OTA zip update. -
Beni2360
Topikgazda
Na akkor jobbulást és sok sorozatot.
Mit néztél a kórházban?
Már felraktam de a HDR nem jó valamiért.
Az előzőben simán ment a konverzió.
Fakó a kép FHD TV van, nincs bekapcsolva a HDR csúszka de a CE alatt a másik boxban kiveri a képernyőt.
Ha bekapcsolom akkor sincs jó kép.
Ui: Na az egeret levittem és a kicsi nyílszerűre klikk és feljön a navi sáv.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Nálam eddig sem volt komoly bug. Frissítve kb ennyit veszek észre.
A külső BD drive támogatás tetszik. Elég egy külsőt venni az X8-hoz és kész a BD lejátszó. X9S/X10-nél SATA-s is játszik csak az csúnya.
Eddig ha telefonról küldtem át egy H265-ös videót akkor a zidoo player hibásan jelenítette meg. Alul volt egy "VHS" sáv mint amikor meg volt gyűrve a szalag és az alsó sáv meg volt dőlve. Na ugyan olyan volt itt is. Most már hibamentes.
Ha nyomunk egy pause-t akkor bejön a film információs ablaka. Azaz felbontás, kódolás, freki, hangsáv illetve mi a kimeneti állapot. Ez az ablak kikapcsolható.
Az UI ahogyan írtam új. Konkrétan minimál. Eddig ha levittük az egér nyilat akkor ugye akkor szép nagy navi sáv jött be alul, felül pedig a film infója jelent meg. Na ez már nincs.
Menü
Egér nyilat lehúzva ennyi jön be az ott látható lefelé nyílra előjön a vissza-pause-előre gomb. Full minimal.
A Music app 3.1.8-at pedig nem raktam fel mert zenére nem az X8-at használom.Beni2360
huhh Szökés. Hatalmas sorozat. Én így fél év kórház után kedvet kaptam a Doktor House-ra. Hétvégén kezdem is a 8évadot.Szerintem nyugodtan lehet frissíteni.
-
Beni2360
Topikgazda
Egészségedre.
Én meg ledaráltam 3 részt a Szökés 4. évadjából. Szinte már mindent elfelejtettünk.
A rövid beszámolót meg köszönjük de ott még a lista szerint sok mindennek kell lennie.
Az is érdekelne, hogy nem jelentkezik-e valami új gubanc és lehet-e nyugodt szívvel frissíteni?
---------------------
Support CD/DVD/BD SATA and USB optical drive - ez nem semmi nem mintha olyan nagy szükség volna rá de jól jön egy esetleges BD lejátszó meghibásodásánál.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
-
-
tomp
félisten
-
Beni2360
Topikgazda
Az utolsó szerelmem meg már olyan régi, hogy nem is emlékszem az idejére, de ő az utolsó.
Azt meg még nem is láttam és én ki szoktam várni az újdonsággal.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
Topikgazda
-
Beni2360
Topikgazda
Üdv a csapatban.
Hát érdekes mert van aki a legújabbal kapta te meg egy elég régi fw.vel.
Itt lehet válogatni az FW-ből. Nekünk már a legújabb van fent .
Itt a kinti fórum olvasgassál
ZDMC letőltése (KODI fork) Ha kell a beállításokra segítség tudok küldeni kép összeállítást a ZDMC-ről. Ha van fent ZDMC és újabbat akarsz felrakni akkor előbb törőlni kell a régit. Frissítés nem megy.
A gyári beépített lejátszót (zidooplayer vagy externalplayer) nem fordították le magyarra.
Ha valami segítség kell írj igyekszünk mindenben segíteni.[ Szerkesztve ]
-
np1982
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett az új x9s. A kérdésem az lenne, hogy ha jól láttam 1.4.16-os verzió van fent rajta. Érdemes ezt frissíteni? Melyikre érdemes? Kell bármire figyelni?
Köszi -
Beni2360
Topikgazda
válasz trophylaci #4666 üzenetére
mi a különbség köztük? - na erre sajnos nem tudom a választ de van itt aki majd fogja tudni. Ennyire mélyen nem vagyok benne ezekben a dolgokban. De azt tudom, hogy valamelyik eszközömön volt valami gond ja már be is ugrott a projektoron ott volt RBG-re állítva a kimenet és valami nem stimmelt a képpel. átállítottam YCBCR -re és minden OK lett. Na meg itt is olvastam a tanácsok közt ezt a beállítást.
Meg is találtam.[ Szerkesztve ]
-
kiki22
senior tag
sziasztok! Az 1295 es az 1296 os chippel szerelt lejatszok kozott milyen lenyegi kulonbsegek vannak ?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz trophylaci #4662 üzenetére
Igen mostanság nem telepítik fel a ZDMC egy KODI fork. Média tár végett használják és egyéb adodonok végett. Na és a DVD ISO filmekre az van kihegyezve. Egy próbát megér. Ebből indítva is alap állásban a zidoo player indúl.
Akkor nálad valami nincs jól beállítva a quick settings menüben. Nézd át.
Nem RBG 444, henem YCbCr 422 VAGY AZ ALATTA LEVŐ-444. vagy AUTO, kísérletezzél.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz trophylaci #4659 üzenetére
Miről megy a lejátszás?
ZDMC vagy az ExternalPlayer?
Én nem tapasztaltam FHD filmeknél semelyiknél sem akadásokat.-X10[ Szerkesztve ]
-
trophylaci
csendes tag
válasz trophylaci #4659 üzenetére
Elfelejtettem: X9S-ről van szó, szoftver a 2.0.34
-
trophylaci
csendes tag
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy a full hd filmek akadoznak lejátszás közben, a hang nem, csak a kép röccen meg egy picit, a 4K HDR pedig teljesen folyamatos. Hdmi mod autora van állítva , automatic frame rate and resolution bekapcsolva. HDR bekapcsolva. Deep color mode auto, color space mode rgb 444, hdmi range mode 0-255.Már tippem sincs, ha valaki tudna vmit tanácsolni azt előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
marcellp
csendes tag
Nekem is néhány mp-ig szaggat a filmek. Lehet az új verzió bugos (2.0.34). Külső HDD-vel megy, USB 3.0-val. 1080p és 720p video, x264, WEB-DL, másik filmnél VC-1, Remux, 1080p.
Előbbi verzió semmi baja nem volt. -
Gabesz87
veterán
válasz Gabesz87 #4654 üzenetére
Na az 1. Kérdésemre meg is találtam a választ. Fejlesztő brallitasokban kellett bekapcsolni valami yst-t. Talán hülye kérdés, de melyik a jó beállítás uhd-hez: 3840*2160p/60hz?
Köszi, látom közben meg is lett válaszolva :-) mondjuk a Quick settings alatt így sem tette be, de tök mindegy, a advanced settingsnel megjelenítés alatt ott van mind.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Miért van az hogy a HDMI mode alatt nem látok uhd-t (2160p-t) csak 1080p/60hz a max. Erositore van dugva a lejátszó és egy HDMI elosztora csatlakozik a tv illetve egy full hd projektor. Korábban valahogy be lehetett állítani a 2160at de ha jól emlékszem akkor is trükközni kellett valahol hogy megjelenjen. Illetve ha ezt sikerül elocsalogatni, a többit hogy érdemes beállítani: deep color Mode, color space Mode illetve az automatic frame rate? Köszönöm előre is.
-
levior
csendes tag
Az valami bug lehet, ha v2.0.34 nem olvassa be a fájlban levő feliratokat? Nem frissítettem tavasz óta, pár napja, frissítés után jelent meg ez a probléma. Vagy valamit akaratlanul elállíthattam, nem tudok rájönni. Külön fájlban lévő feliratok viszont működnek.
-
Beni2360
Topikgazda
-
Beni2360
Topikgazda
Üdv a csapatban!
Én sem találok sok mindent a 2.1.1 fw-ről itt a fórum oldala. - Ha minden ok akkor ne foglalkozz vele.
------------------------
Állítsd be a ZDMC mint a kodi-t mintha arról játszanál le, mivel vannak olyan filmek PL DVD amit ez játszik le mivel erre van kihegyezve, ( Settings - Playback - Stream player - Nuplayer-nél pipa.) meg alacsony felbontású-bitrátájú filmeknél is a ZDMC indul el.
Az external player lejátszását meg a QUICK SETTINS oldalon kell beállítani, meg van még lejátszás közben elő hívható settings menü is.
-------------------------
tomp - Köszi én nem találtam meg.[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
Sziasztok. Ma érkezett egy zidoo X9S a geekbuying lengyel raktárából, és v2.1.1 firmware van rajta. Meg akartam nézni ez a legújabb e, de én ennél csak kisebb verziószámot találok az oldalukon. Ennek van jelentősége?
-
tomspice72
tag
válasz DroiDMester #4637 üzenetére
Akkor ez még jobb hír, 2szeresen köszönöm!
-
nagyúr
válasz tomspice72 #4636 üzenetére
NINCS áfa se vám se egyéb költség, mivel innen jön a szomszédból EU raktárból!
De gondolkozz el azon is amit PÜ.ben írtam!
[ Szerkesztve ]
-
tomspice72
tag
válasz DroiDMester #4635 üzenetére
+áfa, de így is jó. köszi a tipppet, ez már rendben van
-
nagyúr
válasz tomspice72 #4634 üzenetére
ZIDOO X9S 128.dolcsi Lengyel raktárból ingyenes DPD szállítással 3-4.munka nap alatt megkapod! szóval 36.e ből megvan cakk-pakk!
-
tomspice72
tag
válasz DroiDMester #4632 üzenetére
Na, marhajó. Azt hittem megúszom 30 körül. Most E-great S900 am van. Sztem rendben van, de nem tud 4Kt meg egy-2 dolgot. Tudsz valamit 40-50 ezer körül, ami filmnézésre tökéletes?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz tomspice72 #4631 üzenetére
Látod, látod az alap kérdésedet csak félig írtad meg.
Pontos kérdés leírás egy pontos válasz alapelve.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nagyúr
válasz tomspice72 #4631 üzenetére
hát az pont hogy nem igen lesz jó 4K ra de még FHD.ra se! Már csak azért se mivel nem tud kadencia helyes lejátszást még FHD.ba sem!
Nem hiába kerül annyiba, ha szeretsz mókolni CoreELEC rendszerrel talán életképes egy Amlogic S912.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz tomspice72 #4629 üzenetére
Hát szolgáltatásban mindenképpen van különbség.
Nekem mindkét fajtából vagy vagyis X10 és Amlogic lejátszó 3 db. Képileg meg aki szöszöl az tud felhozni érveket.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomspice72
tag
Sziaisztok!
Tud valaki abban segíteni, hogy képminőségben van e lényeges különbség a Zidoo 9 vagy 10 sorozat és a Beelink Gt1 ultimate vagy X92 Amlogic között. Mert árban 3szoros.
Köszönöm!
-
Beni2360
Topikgazda
Nem igazán tudtam jól beállítani és nekem kemény volt a hangja. Ez a DENON ég és föld. Az effektek nem csak a sr-ből jönnek hanem a 2 frontból is. Na de ez a múlt.
A fiam 72-s és két unokám meg 18, 24 évesek.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
TIT
veterán
válasz Beni2360 #4615 üzenetére
Nekem se volt még ilyen gond és nem is érdekelt annyira,azért nem néztem meg másik progival.
Tudom,hogy X8-ad volt.
Az Onkyonál nem tudtad a surroundok hangerejét állítani?
Sok egészséget,én csak 46 vagyok de ez is sok,de 26-nak nézek ki.tomp: Köszi akkor azért volt jó pc-n.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Az még hagyján de több mint 50% többe kerül.
A honlapon még nincs semmi hivatalos ezekről.
Vagyis nincs a felsoroltak közt.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomp
félisten
válasz Beni2360 #4619 üzenetére
Z9S and Z10 with specifications and first pictures
1296-os SoC és Android 7.1
Viszont érdekes, hogy Dolby Vision-t nem írják. -
Beni2360
Topikgazda
-
arn77
aktív tag
Z9S, Z10 képeket láttátok? Jókor vettem az X10-et.
-
Beni2360
Topikgazda
-
tomp
félisten
Ha nem teljesen HW barát a kódolás akkor okozhat gondot. PC-n a lejátszó az ilyen esetet megoldja szoftveres erővel. De itt a media player hardveresen dekódolja a filmet. Ha nem 100%-os akkor biza kijön a hiba.
Nálam olykor be-be akad a 4K de olyankor tudom, hogy elérkezett az idő. Újra kell indítani a szolgáltatós csoda modemet mert egy idő után már nem stabil az ac-s wifi.Beni2360
Több mint 2x annyit leéltél már mint amennyi én vagyok. 27
Isten éltessen még jó sokáig!
Én a 27. születésnapomat kórházban töltöttem infúzióval+orr szondával(szonda táplálás) sőt még a névnapomat is. -
Beni2360
Topikgazda
Hát ilyen nálam is tömbszőr előfordult de mivel nem tudok mit csinálni nem foglalkozok vele.
Ha vissza olvasol volt az elején amikor X8-m volt, filmenként 1x megtorpant a lejátszás és senki nem tudta miért. Aztán volt, hogy sokáig semmi majd újból. Január óta van az X10-m és ott is előfordult már egy párszor.
------------------------
Mint írtam nem a lejátszó a ludas. Hivatalosan milyen formátumú anyaggal lehet etetni? Tehát ha megelégszünk a "kölcsönzéssel" és nem megfelelő a minőség akkor adott a lehetőség vásárolni BD filmet egy jó minőségű lejátszóval. Azért nagyon nincs szaggatás mert ott valami baj van.
Igen szeretem de ilyen afférral együt tudok élni.
Az ONKYO meg azért lett lecserélve mert nagyon erős volt a dinamikája meg a beszédhang nem volt megfelelő a hallás sérült füleimnek.
Ez a DENON már érthetőbb beszédhangot ad és tudom szabályozni a háttér hang erősségét.
Azért ma holnap 70 leszek.[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
-
Beni2360
Topikgazda
Gondoltam ennyi elég mert csak 1 valami miatt csinálhatja - Na úgy látszik akkor tudod a választ.
Én nem nagyon szoktam ilyenekkel foglalkozni mert akkor eszembe jut, vagy 30 éve ültünk a szuper VHS magnó előtt és bámultuk az agyon másolt kiabálós filmeket. És fel nőt a fiam és én is megöregedtem.
Sosem értettem, hogy egy ajándék lónak miért nagyítózzák a recés fogát, meg az elmosódott füle hegyit.Evvel nem akarok senkit megbántani de ennyire maximalistának nem szabadna lenni.
Mindenki maga dönti el, hogy milyen árért vesz média lejátszót és mit néz rajta.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Bocs de azért régi motoros létedre több adatot adhatnál.
Mivel, mikor, milyen körülményeknél (felirat), minőség, stb.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
TIT
veterán
Miért szaggat a film pár mp.-ig?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Bazijoe73 #4603 üzenetére
Nálam ac wifivel 25-75 ig változó. Mostani. De én inkább NAS-ról másolok rá. Csak azt nem értem, hogy olyankor miért csak 12-16 MB/s közt van a másolás vezetéken vagyis lapiról kiadva a parancsot.
[ Szerkesztve ]
-
Bazijoe73
senior tag
Na megoldottam. Ti mennyivel tudtok rá másolni?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
Beni2360
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest