- ASUS routerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwaren
tag
válasz
#41133696 #4257 üzenetére
Csak egy tipp, próbálj a videó tartalmához közelebb álló kulcsszavakat és leírásokat adni (ezzel én is mindig mellényúlok
). De ha sikerül, akkor igen csak jó lehet. Pl volt egy videóm amit 2015 november végén töltöttem fel. Novembertől július végéig csak 526 megtekintés volt rajta. Valahol július elején elég sok videó tag-jéhez és leírásához nyúltam hozzá (vigyázni kell, mert ez visszaesést okozhat). Ennél jól sikerült a dolog és mostanra 23.000 megtekintésnél tart.
És nem használtam se clickbaitet se félrevezető leírást vagy taget
-
nickwaren
tag
válasz
#41133696 #4255 üzenetére
Grat a sikeredhez
Én nem hinném, hogy a szerkesztés nélküliség volt a probléma. Én is így raktam fel 1500 videót, max intro + outro kiegészítéssel. Lehet a rossz kategória választás miatt figyeltek fel rád vagy még esetleg a tag-jeid is megtévesztőek voltak. Tényleg a leírás részt szándékosan nem használod?
-
nickwaren
tag
válasz
#41133696 #4238 üzenetére
Aha, akkor marad a megszokott szöveg nekik: Te nem érted mi történt, mert mindent megteszel az irányelvek betartásáért, blablabla
túl sokat úgy se írhatsz nekik (egyszer próbáltam, még jó hogy nem tudtam nekik elküldeni XD), mert korlátozott a karakter mennyiség
Egyébként ti kapjátok rendesen az értesítést emilben a feliratkozókról?
-
nickwaren
tag
válasz
#41133696 #4236 üzenetére
Hali, ha meg van a videód linkje mentve, akkor meg tudod nézni, hogy miért törölték, mert ők konkrétan neked nem írják meg (régebben én is kaptam vagy 2 ilyet), viszont a lejátszó felületen megmutatja, hogy miért törölték.
Bár szerintem nem volt jó a cím választásod, túl sok ilyen vagy nagyon hasonló szerepel a rendszerben és gyanítom, hogy a robot csak a címet nézte és a felhasználót már nem - bár ma YT-on már az se biztosíték.
Egyébként korrektek szoktak lenni, volt olyan videóm amit visszaállítottak, volt amit nem, de az állapotom mindig visszaállításra került.
-
nickwaren
tag
válasz
trialboj #4200 üzenetére
Nem igazán, folyamatos volt a csökkenés a hónapok alatt
Valami nagy gáz van egyébként a rendszerben, már nem a megszokott YT sírás megy a problémák miatt, egyre többen abbahagyják és már PDP is egyre többet beszél erről. Mondjuk, vicces, hogy még őt is leszarják a YT-nál.
-
nickwaren
tag
Sziasztok,
esetleg valaki tudja arra a választ, hogy egy videó CPM értéke miért csökken a nézettség növekedésével? Itt most nem arra gondolok, hogy mert olyan országból jön a nézettség ami keveset fizet a reklámért, hanem adott országból érkező CPM-e csökken le. Pl Magyarország februárban még 5 $ volt most meg 3 (de volt 2 is) USA 14 - 7, Németo 22 - 9. Eddig nem találtam rá értelmes választ, bár az is igaz, hogy mostanában a YT rendszerében amúgy se sok mindenre van értelmes válasz. A stat adatok már rég falsok.... +teljes fejetlenség a fejlesztésekben...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest