Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz MadGame #10464 üzenetére
Egyszerre? Úgy próbáltad már hogy mobilon használod nem a lakóhelyeden és otthon közben használja más tévén ( egyszerre)? Engem nem zavar az előzmények keveredése ( a feleségem tök mást néz mint én) a lényeg, hogy tudjam legalább két eszközön egyszerre használni. Kösz előre is a választ.
-
Imi1981
veterán
Ha te is Apple-nél fizettél elő akkor ugyan ezt javaslom [link] . Nem szabad Apple-n keresztül előfizetni mert nagyon sokkal drágább úgy.
Más téma. Aki esetleg egyéni csomagot használ az tudja egyszerre két eszközön használni?nem szakítja meg az egyiket ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Farkassacred #10446 üzenetére
Tudom mert direkt gépen fizettem elő még anno csak most elfelejtettem, hogy az Apple még rá szeretne pakolni az árra és iPhoneonon néztem a youtube alkalmazásban. Nem tudom van e olyan aki Apple-n keresztül fizet elő youtube-ra mert ez nagy lehúzás. Durván sokkal többe kerül mint egyenesen Googlenél előfizetni.
Amúgy se szeretem az ios-t és már alig várom, hogy vissza váltsak egy felső kategóriás androidos mobilra. -
Imi1981
veterán
válasz Farkassacred #10439 üzenetére
Magyarországon. Bár céges wifin. Megnézem mobilneten.
Mobilneten is ennyit mutat és munkatársamnak is. Nem értem mi van.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Most még több lett [kép]?Délelőtt még 5990 Ft volt.
-
Imi1981
veterán
Én se látom az előfizetés megszüntetését. Szuneteltetés van 6 hónapig [kép].
Nem jó helyen nézem? -
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
válasz Oldman2 #10260 üzenetére
Működik de szerintem elírtad ebben a hsz-ben. Nem ?t=1344 hanem &t=1344 a vége. Az első válaszodban lévő linken néztem meg a link véget és ott láttam. De működik úgyhogy köszönöm!
Fred23
Mobilon asztali nézet youtube használata nagyon kényelmetlen és idegesítő! Főleg iPhone-on. Ráadásul mindig az alkalmazást akarja megnyitni és nem a böngészőben. Link végére a kiegészítés kényelmesebb. Persze PC-n a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Hogy lehet úgy megosztani egy videót, hogy ne az elejétől játsza le annak akinek megosztom hanem ahonnan szeretném például 1perc 20 másodperctől?
-
Imi1981
veterán
válasz toto0569 #10231 üzenetére
Igen nagyon idegesítő . Most felraktam a smartube alkalmazást és ezzel jó. 4k-ban megy és tökéletesen! Csak ebbe nem szeretnék bejelentkezni mert ki tudja mi csinál az adatokkal. Meg hát van youtube prémium előfizetésem és a gyári youtube alkalmazás kényelmesebb. Nem tudok mit tenni mint várni hátha javítja egy frissítés. Addig használom ezt a smartube alkalmazást. Netem tökéletes 1000/1000 megabites és 80 GB-os 4k Dolby vision filmek is simán mennek helyi hálózaton wifin. Szóval most már tuti a youtube appal van gond nálam és csak android / Google tv rendszeren.
Kösz az infót! Legalább tudom, hogy nem csak nálam fordul / fordult elő ez a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz toto0569 #10229 üzenetére
Most próbáltam és nem lett jó hiába kapcsoltam ki azt a valamit routerben. Nekem PC-n is jó pedig egy régebbi HP-800-G1-MINI PC. Csak android tv és Google tv rendszeren csinálja. De tcl tv fórumon érdeklődtem másnak jó úgyhogy nem tudom mi lehet a gond. Ha frissítés hiba lenne akkor másnak is rossz lenne. Most kipróbálom, hogy leállítom a qbittorrentet hátha.
-
Imi1981
veterán
válasz toto0569 #10227 üzenetére
Azóta se lett jó? IPhone 13 pro és samsung s10 plus mobilon is jó ugyan azon a wifin. Csak android tv boxokon és Google tv rendszerű tcl tévén és fire tv 4k maxon amin egyedi android tv fut csinálja ezt a hülyeséget és ma kezdte. Routerben kikapcsoltam most valamit ( xiaomi ax3600 router) ami szerintem eddig nem volt bekapcsolva majd most tesztelem. Remélem rendbejön mert sokat youtubeozunk és prémium előfizető vagyok.
-
Imi1981
veterán
Nálatok nem akadozik és megáll a kép youtubeon ? A hang megy tovább csak a kép áll meg. Itthon minden android tv és Google tv eszközömön ezt csinálja ( még fire stick 4k max gen e-n is) ! Valami elhibázott frissítés vagy máshol keressem a hibát? IPhone -on ugyan azon a wifin semmi probléma.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Sajnos mostanában mindig később kapok fizut (mostanában 10-e körül régebben 5-e körül kaptam) és ugye nem tudja levonni a pénzt időben a youtube a prémium előfizetést . Tudom kéne rajta hagyjak előre de mindig elfelejtem. Megoldható az, hogy például minden hónapban 12-én keljen fizeti a havidíjat mindig figyelmeztet, hogy nem tudta levonni és ez idegesítő. Persze mikor utalják a fizut akkor le vonja egy idő után de én időben szeretek mindent fizetni. ?
-
Imi1981
veterán
Ebben a pillanatban levonta! Akkor többször próbálkozik bizonyos időközönként. Akkor már nem aktuális az első kérdésem!
-
Imi1981
veterán
Vagy próbálkozik még pár napig? 12-ig van így prémiumom azért kérdezem. Vagy egyszer elutasította akkor már csak tartalék kártyával lehet fizetni?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Sajnos ebben a hónapban jóval később kapunk fizut és nem volt pénz a kártyámon így nem tudta levonni a prémium előfizetést! Most utaltam a kártyára de persze manuálisan nem lehet indítani a levonást és mindenáron tartalék kártyát akar rögzíteni amivel fizetem. Hogyan tudnám most a saját, eddig is beállított kártyámmal fizetni? Egyszer elutasítja és akkor már többet nem lehet?
Köszönöm előre is a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Gubek-Einste #7586 üzenetére
Köszi! Nem voltam biztos benne mert apple termék és a youtube meg Google.
-
Imi1981
veterán
válasz Gubek-Einste #7582 üzenetére
Annak mennyi a havidíja? Mert nem találom. Mindent írnak de havidíj árat nem.
Ja és apple tv - n futó youtube-ra is érvényes? Természetesen ott is a Google fiókommal belépve.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Youtube prémiumon előfizetésen gondolkodom de érdekelne pár dolog. Ha én előfizetek akkor ugye az én Google fiókomhoz kötött és így csak én Google fiókommal bejelentkezve reklám mentes ugye? Szóval feleségem már nem nezhetné reklám nélkül az ő google fiókjával? Nem lehet valahogy bevonni még 1 gmail fiókot? Mindketten biztos nem fizetünk elő rá mert az már sok lenne (így is sok kicsit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...