- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Windows 10
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vártam ezt a kérdést.
Erre nem tudok neked válaszolni de ezt tudom hogy ezelőtt 20 évvel is volt televíziózás és internet.
És megéltek.
Emlékszek a legeslegelső film közbeni reklámra valamikor nagyon régen, a Dallas ment és félidőbe beadtak egy rekléámot.
Dermedten ült a család és szt hittük valami adáshiba, de nem. És azóta csak reklám.
Az állatos és természetfilm csatornákat is megutáltatták sok emberrel-
Elkezdek nézni egyet, kezd érdekelni, 5 perc múlva reklám, majd előzetes a csatorna músorából, majd a csatorna saját reklámja, kb. 5-6 perc. Azt se tudom, mi az eredeti és már melyik a reklám és a promó.
Adjon reklámot. Ne film közbe, adjon előtte 10 percet, utána 20-at.
Ezért átszoktam a netes videóportálokra és jelenleg ugyanitt tartunk.
Én undorodok ettől.
2 éve mentem a reumakezelése az egészségházba, megállítottak hogy egészségügyi felmérést végeznek, 2 perc az egész.
Óvatosan megkérdeztem, ez ugy nem jár semmivel, nemnemnem, hogyképzelem?
És én hülye balek a végén megadtam a telefonszámomat mert hogy ez kell a statisztikához.
Fél év volt mire a végén már ordítva a telefonba le tudtam rázni az utána következő reklámhadjáratot.
Hívtak hetente, bombáztak sms-be.
Menjenek a jó éde q...a anyjukba.Oldják meg úgy mint a jogdíjakat meg a cd korongok árába beépített adót.
Minden internetelőfizetésbe tegyenek be valami összeget amit szétosztanak vagy nemtudom de ez ami ömlik az emberre mindenhonnan ez számora undorító.
Lehet egy fiatal ebbe született, annyira természetes neki mint a levgővétel és oda se figyel rá.
De engem iszonyat irritál.
Telefonon azt a játékot ami nem indul el netelérés nélkül, azt azonnal törlöm.
Ami elindul azt meghagyom és hála a Xiaominak, natívan tiltható a netelérés.
Ugyanaz a játék nálam reklámmentes, az asszony percenként végignéz egy kikapcsolhatatlan és átugorhatatlan videót.
Példa, az ABC nevű játék a promóvideóba reklámozza a DEF nevű játékot.
Asszony letölti, elindítja és 10 perc múlva a játék reklámozza az ABC nevű játékot.
Ami már megvan, én ettől agyf...t kapnék, de ő még tolerálja.
És az összes ilyen telepakolja az értesítési sávot, kimászik a zárképernyőre is, akkor is dolgozik a háttérbe ha meg sincs nyitva, múltkor 39 ilyen reklámértesítés figyelt.
Menjenek a fenébe.
3 éves Viber appot használok, ha nem fog már menni akkor nem lesz viberem.
Mert az asszony naprakész vibere orrba-szájba szórja a promót, a matricacsomagokat, a celebhíreket, a nívón aluli reklámokat, legutóbb már szakiparosok hirdetéseit is.
És a poén, NEM tudod törölni! Csak elrejti 30 napra. Bingó.
Éljenek meg ahogy tudnak, engem se kérdezett senki amikor 2 hitellel és két kisgyerekkel 8 hétre kiestem a munkából hogy miből éltem addig.Bocs a hosszúért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest