Hirdetés
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz tordaitibi #6817 üzenetére
"Minden internetelőfizetésbe tegyenek be valami összeget amit szétosztanak"
pont olyan utálatos lenne, mint az üres adathordozókra kivetett jogdíj, mintha mindki torrentezne.
Most ugyanilyen szar, hogy csomagban kell venni a tévéadókat, sőt ha nem veszel tévé és telefon előfizetést, akkor drágább a net mint a három együtt...stb53 vagyok, ugye majdnem ingyenes volt a tévé, de pont olyan szar is volt. Nincs ingyenebéd, valamilyen formában megfizeti az árat az ember. SOkkal korrektebb árak vannak netflix, spotify, YT mintha cd-t kellene venni, magnókazettát, videókazettát. Gondolj bele, 2-3 videókazetta kölcsönzési díjjáért ott a komplett netflix vagy hasonló. Vagy egy negyed cd áráért egy zenei előfizetés stb. Mindezt mondom úgy, hogy semmire nem fizetek elő, egyelőre, pont YT családira tervezek mostanság.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
batyuska100
senior tag
Ha lenne valami letölthető adblocker telefonra, az én életem is boldogabb lenne. (ha létezik ilyen, akkor kérem a linkjét ) Engem is hihetetlenül irritál, hogy nyugisan nézek egy YT videót, jönne benne valami érdekes rész és bumm, reklám. Telefonon nagyon ritkán szoktam internetezni, főleg azért, mert csak itthon vagyok netközelben, itthon van gép.
-
Márton
nagyúr
Ugyanígy vagyok a tv-vel..
A 100 csatornából max 10 érdekelne, de azok nézésétől is elveszi a maradék kedvemet a sok -műsor közbeni- reklám.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest