-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajos75
senior tag
-
kabar
senior tag
-
-
anarchic
tag
Nem árt megnézni melyik profilt használja az adott TVhez.
Nekem meg a H264 et is kódolja H264-be.
Az én TVm Opera TV profilt nyitja meg az meg átküldi a HTML profilba mintha egy sima böngésző lenne.
Míg samsungom volt nem volt baj a ezzel
Emiatt tervezek venni egy Alma TV 4et maga a 4K miatt is."/volumex/@appstore/Plex Media Server/Resources/Profiles"
etc..
-
Baliboy1979
csendes tag
A csr es a key fileok megvannak. De szuksegem van egy domain certificatere amit no.ips domainre szeretnek valahol beszerezni. A kovetkezo lepesben arra lenne szukseg a leiras szerint. Tobb oldalon is probalkoztam free ssl certificatet generaltatni de ebben nem jarok sikerrel. Ezt a Let's Encrypt-es dolgot csinaltam meg de semmi valtozas. Sir a nem biztonsagos oldal miatt a bongeszo.
[ Szerkesztve ]
-
itanczos
senior tag
Szerintem ez: Fractal Design Node 804
[ Szerkesztve ]
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim (ha van): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
DewiL
senior tag
Ilyenre: Define R5 Blackout Edition váltotottam, amibe 8 disk is fér, igaz más méret kategória, de nekem bevált.
A lentebb(fentebb) említett Node 804-et is néztem, de végül nem az lett.
"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."
-
Zizi123
senior tag
Nekem webesen csinalja, amikor telepitene a Disk Station szoftvert a merevlemezre.
Mindegy, hogy en toltom le, es tallozom be neki, a *.pat filet, vagy O tolti le, akkor is ez a hiba.Kivettem a HDD-t, es W10 alatt toroltem az osszes particiot, azt is probaltam mar...
Az elso inditasnal felugrik az ablak, hogy "Beállítás", megcsinalja a 2db particiot (1x2.4Gb es 1x2Gb).
Ezutan amikor telepitene a Disk Stationt, akkor all le.Azt sem tudom, hogy a particiokat hogy kellene letrehoznia. A 3. particio lenne a maradek a HDD-n?
Vagy mar a 2. rosszul jon letre, es nem 2Gb-nak kellene lennie, hanem az lenne a maradek a HDD-n?Probaltam mar SSD-re, probaltam HDD-re.
Probaltam AHCI-val. (mindjart megprobalom Legacy-ban)Sajna tobb otletem nincs
Az gondolom nem lehet gond, hogy nem a gyari proci van benne, hanem a Celeron Xeon-ra lett cserelve, es 16Gb RAM-ra is bovitve lett
[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Erdekes, mert 2 embert ismerek, akik tomegesen adtak el ilyen MicroServer Gen8-at, es regebbieket is, amire Xpenologyt is telepitettek, mind a 2 hulyen nezett ram, hogy milyen PID & VID-rol beszelek.
Sooot eljott, hogy megmutassa, hogy hogy is kell csinalni, es ugy ment el, hogy O ilyet meg nem latott, mert ennek a Gen8-nak a testvereire O siman felrakta azokat az image-eket ,amiket nekem is ideadott.
Azt sem tudta, hogy mirol beszelek a PID &VID-el.
Meg megnezem a halozati kabel cseret is, hatha... -
-
itanczos
senior tag
sudo su
?
A sudo az ideiglenesen root joggal futtatja a paraméternek megadott alkalmazást.
A su pedig egy root shell-t indít. Simán a su is elég.[ Szerkesztve ]
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim (ha van): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
itanczos
senior tag
-
Neked lehet. Én viszont nem vágom tán ennyire sem a linuxot, ezért nekem egyerűbb a GParted.
(#11786) llacee
Néhányszor már le lett írva, hogy a Synology Soft Raidet használ, épp ezért még az alaplap által támogatott hardweres Raid sem javasolt.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Baliboy1979
csendes tag
Probalkoztam kozben. Egy Dell Latitude D630-ra siman felment a dsm 6os. Ez 2007es gep es csak ahci mod van benne ami ezek szerint eleg.
-
MrSealRD
veterán
Ezzel két problémám van egyelőre. Az egyik, hogy ha valaminek kéne a 8080-as port és nagyon, de nagyon nem tudom kikerülni akkor problémás, hogy ez a controller meg szépen ráült már... De talán erre nem sok esély van.
A másik, hogy az összes ilyen tutorial videó/blog szépen mutogatja, hogy így portok meg úgy portok...aztán pik-pak meg minden. Én meg: ???Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest