-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz #56573440 #9591 üzenetére
Ehhez én sem tudok mit hozzá tenni. Na max annyit, hogy én anno 2 db 250 GB-os Raid 0-s lemezről húztam át az adatokat 1 db Basic (alap) lemezre. Aztán a kislemezek ki, a nagy meg átkerült az első fiókba, ennyi.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
fsdb
aktív tag
válasz #56573440 #9591 üzenetére
Kötet létrehozva alap.
File stationban próbáltam elérni, jogosulatlan hozzáféréssel kirakott kezdő képernyőre, nagy nehezen be tudtam lépni, proci memória majd 100%-on. Leállítás, azóta zörög a vinyó. Egy ideig szerintem most hanyagolom. Csak egy kis fogyasztású gép transmissionnal fontos dolgok nélkül. Ha rajtam lesz a mókolhatnék újra rakom. Próbáltam ez alapján, Upgrade to bigger HDD for one bay model. Az Acronis True Image-nél volt a rendszer partíció, swap, meg az adat partíció után némi üres partíció, gondolom a rendszer magának hozza létre inkább nem szórakoztam vele. A Clonezilla meg ment vagy fél napot mikorra rájöttem rossz verzió lehet mert fél úton elakadt olyan 4-5 óra után gyanús volt ugyanaz a mozdulatlan képernyő.
Várok még vele egy keveset hátha leáll, és megnézem mi lesz vele.[ Szerkesztve ]
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest