-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #24721 üzenetére
igen, jól érted, be sem kapcsol gyakorlatilag. biztonsági mentésem meg nincs, 4x4TB lemez van bent és még nem néztem utána sajnos, hogy csak a rendszert magát hogy tudom kimenteni (meg nem ártana, a fájlok se kotlanának meg, de arra nem lesz helyem máshol).
a régi és az új lapon (közben maradtam egy hasonló integrált CPU-nál, majdnem azonos kiépítéssel) egy vezérlő van, ezen lóg a 4 sata HDD, illetve egy miniPCI bővítőben van még 3 sata slot-on, ezen lóg egy SSD puffernak. ez utólag került be, bízom benne, hogy a sorrendiséget így nem fogja megzavarni a csere.
#24720, varmi2
rendben, köszi, akkor jól értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FC25 PS5 játékszoftver
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest