-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
zsolt20 #21635 üzenetére
Nekem is olyan alaplapom van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Igaz évekkel ezelőtt vettem, akkor még kisebb teljesítményű volt tervbe véve, de belefutottam ebbe, megvettem és azóta is nagyon jól teszi a dolgát. Igaz Plexet nem használok, de csak nem terheli meg annyira, hogy probléma legyen.
DSM verzióban leragadtam a 6.1.7-15284 Update 3 frissítésnél (DS3615xs), mivel számomra tökéletes, utána se néztem, hogyan frissíthetném (nem ajánl fel újabbat).
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest