- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Batch programozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP telefonálás
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
"Sikerült a BIOS update? Mert akkor mennie kell a 6,1,7-nek is.
A másik kérdésem, hogy a PCI SATA kártya SIL3114 látja a syno? Mert nekem az viszont nem jött még össze."Sikerült a BIOS update nagy nehezen.. fel kellett tennem egy 2010-es biost utána engedte a 2011-es legfrisebb verziót..mikor ez felment nagyon örültem ! Mivel egyből indult a 6.1.7 aztán mikor elindult akkor láttam hogy cumi.. mert az 5.2 ismerte az összes 6 HDD-t a mostani meg csak ami az alaplapra van kötve azaz 2db-ot.. erre írtátok itt hogy le kell tölteni az extra.lzma és ezt OSFmount al belevarázsolni a bootloader-be , na ezt még nem sikerült kipróbálni, mivel a gép szüleimnél van..oda csak hétvégén megyek ha jó lesz vagy te valamire jutsz jelezd de nekem is SIL3114 van
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office