Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
raptorkax #624 üzenetére
ezért irtam a cikkemben is, hogy a teszteknél egy kaptafára irják a cikkeket és megemlitik azt ami a PR szövegben mutatnak, de az adatokat nem ellenmörzik le , hogy valoban ugy van e ahogy mondják.
Itt is hogy lehet fizetni az orával, igen, csak azt nem részletezték, hogy nem minden bankkal és nem mindegy, hogy egyböl vagy valamilyen trükkös megoldást kell hozzá használni. -
raptorkax
csendes tag
válasz
Predatorr #621 üzenetére
Ezt a topicot úgy találtam már csak meg, hogy meg volt az óra és beírtam az óra nevét meg h erste xiaomipay és kijött a topic. De mivel hivatalos oldalakon is fent van ezért nem erre számítottam (mint mondtam mastercard.hu-n) is fent van Erste oldalán és Otp oldalán is fent volt.
-
válasz
skyrush7 #622 üzenetére
nekem is az ora és az alkalmazás is csak KNH-t ir mint választhatót, de ha jol tudom curve alkalmazással be lehet tenni bármelyiket, tehát közbe kell iktatni ezt a curve szolgáltatást és akkor egy minden otp, erste revolute.
Bár jobb lenne ha menne ilyen extra kitérő nélkül is.
-
raptorkax
csendes tag
Szia, már nem tudom megnézni, mert ma küldtem nem rég vissza, de szerintem igen, mivel próbáltam frissíteni, de azt írta naprakész. De otp-m nem volt szóval azt nem is tudtam megpróbálni. Erste,K&H,Raiff-ot,Revolutot, próbáltam, csak K&H-t adta hozzá, de ott is valami hitelesítés kellett volna még neki, de az se sikerült, mert sehol semmit nem kért.
[ Szerkesztve ]
-
raptorkax
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy Xiaomi Watch s1 Moon White-t Alzától, de sajnos csak azt írja k&h támogatott, se Erste, se Revolutot nem fogadja el, bár igazából Raiff kártyával használnám, de azt se fogadja el. Néztem pár országot, de egyiket se találtam meg azoknál amiket néztem. Interneten, otp meg biztosdöntés.hu vagy mi, meg Erste oldalán is kint van, ill. mastercard.hu webjén is fent van, hogy elvileg Erste/otp-nek működnie kellene, otp nincs, de Erste-t megpróbáltam, az se ok. Alza a gyártóhoz irányított, egyenlőre nem kaptam még választ. De valamilyen megoldás van esetleg? Köszönöm. Azt írja, hibás számlaszám, próbáljam meg egy mastercard-al, gondolom itt fordítási hiba a számlaszám = kártyaszám akar lenni, de mastercard-os kártyával próbálom és nem fogadja el...
Esetleg ötlet? (Ez Mi Fitnes app) próbáltam hogy töröltem, majd Zepp Life és a sima Zepp-et is letöltöttem, de ezek azt jelzik, hogy ez az óra nem kompatibilis, tehát csak Mi Fitnes-re tudtam társítani, itt meg csak k&h van :/
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Van egy S1 active órám, a MI Fitness appban a 'Bejövő hívások: KI' állásban van. Mégis ha hívnak jelez az óra. Tegnap reseteltem emiatt, de ugyanúgy csinálja rezeg, ha bejövő hívás van. Milyen beállítást tudok még megnézni, hogy ne jelezze semmilyen szinten a hívásokat?Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
spiky03
veterán
Másnál is van olyan, hogy a appal nem szinkronizál remdesen az óra?
Mert nálam pl az alvás az decemberben csak 2 nap van.
Az órán közben meg minden nap mutatta, hogy mennyit is aludtam.
A lépések meg a pulzus az van minden napra.SuperHeRo
-
user26
senior tag
(szerinterm az "első" generációs fitt, aktiv órák nem teljesen voltak kifforva ezekre a dolgokra, idő + szofver frissítés, csiszolás javíthat gondolom ez, de mivel már nem támogatott, mert olyan gyorsan jön új, és újabb modell ebből kifolyólag érdemessebb váltani. Rengetek funció csak marketing, esetleg olyan gyártónál is érdemes nézelődni, ahol évek óta erre specializálódtak, felételezhetően érezhető a különbség )
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
válasz
Predatorr #609 üzenetére
mivel nekem nincs más orám csak az S1 ,ezért ahogy te is irod, hogy neked se volt rajta semmi adat, akkor gondolom, hogy neked sem az edzéseddel vagy a kondiddal volt a probléma.
Ha az ora a piros zonában érzékel fuggetlenul attol, hogy most valos vagy nem, akkor is kéne kalkulálni a VO2maxot. mivel elérte azt a szintet , hogy a maximum zonában érzékel , hozzá tudja párositani az SPO értéket is, tehát nem értem, hogy miért nincs jelzés. -
user26
senior tag
válasz
Predatorr #609 üzenetére
Értelek, köszi az infót. A sport funckiók nem érdekelnek az órán, csak tudja az órát és NFC fizetés. Semmi más dolog nem érdekel az órával kapcsán. Fürdeni leveszem (alap) vízálló, nem vízálló tök mindegy, alatta a kéz izzad, meg kell mosni
Aludni nem alszok vele, mert alvás közbe zavar, főleg ha fel-fel villan, meg kényelmessebb is óra nélkül aludni szerintem. Sport statisztikákat mérni, monitorizálni biztos jó dolog, de nem vagyok sport ember
Szöveges üzenetet olvasni rajt, vagy írni, amelyik okos órán lehet szép és jó funkció, de 10-ből 9* a zsebbe nyúlók a telefonért. Telefonálni róla, egyszer próbáltam, hát vicces volt
Aki nézte a Knight Rider -t tudja miről beszélek. Na meg pl zárt helyen szerintem elég ciki, egy beszélgetés főleg ha tartalmilag semmi extra dolog nincs benne... Zene hallgatás óráról bluetooth -n kersztül na ez gyakorlatba jó dolog, ha nincs iterferencia és nem kell perceket vakaródni, hogy párosodjon, elinduljon
Ja + szerintem ami a divat/trend, hogy spoti/youtube music, egyéb online podcast favorit megoldás, mint zeneszámokat letölteni, felmásolni
Viszont rá nézel és látod mennyi az idő + dátum, na ez fsza + lehet fizetni nfc-vel kényelmes. Saját vélemény! Senkit, semmit nem bántok, nem sértek meg!
Nyilván más környezetben más a vélemény.
Lényegében én csak azért érdeklődtem, hogy létezik-e nagyobb számlapos (fizikia méretben) okos óra.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Predatorr
őstag
Szép és elegáns az S1, csak ne vedd meg.
repvez: "többször is edzettem ami több mint fél orás volt"
A magas pulzus csak azt jelezte, hogy ész nélkül hajtasz. Én 1+ órás futás/erősítés/futás kombókat, 50-70p futást, v. 1,5-2ó kerékpározást nyomok, és így sem minden nap jutok VO2 maxig. Szóval én kapok adatokat, legalábbis S3-on. S1-en nekem még az 1. oldalon volt a mérések között, és ott tényleg sosem jelzett ki semmit.
Megj.: 30-35p "edzés" (értsd: bemelegítés) kezd el a tested dolgozni, intenzíven meg 45-50p után, de ahhoz alapos első 45-50p is kell. Ha jó kondiban vagy, utána legfeljebb 30p-et tudsz igazán intenzíven lenyomni. Ha több megy, lazsáltál."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
user26
senior tag
Köszi, rá kerestem, valahogy elegánsabbnak tűnik az s1 hozzá képest. Láttam van S4, habár nem tudom, hogy global piacon kint van vagy sem, nem követem az órákat, S1 -be ez nagyon tetszik, hogy elegáns, nem "sport" óra. Illetve ahogy elnéztem most egy kis keresés után elég sok óra létezik, formavilágba más, de nagyjából jó azonos fizikia méretekkel. Persze nem végeztem alapos kutatást. Lényegében ami miatt kérdeztem, hogy valamivel nagyobb számlap kiadásban létezik-e ilyen okos óra. Nincs gond vele, számomra hozza amit kell még a mai nap is, csak néha úgy érzem mintha kicsi lenne.
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
Üdv!
Xiaomi watch s1 -t mire érdemes lecserélni?
Más márkában is gondolkodok, nem a sport funciók érdekelnek, hanem csak óra + nfc.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
válasz
Predatorr #604 üzenetére
A vo2 max ott van az edzések között és ott is volt. és eddig volt ott is kijelzése ahol az összes érzékelo adata megjelent, most nincs.
ÉS az edzésnél irja, hogy használjam egy meghatározott ideig ami legalább közepes vagy magas intenzitásu és ezután majd lesz kijelzés.
Csak azt nem tudom, hogy menyni az aminél már érzékel, mert többször is edzettem ami több mint fél orás volt és a nagy részében max pulzussal a piros zónában, szóval ha ez nem elég neki akkor sztem senki se kap adatot erről.
Föleg ugy nem ha a leirás alapján nem csak edzés hanem bármilyen helyzetben napközben is ki tudná kalkulálni az értéket -
Predatorr
őstag
Aki a Vo2maxot keresné, S1-nél nincs ott az edzések között appban és órában? Mert S3-nál oda került, illetve újra van.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Maci1975
lelkes újonc
Sziasztok!
Még nyár végén kértem a segítségeteket a Samsung A33 vs Xiaomi S1 Active páros MI Fit applikációban történő ébresztő funkcióval kapcsolatban.
Sajnos ez a dolog azóta sem oldódott meg, továbbra sincs az appban az alkalmazások között az "Ébresztő".
Akkor többen is kérdeztétek, hogy próbáltam e Xiaomi mobillal (igen, egy Redmi 4X-el, de ez már 8 éves őskövület, nem biztos hogy releváns) és azóta úgy alakult hogy a nejem kapott egy céges Xiaomit és láss csodát azzal párosítva az órát megjelenik az appban az ébresztő funkció is. Ha valakinek van bármi ötlete hogyan lehetne a Samsung telefonommal is ugyanezt elérni azt szívesen meghallgatom. -
Predatorr
őstag
Fizikai gombbal sem indul el? Nálad 2T az adott készülékben a hiba.
Dupla felsőgombbal háttérbe teheted az edzést, mindent kezelhetsz, szimpla alsóval visszalépsz. Direkt megnéztem neked.
Telefonálni „edzés” közben is tudsz, üzik lejönnek. Visszanézést lásd fent.
Vo2 max csak a colorban volt, stressznek lennie kéne.
Füles lehet, h nem szól, ha mással párosítotrad előtte, és nem támogat duált. Füles resettel tesztelheted.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Predatorr #596 üzenetére
Érzékeli ha nyomogatom, de csak a kijelző vibrál mint amikor a gombot animálják, hogy le van nyomva, de nem történik meg az akcio utána.
Ha egy városba sétálok nyaralás alatt akkor ott szokta felajánlani a séta edzést és ilyenkor azért más is csinál az ember mint edz, de legalább később vissza tudom nézni, hogy merre jártam és menynit.
DE az orát igy nem tudom másra használni.
Azt még nem tudtam kiprobálni, hogy mi van ha ilyenkor hivnak , fel tudnám e az orával venni.
Illetve az értesitéseket se biztos, hoyg meg tudnám ilyenkor nézni.A telefonnal szinkronizál, de nincs VO2max mérés és ninscs stressz diagram se. csak alvás, pulzus és véroxigén, amit automatikusan monitoroz. a lépésszám kaloria mellett.
Ahogy cikkben is irtam, hiába van az orán zene felmásolva nem szolal meg a BT fülesen pedig az ábra mutatja hogy játsza a számot,de sehol nem hallani. ha telefonon inditom el akor jol szol a fules és az orárol léptetni is tudom, tehát a kapcsolat él a készülékek között ,csak épp az ora és a fules küzütt nem jön létre a hang. Pedig még menu is van az orában, hogy ki lehet választani a hang forrását, hogy telefon vagy ora, de mégse reagálja le.
-
Predatorr
őstag
Lehet, kellene annak a cuccnak egy hard reset.
Vagy hibás az érintés-érzékelés.
Régóta csak az edzés megy, ha csak edzel, akkor edzz, ne másozz.
Ha előhúzod a zenelejátszót, onnan nem tudsz kilépni? Én véletlenül vettem észre. Nézem, hová a tökbe lett az edzésem, kidobott? Nem, visszaléptem az edzésbe, és szépen futott a háttérben. Mondjuk ez már S3-on, de S1-en sem jutott eszembe másozni edzés közben.
A kicsi óra idegesítő, én megoldottam AOD-dal, logiq. Mindig látom az időt, ha meg felemelem a karom, feldobja az edzésadatokat.
Telefon alvó/egyéb módokkal nem szinkronizál? Nálam akkor felejtette el az órás beállításokat.skyrush7: De ezeket tudnia kéne.
[ Szerkesztve ]
-
[link]
Na elvileg kint a cikkem, ha esetleg bárkinek van infoja a megjegyzett hibákrol hiányosságokrol, hogy azokat hogy lehet megszuntetni kiváltani, ne habozzon a válasszal. -
amugy amiota többet gyalogoltam és probálom rögziteni is az adatokat rájöttem még egy fontos problémára.
Az, hogy ha elinditok egy edzést akkor az folyamatosan elötérben van semmi mást nem tudok mellette csinálni.
Tehát ha mondjuk sétálok és elinditom a séta edzést, akkor a kijelzön az edzés adatai látszodnak, de semmi más menut nem tudok elöhivni, mert a felso gombot ha megnyomom akkor vagy megállitani vagy szuneteltetni tudom az edzést, de a fömenut nem adja be alatta. és az orát is olyan kicsibe jelzi ki ilyenkor, hogy még azt se tudod megnézni csak ugy, hogy gyorsan felemeled a kezed és rápillantasz.
Meg ahogy irtam, ha érzékeli, hogy talán sétálok és felajánlja, hogy bekapcsolja az edzést, akkor rezeg megnézem rá akarok nyomni hogy oké akkor csináld de nem aktiválja, a számlálo számol vissza és mikor leteleik az idö mivel nem nyomtam rá, hogy kezdje el az edzést mérni igy deactiválja magát és nem lesz elinditva az edzés magátol.És amugy is nekem naponta valahogy deaktiválodik a kézfelemeléssel kijelző aktivácio, és emelgetem a kezem mint a hulyék, de nem kapcsol be, mire megnézem és látom, hogy nem aktiv az a menu, miközben elötte nap ugyan ugy bekapcsoltam.
-
tudom, nekem is müködött, de azota hogy az uj telefonhoz csatlakoztattam és ujra párositottam ,azota csinálja ezt .
ÉS azota kevesebb a kijelzés is a telefonon az aplikácioban és a beállitások menu is sokkal rövidebb. -
Másnál nem volt még olyan probléma, hogy amikor sétál is az ora kijelzi, hogy érzékelte a sétát és ha akarom akkor bekapcsolhatom hogy séta edzést mérjen, de amikor rá akarok kattintani, hogyok akkor kezdjen neki, akkor nem történik semmi látszik, hogy mintha lenne egy gomb a háttér elött, de nem reagál rá és a visszaszámlálás után kilép .
Meg egy másik gondom, hogy jön értesités hogy jött üzenet , de amikor megnézem mindig csak azt mutatja amit már elözöleg is megmutatott, igy meg nem tudom, hogy mi jött ha csak mindig a régi üzenetet látom.
Meg mintha régebben egyesével el tudtam volna huzni jobbra az értesitést és igy törlödött a listárol és nem kellett az egészet a clear gombbal kitörölni, de most nem lehet ezt .
Amiota uj telefonnal használom egy poco F6 , azota vannak ezek. mindnből a legujabb szoftver és ujrainditás is volt. -
pusi1981
aktív tag
Nektek melyik alkalmazás van fent?
Nekem a MiFitness 3.33.6i verzió.
Sajnos sehol nem találom az órával történő fizetéses beállításokat.
Nem tudok kártyát hozzá adni sehol. Már szét turtam az alkalmazást de egyszerűen nem találom a beállítások között. -
Predatorr
őstag
Ami nekem még nagyon bejött, hogy zenelejátszásnál végre az éppen lejátszott számot mutatja, nem az 1-2-sokkal azelőttit, amikor utoljára méltóztatott frissíteni, mint az S1, amely csak akkor váltott az aktuálisra, ha frissítettem a lejátszási forrást. Már tfonáltam is vele, szépen, tisztán szól mindkét oldalon. Igaz, nem az utcán, csúcsforgalomban hívtak, de az egyetlen órával sem használható.
Az egyetlen kérdés, vajon a Xiaomi miért (pénzért, mi másért) nem képes mindezt (a többi hibával együtt) az S1-en megoldani.
-
egyébként nem értem hogy miért nem lehet ezt kikapcsolt kijelzőnél tennie ,
A kijelző ébresztés viszont nem olyan érzékeny akkor maikor szeretném, mikor magam elé emelem az orát, hogy megnézzem az időt, bezzef amikor nem akarom akkor meg aktiválodik .
Iletve ugy veszem észre, hogy a fényérzékelője a bal oldalon van , mert ha az ora bal oldala még takarásba van a pulover ujjával akkor nem állitja nagyobbra a fényerőt. Viszont este meg amikor csak az egyik oldalrol a másikra fordulok TV-nézés közbe meg kisuti a szemem annyira erősen világit nem dimmeli le a sötéthez.
Egyébként nem tudja valaki, hogy kitől kellene megtudakolni, hogy mi a gond vagy hol tart a folyamat egy cikkpublikálással? mert már augusztusba megirtam egy tesztet ,de még mindig korrecturára vár és nem aktiválták. -
Predatorr
őstag
Derült ég esetén nincs hiba...
Cserélj Max-szel, ő örülni fog, hogy végre nem hibás az órája, neked meg nem villog.
Nekem még kicsit fura, hogy nem borítja fénybe a szobát az éjszaka közepén a képernyő, de majd megszokom. Remélem."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
tlala
addikt
válasz
Predatorr #578 üzenetére
Nekem akkor is felvillan éjszakánként, ha az app-ban kikapcsolom az időjárás frissítést. (És persze a DND is aktív, így éjszaka sötét a kijelző.)
Amit még most az app-ban bekapcsolva találtam, az a "Szinronizálás a felhővel" opció - próbaképpen ma éjszakára kikapcsolom azt is.
-
tlala
addikt
válasz
Predatorr #571 üzenetére
Anno a kisebb súly miatt vettem S1 Active-ot is a sónehéz sima S1 helyett.
Ha újra elolvasod a hozzászólásomat súly összehasonlítás ügyben, azt írtam , hogy az S3 nehezebb, mint az S1 Active - konkrét adatokat is feltüntetve.
De készséggel elfogadom, hogy ez a súly kérdés nem mindenkinek fontos, hiszen nem mindenkinek vékony a csuklója. -
tlala
addikt
válasz
Predatorr #566 üzenetére
Jaja, teljesen érthető, hogy mindenkinek más a hangsúlyos, persze.
Nekem kézbe fogva zavaró volt az extra súly, mert baromi vékony csuklóm van, és amúgy is utálom a nehéz órákat - pont ezért vettem S1 Active-ot. Engem meg pl. a dögnehéz zafír üveg hagy hidegen, az S1 Active-ot is odakalapálom időnként, de nem tűnik karcosnak egyáltalán. Nyilván nagyítóval, hajnali súrlófénynél látnám, de úgy meg nem nézegetem.
A felülések meg az én viszonyomról meg inkább nem is írok semmit. -
-
Predatorr
őstag
GG3 van és emelt keret. A zafírral megszabadultam egy rakás bugtól is. "az S1 tökéletesen működik"
S3 méri a felüléseket (bár automatikusan ennek is kötélugrás), rendesen méri a súlyzós edzést, pontosabb, több funkciója van (pl. GPS útvonaljelzés), és AOD-dal alig fogyaszt többet, mint nélküle. Minden ON van, és 5-7 napot kihúzok vele GPS-s edzések számától függően. Az óralapok is sokkal jobbak/szebbek, bár pár régi azért hiányzik.tlala Ez csak olyan pszichés dolog, a kezemen ugyanakkorának tűnt mindkettő. Inkább az S1 tűnt nagyobbnak a régi, fém óraszíj miatt. A lábak nekem sem tetszenek annyira, de azoktól pont kisebbnek tűnik az S3, és inkább a funkciók kellettek.
-
tlala
addikt
Nekem S1 Active van, és szerintem sem szép sajna az S3-as. Optikailag is szélesebbnek tűnik a kijelző kerete (a vaóságban 1 mm-rel nagyobb), a terpesztettebb szíjtartó "lábak" pedig még jobban fokozzák a nagyító, "bumszlis" hatást.
Illetve boltban megnézve vastagabb (magasabb) is, mint az S1 Active (1
12 vs. 10,5 mm), súlyra is nehezebb (68 vs. 54 gramm).[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Aki kis ráfizetéssel megoldhatja, váltson S3-ra. Azon minden javítva, amit S1-en soha nem fognak. Jobban és pontosabban méri az edzéseket is, legföljebb pár frankó óralap hiányzik, amit ugyanúgy nem értek, miért nem használhatók az újabb modellen, mint ahogy a régi szoftverében miért nem lehet megoldani a javításokat. Ja, hogy vegyél másik órát.
-
uj telefonra váltottam és összepárositva az orát és a profilt azt vettem észre , hoyg más a menu kinézete és hiányzik az SPO2 mérés és a Vo2max mérés diagramja .
CSak az alvás , pulzus, vérnyomás, véroxigén, testsuly és stress van.
ebbol a testsuly és a vérnyomás csak manuálisan beirhato adatot rogzit nem automatikus.
Illetve a profil menupont alatt is eltunt rengeteg menupont . a réginél lehetett scrollozni mert nem fért ki egy képernyore, most meg még ki se tölti az egészet.
az ora szoftvere a legutolso 1.4.174
a mi fitness 3.33.6i
A telefon egy poco F6 os legujabb droiddal és hyper OS-el -
Predatorr
őstag
S3-ra váltok. Pontosabb, kicsit többet tud, zenemásolás meg majd elválik, vagy kitalálgatom, milyen kódolással hajlandó látni a telón lévő számokat. A flaceket biztosan nem ismeri.
Remélem, nem potyog le a lünetta, és a GG3 sem karcolódik, mert a zafír azért minőség volt az előzőn.
2-est wear os-szel nem kockáztattam, délutáni lemerüléssel kapnék galakszivacsot is."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
person
senior tag
Atnéztem az engedélyeket, egy helyen nem volt engedélyezve a mikrofon, lehet ez volt mert most jó, igaz előtte újra is indítottam, na mindegy.
Egyébként amióta júniusban vagy mikor jött egy app frissítés megduplázódott az óra akku üzemideje, nem tudom bármi köze van-e hozzá de máshoz nem tudtam kötni a dolgot. Egy hétből kettő lett, nagyon szeretem, NFC is szuper!
-
person
senior tag
Sziasztok, órán keresztüli híváskor engem nem hallanak, beszarhatott a mikrofon vagy valamit elállíthattam? Korábban működött. S1 Active + Redmi Note11.
-
Predatorr
őstag
Nálam Samsung A52S készüléken hiányzik ez a pont.
Google Fitnesszel szinkronizálta valaki az appot? Próbáltam, ha cserélném az órát, de a GF 3km-enként már 500m-t rászámol a távolságra, szóval egyáltalán nem tűnik szinkronizáltnak a dolog. De ma pl. a 10km kocogásomat 12,07-nek számolja, részleteket megnyitva meg 11,77km. Az átlag tempó meg gyorsabb, 6'/km 6'17"-cel szemben. Olyan mintha GPS híján a GF csak saját maga találgatna, nem vesz át adatokat a Mi fitből.
-
-
Nekem sincs az appban ébresztés beállitás, de az orán amit beállitok az nálam mukodik rendesen.
Mert nekem a telefonon van egy sima ébreszés állitva majd 10 percre rá az orán is , amolyan szundi funkcioként és amikor a telefon ébreszt a telefon nem jelez, de amikor az ora ébresztüjének ideje jön akkor elkezd rezegni. tehát 2 fuggetlen dolog.
Nekem is a legujabb A 1.4.174 verzio van fent és a telefonon a 3.30.0i verzios app.
xiaomi mix2s telefonon android 12.03as szoftver.Az appban van visszajelzés küldése, de nem tudom, hogy van e értelme,hogy reagálnak e rá, mert irtam nekik, hogy a vo2max kijelzés sose müködik és betettem 2 képet is hozzá, ami nem egy nagy méret, de 53mb adatot küldött el , és az isten se tudja ,hogy mi minden volt még benne ekkora méretbe.
-
tlala
addikt
válasz
Maci1975 #542 üzenetére
Nekem ugyanez a verzió van fent, de lehet, hogy ez az ébresztés szinkronizálás funkció csak Xiaomi telefonokkal működik ill. jelenik meg.
Ha a Készülék menüpontba lépsz, nincs ott a Xiaomi Pay és a Zene alatt az "Ébresztő" almenü?
(Nem beállítható ébresztés van abban a menüpontban sem, csak a szinkronizálás a telefon ébresztésével, ahogy az előbb is írtam.)[ Szerkesztve ]
-
Maci1975
lelkes újonc
1, Igen, én is a "készülék" menüpontban kerestem először mert itt a legkézenfekvőbb (bár igazából már szerintem mindenhol) de nincs ébresztö opcióm. A 1.4.174 Mi Fit verziót használom és azt írja hogy "A jelenlegi verzió naprakész" vagyis frissítés sincs.
2, szomorú ha nincs, mert akkor ez is visszalépés számomra a Zepp-ről.
-
Maci1975
lelkes újonc
Sziasztok!
Nem rég óta használok egy Xiaomi Watch S1 Active-ot és 2 számomra nagyon bosszantó dolgot találtam.
1, csak az órán tudom az ébresztő állítani, ami egy rettenet, mert sosem sikerül csak azt az időpontot be/ki kapcsolnom amit szeretnék, a Mi Fit-ben viszont nem találtam erre lehetőséget.
2, az appból nem tudok óra keresést indítani
Előtte Zeppet használtam és ott mindkét lehetőség értelemszerűen adott volt.
Én vagyok béna és csak nem találom a Mi Fitben az opciókat vagy valóban ennyire k@ka ez az app, hogy ezekre gyárilag nincs lehetőség?
Tudtok valami megoldást ezekre a hibákra? -
még nem aktiválták , korrekturára vár, gondolom valaki átnézi, hogy nem sérti e a lelkét valakinek amit leirtam.
DE lehet, hogy nekem kéne még valamit bekattintani nem tudom, hogy nyilványos legyen, még csak ez az elso ilyen, ugyhogy elöfordulhat , hogy én rontottam el valamit és ezért nem nyilvános még. -
[link]
Írtam egy kis vélemyényt ami eddig eszembe jutott az órával kapcsolatba -
másnál is csinál olyat ,hogy ha kapok egy emailt akkor arrol jön értesités el tudom olvasni, hogy ki küldte és a tárgyat. eddig nincs is probléma, a probléma az ,ha nem nézem meg az emailt tehát olvasatlan marad és kapok egy ujabbat akkor kapok értesitést ,de megint az elsö régebbi emailhez tartozo feladot és tárgyat jeleniti meg.
egyészen addig mig nem törlöm a listárol vagy nem olvasom el az emailt. akkor megint frissül . -
skyrush7
aktív tag
válasz
sensejke #524 üzenetére
Igen.
Töltőre szükség lesz, töltő nélkül nem tudtam feltámasztani.
Tedd rá a töltőre, majd két gombot addig nyomod, amíg el nem sötétül a kijelző és újra megjelenik a MI logó. Ha megjelent a logó, elengedheted.
Nekem fél éve van meg, egyszer fordult elő csak szerencsére. Voltak előjelei, mert az idő nem változott több órája, de maga az óra nem volt lefagyva. -
Predatorr
őstag
De hát nem elég a bekapcsot nyomni! Annyiból nyomhatod bárhol. Fura,h sok helyen ezt látom. Talán a mellékelt leírásban volt, h a másik gombot megnyomni, aztán a powert, és tartani. Nincs kéznél, de 2T több mint fél perc volt először (akkor már én is ki akartam dobni, ujjaim is fájtak), aztán meg 2T kevesebb a másik 2, szóval nincs fix időtartam! Neten power gombos leírások ugranak föl nekem is, de ez olyan, mint a windows hibakódok javításai: egy valaki fölrak egy hülyeséget, aztán 100 másik tovább fertőz.
Nálam sem működött.
Mélykisülés is lehet (vagy vmi kombó), ezekre a xiaomiszerviz oldalán vannak tippek.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Hard resestre reagálnia kell(ene). Próbáld hosszabb ideig nyomva tartani a gombokat, először nekem is harmadikra jött össze (útközben az elsőnél egyszer sem). Vsz. közben megszakadt az érintkezés, elég fárasztó fél percig nyomás alatt tartani, + a sorrend. Esetleg megpróbálhatod fordított sorrendben a gombokat, nincs sok variációs lehetőség. Nálam 3* kellett neki hard reset , se frissítést nem kapott, se le nem merült. Egyszer bicajozás közben halt meg, aktív érzékelőkkel, egyszer meg csak úgy, meló közben ránéztem, és se kép, se hang. Aztán meg futás mérést indítottam volna, és paff. Töltőre nem téve is el kéne indulnia hard resettel, ha maradt benne töltés.
Más: A minap kipróbáltam telóról indítani az edzést, mert, ha óráról teszem, a Mi fitness nem mutat szart sem, csak pofázik, hogy az órán már fut egy mérés (nagyon ügyes fejlesztés
). Letekertem 8km-t az első edzőparkig, nem tudtam pause-zni, kiléptem. Lemértem óráról az edzést, na, mondom, akkor most indítsuk telóról megint a bringázást. Simán kiírta, hogy fut egy edzés az órán, pedig onnan már kiléptem, szóval maradt az óra.
Nagyon lecserélném már a 2 év frissítéseivel akadózó, bugos szarrá tett A52S-t (az S5-öt csak belassították, az S8-nál már darabosan elhervasztották a hálózat-érzékelését egy-egy biztonsági frissítéssel), kinéztem a Xiaomi 14-et, de ez az óra mindig meggyőz, hogy ne vegyek semmi Xiaomit (szóval jó vétel volt), amíg ez be nem krepál (mert a Samsung meg arról, hogy azt újra biztosan ne).
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Sajna van egy sanda gyanum hogy ti sem fogtok tudni mondani okosat, de hátha... Hát vagy akkor annyit mondjatok, hova vigyem szervizbe/van-e értelme?
Szóval egyszer csak az órám elsötétült, és se kép se hang. Se a töltést nem veszi, sem a hard resetre nem reagál. Próbáltam más adapterre dugni, másik kábelre, hátha csak le merült és a töltő is elromlott (hű de sok esély van erre) de persze nem...
Látott már valaki ilyent? Vagy csak random meghalt és ennyi volt?! -
sensejke
aktív tag
Hard reset a jobb felső gomb 15-20 ásodpercig nyomva.
Most rátettem töltőre és működik bár a töltés beakadt 3 %-ra és újraindítva javult meg és ugrott 93%-ra. Úgy tűnik a xiaomi nem tudja kinőni a rossz szoftver problémáját. Az előző telefonom az élete vége felé folyamat bootloopolt és most úgy tűnik valami hasonló a probléma az órán is.ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
-
sensejke
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki ennél az óránál bootloppal vagy hasonló jelenséggel
14%-al indultam el reggel, de úgy voltam vele, hogy kibírja max lemerül. Fél órája csak a MI logót mutatja. WTF?
Esetelg bármi megoldás rá?ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
Predatorr
őstag
Emléxem ám.
1.4.174 van fent időtlen idők óta.
Stressz nálam mindig műkődött.
VO₂max csak az elődmodellen működ. Még mindiga tavaly áprilisi mért.érték az utolsó, még Colourral. Az biztos, h ezen 1ó 15p futás vagy 2ó+ bringázás után sincs."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
válasz
Predatorr #521 üzenetére
lehet a késöbbi modelleknél muködik vagy aktiválták a szoftverben.
Mert ahogy régebben is irtam, nekem is már megvolt az ora és a frissités is rajta volt mikor 3 honap után egyszer csak elkezdett müködni a stressz szint mérés addig csak folyamatosan 40 es értéken állt. most változnak az értékek legalább is eddig 17 és 81 között mért már.Vioszont ami még nem müködik az a VO2max mérés.
MErt ha futok egy edzést akkor az összesitésnél mutatja, hogy mennyi időt töltöttem el a VO2max zónában , viszont ahol csak külön a VO2maxot kéne grafikonon mutatnia ott semmi nincs.
A leirás szerint viszonyt egy bizonyos időt el kell tölteni azon a szinten , hogy megfelelöen tudjon mérni.
DE egy 20 perces futásnál ahol 6 perc ezen a szinten van nem elég neki akkor nem tudom , hogy mikor és menynit kéne ahhoz teljesiteni, hogy ott mért érték legyen -
válasz
Predatorr #519 üzenetére
alapbol nem tudta , de az utolso szoftverfrissitéssel belekerült a zenelejátszás is, ezért vettem meg, mert az ismerősnél müködött, nálam meg nem.
pedig átmásolja a számokat látom is az orán csatlakozik is a füles hozzá csak épp nem hallok belöle semmit.
A 2gb zenét ha egyszer rámásolnám, akor az kitartana egy ideig mig ujra cserélném, szoval nekem nem gond, ha lassu , mert csak egyszer kell megcsinálni .DE az jobban zavar, hogy folyamatosan felvillan a kijelző amikor nem is emelem fel , akár takarásban is.
illetve , hogy nem lehet saját statisztikát késziteni a rögzitett adatokbol. -
Predatorr
őstag
Hát arra pont nem jó, csak Kínában támogatott. Bt terén szerintem reset kéne neki, mert nálam nincs ilyen probléma. Fülest felismeri, csak a zenéket nem látja a telefonon, de amúgy is rohadt macerás bármit rátenni (wifin ugye letiltva), és listákat sem kezel.
Adatokat 2T az órából szedi, app csak korrigál. Nálam pl. mindig kicsit más a táv/sebesség appban, mint az órán."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
nekem ma ,de lehet már napok ota nem szinkronizál a telefonos appal.
Kapcsolodik BT-on keresztül, de amikor szinkronizálom, kiirja, hogy sikertelen.
A lépést és a kaloriát számolja, de az lehet a telefonbol nyeri az adatokat, de akkkor ez felvet egy kérdést megin, hogy akkor minek az orába érzékelö ha nem onnan vezsi az adatokat.A hiba forrása sztem az amit már régebben is kérdeztem, hogy több BT eszköz kapcsolatakor nem tud váltogatni egymás között és manuálisan se lehet megmondani ,hogy melyiket használja kivéve akkor ha valamelyik párositássát megszuntetem.
Mert nálam az Autohoz BT-on kapcsolodik a telefon, hogy a kihangositás és a spotify arrol menjen, viszont ha nincs a kocsi a közelembe akkor is az marad aktiv és nem vált át az orára.
ugyan igy, ha a BT fülest akarom használni akkor egyböl csatlakozik a telefonhoz, de az orához nem, igy addig nem csatlakozik hozzá amig a telefon párositását meg nem szuntetem.DE van, hogy ilyenkor se csatlakozik az orához vagy ha igen akkor meg nem ad ki hangot, tehát egyelöre még nem tudtam kiprobálni az orát telefon nélkül zenét hallgatni.
Pedig pont emiatt vettem, hogy telefon nélkül tudja hallgatni zenét futás közben. -
-
max1965
tag
válasz
Predatorr #515 üzenetére
Egyelőre nálam olyan mint új korában az akkuhasználat. Megy napközben az AOD, de nincs kézemelés, és este sincs rajtam. Így heti két töltés kell neki. Mindig így használtam, nem érzek változást.
A Seiko, Roamer, Certina óráim zafír üvege is karcmentes sok év után is, de ilyen kis pénzért ártani nem árthat.Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
Predatorr
őstag
Nálam valahogy mostanában gyakrabban kell tölteni az órát, hetente akár 2* is. Tapasztaltatok hasonlót? Napi 1 GPS-es edzés max 1 óra, teljes figyelés, semmi AOD. Meló közben már lekapcsolom a kijelzőt, mert túl sokszor villan föl.
max1965: Másfél éve megvan, vertem már hozzá sok mindenhez, egyetlen karc sincs rajta. A zafír nem gorillaüveg, de ha megnyugtat rá egy gyengébb védelem, legyen.
-
max1965
tag
Zafír üveg ide, vagy oda, én azért rendeltem az S1-re + edzett üveg védelmet a Temu-ról. A 43 mm-es tökéletesen fedi. Nem lett csúnyább, és én is nyugodtabb vagyok.
Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
-
Predatorr
őstag
Fehér bőr?
Engem a szilikon szíj zavart (látható irritáció nem jött elő), lecseréltem egy ósdi fémszíjra, azóta nincs irritáció, csak elvétve kis piros folt kültájon, mert passzenttá vált az óra (hja, ha nem marad ki edzés sérülés miatt), de a következő lyukban még laza lenne. Kis gyúrás, és állítom kijjebb, szerencsére 2mm a szíj fogtávolsága.Repvez: komojan jukas anyanyelvi tudásod.
[ Szerkesztve ]
-
Nem tudom mi lehet a probléma
Vagy a műanyag burkolat anyaga irritál vagy magától a fénytől,nem tudom
Nekem eléggé lazán van ez is a kezemen,meg a mi band is úgy volt,zavar a mozgásban,munkában,ha szorosabb
Minden (számomra) felesleges és kikapcsolható monitorozást kikapcsoltam ezen is és a mi band-on is,mert igazából csak az értesítésekre van szükségem,na meg a legfontosabbra az órával való fizetésre
Sportolásta és egyéb úri huncutságokra nem használom₱ʰᵒˡᵒᵍ₳ᵇᵉ⁷¹ ™
-
legalább a jo hir , hogy nem egyedi eset. a rossz, hogy igy nem tudom hordani rendszeresen .
Sztem a probléma az lehet, hogy a csukloméretem pont akkora, hogy ha egy jukkal kijebb teszem akkor laza, ha beljebb meg szoros és nem tud szzellözni a bör vagy beledagad a csuklom . -
Nekem ezzel az órával érdekes módon semmi gondom ilyen téren
December óta rajtam van éjjel nappal,kivéve persze ha töltőn van vagy fürdök
A mi band 7-el viszont nekem is ugyanaz volt a problémám mint neked
Előtte az 5-össel nem volt
Én azt csináltam amikor már eldurvult,hogy egy-egy éjszakára levettem a kezemről és gyerkőc bőrnyugtató krémei közül valamelyikkel (neogranormon,bepanten) bekentem
Reggel felcsatoltam az órát,egész nap rajtam
Aztán este megnéztem,ha úgy gondoltam még egy éjjelt végigcsináltam
De általában nekem egy alkalom elég volt
Aztán egy idő múlva,ha megint kipirosodott,kezdtem előlről...₱ʰᵒˡᵒᵍ₳ᵇᵉ⁷¹ ™
-
egy orátol fuggetlen kérdés, másnak nem okoz bőrirritáciot az ora viselése? nálam ahol a érzékelö világit ott kipirosodik és kiszárad a böröm egy jo 2cm részen. karácsony ota van meg az ora, elötte nem volt ilyen panaszom, és csak azon a helyen .
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbálja magát a Xiaomi a prémium kategóriában – mi meg azt, hogy a tudása mire elég.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politikai mémek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest