Hirdetés
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Ha megnyernem az otost,en nem egy szuper BMW terepjarot,hanem egy narancsligetet vennek gorogben,es abbol facsarnek IGAZI gyumolcslevet.. .Igaz,hogy nem olyan trendi,meg bulizni sem lehet vele olyan jol,de ha szerencsem van...tovabb,es egeszsegesebben fogok elni...
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
Nem szoktam bukni a PR-es dumakra,de gondoltam,egyszer kiprobalom en is azt az nagyonagyonreklamozott redbulit!
Hat mit mondjak?...En semmi hatasat nem ereztem.Es van vagy 10 fele energiaital...
Vajjon miert veszik/isszak olyan lelkesen a sracok?verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
Hat nemtom,hogy villoghatok -e itt az irodalmi muveltsegemmel?
/Vagy ez q*rva ciki?/
Volt egy oskori faszi...aki irt egy konyvet /ezer eve/ es leirta a mai vilagot kb.
A konyv cime...Szep,uj vilag...
/Mindegy tk.,hogy a faszit Huxleinak hivtak.../
Irt egy *csodaszerrol*
A *szoma*
A szolgen...egy-ket kobcenti..helyrebillenti...Es minden OK. lesz...
...Red Bull...papapammm...szarnyakat ad! Energiaitalok... papapammm...
Magatoktol nem vagytok eleg utosek?...kispajtasok...
Talan nem kene fejlodni?verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
Hagyjuk mar Ibolykat!
Koffeinmentes..Wattta-tata...akarmi!
Vazze!!
Mi marad az energiaitalban,ha nincs benne koffein?
Sorminta? Viz? Reklam?...
/Vagy esetleg koko van benne,es az dob fel? Vagy mifa*sz?/verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
válasz Maxoutenergy #1240 üzenetére
Aha...
Ez olyan,mint a koffeinmentes kave,meg a koton!...verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest